Pelino senle belirtilerimiz hep ayni, benim de bugun bel agrim var, daha once de kahve leke geldi demissin, benim de asilamanin ucuncu gunu gelmisti. Bugun besinci gunum bel agrim ve sol kasigimda agri basladi. Bi toz aliym dedim dayanamadim yarim biraktim. Beklemek cooooook zorBel ağrın varsa tutmuştur inşallah benimde ilk hafta bel ağrısı vardı bence 11.gün sabah tekrarla çatlama ignesi etkisi olabilir
Benim bugun sol kasikta ve belde geri basladi. Sabah uyandigimdan beri hic dinlenmedim bugun ev cok irlenmisti toz falan aldim. Ondan mi artti acaba agrilar. Daha da sonuc alana kadar hic is yapmicam yemek bile. Gerci haftaya raporum bitcek ama izin mi alsam ise de gitmesem mi. Ama bu sefer de evde dusun dusun...Mrb canım benimde bugun 3.günüm benimde ağrılarım geçtii insanın canı sıkılıyoo sanli agrı olmayınca tutmadı hissine kapılıyosun inşallah öyle değildir
Ben de cts catlatma ignemi vurup pzt asilama yaptirmistim gecen hafta. Hayirli olsun hepimize ins guzel haberler alalimHayırlı cumalar kızlar, inş bu ay hepimizin yüzü güler. Ben de yarın çatlatma iğnesi vurunucam, Pzartesi de aşılama olacak inşaallah.
Ewde olup insan daha çok kuruyo kafasında işte hiç olmazsaa zaman geçiyoo biraz olsun unutuyosun üç gündür ewdeyim azap gibi ya tuttumu tutmadımı diye düşünmekten ALLAH yardimcimiz olsun ne diyeyim...Benim bugun sol kasikta ve belde geri basladi. Sabah uyandigimdan beri hic dinlenmedim bugun ev cok irlenmisti toz falan aldim. Ondan mi artti acaba agrilar. Daha da sonuc alana kadar hic is yapmicam yemek bile. Gerci haftaya raporum bitcek ama izin mi alsam ise de gitmesem mi. Ama bu sefer de evde dusun dusun...
bende aynı şekilde yarın ALLAH nasip ederse catlatma iğnesi yapacamHayırlı cumalar kızlar, inş bu ay hepimizin yüzü güler. Ben de yarın çatlatma iğnesi vurunucam, Pzartesi de aşılama olacak inşaallah.
Ben ilk hafta hep yattım ben bel ağrısından anlamistim bence yat sayılı gün geçiyor insallah tutmusturPelino senle belirtilerimiz hep ayni, benim de bugun bel agrim var, daha once de kahve leke geldi demissin, benim de asilamanin ucuncu gunu gelmisti. Bugun besinci gunum bel agrim ve sol kasigimda agri basladi. Bi toz aliym dedim dayanamadim yarim biraktim. Beklemek cooooook zor
HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA ALLAH BİZ İSTEYEN HERKESE YÜCE ALLAH NASİP EDER İNŞALLAH DOKTORA GİTTİN Mİ HİÇ AŞILAMA İÇİNmerheba kızlar ben yeni katıldım bende aşılama olcam rabbim izin verirse ocakta rahatsızlgm vardı ameliyat gecirdim 4 yıllık evliyim cocuk istiyoruz ameliyttan sonra hamile kaldım sadece 5 gün tattım o duyguyu ve kaybettim aşılama ya başlıycaz bu konuda yardım eder misiniz bana nasıl oluyor aşılma
doktora gittiğinde doktrun ona göre önceki yaptığın tahlillerini istiyor anlara bakıyor uygunsa zaten aşılama yapabilir diyor bide adetli zamanında gitmen gerekiyor cnm ben ilk gün gittim ikinci gün başladık bugünle birlikte 7 gün oldu göbekten yumurta geliştirici iğne yapıyorum önceki yazdıklarımızı okuduysan büyüklükleri yazılıyor canım sen ona göre siteden takip et inşALLAH ALLAH ın izniyle sende arkadaşlar gibi ve hepimizde hamiş kalıp çoçuklarımızı kocaklarımıza alırızmerheba kızlar ben yeni katıldım bende aşılama olcam rabbim izin verirse ocakta rahatsızlgm vardı ameliyat gecirdim 4 yıllık evliyim cocuk istiyoruz ameliyttan sonra hamile kaldım sadece 5 gün tattım o duyguyu ve kaybettim aşılama ya başlıycaz bu konuda yardım eder misiniz bana nasıl oluyor aşılma
Çok teşekkur ederim canım evet doktorum var aşılama uygun dedi adetligimin ilk günü gitcem allah izin verirse rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasındoktora gittiğinde doktrun ona göre önceki yaptığın tahlillerini istiyor anlara bakıyor uygunsa zaten aşılama yapabilir diyor bide adetli zamanında gitmen gerekiyor cnm ben ilk gün gittim ikinci gün başladık bugünle birlikte 7 gün oldu göbekten yumurta geliştirici iğne yapıyorum önceki yazdıklarımızı okuduysan büyüklükleri yazılıyor canım sen ona göre siteden takip et inşALLAH ALLAH ın izniyle sende arkadaşlar gibi ve hepimizde hamiş kalıp çoçuklarımızı kocaklarımıza alırız
Can'ım benim de 10.gün iki gündür çok iyiyim Ağrı'm falan kalmadı crinino jel kullanıyordum dün bitti tekrar almam gerekiyor mu doktorum birşey demedi
İnşaallah canım. İlk haber senden ozaman :)Ben de cts catlatma ignemi vurup pzt asilama yaptirmistim gecen hafta. Hayirli olsun hepimize ins guzel haberler alalim
Aşılama sonrası akma oluyor mu peki? Aşılama bıttıkten eve gelinceye kadar akıntı oldu mu?Ben ilk hafta hep yattım ben bel ağrısından anlamistim bence yat sayılı gün geçiyor insallah tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?