Hiç belirti olmadan asılması yutan varmı acaba cok merak ediyorum benim bugün kasıkları da ara sıra ağrıyor inş tutmuştur bugün normalde adet günüm ve olmadım hayırlısı bklm
Asilamadan itibaren 9 gun mu, catlatma ignesinden itibaren mi?Kaç gündür belirti yok? Belirti derken akıntı bel kasik ağrısı vs yok herhalde...Benim de bugün 13. Günüm bende de hiçbir his yok.... 9. Günden beri yok..
Asilamadan itibaren 9. Günden bu yana bi ağrı vs yok...Asilamadan itibaren 9 gun mu, catlatma ignesinden itibaren mi?
11.günde değerin kaçtı Can'ımUmudunuzu kaybetmenin kızlar...Rabbim olamayacak şeyin hayalini kurdurmazmis inanın bu aşılama da hiç umudum yoktu..cunku%15 ihtimal tutma ihtimali var dedi...umudunu kaybetmiştim ama bu ay 11.günde öğrendik. Rabbim sizede nasip eder insalhh...
Tutanlarin cogunda akintidan baska belirti olmuyomus zaten. Benim de 5. Gundu bugun sol kasikta agri var, cok yurursem falan da belim agriyo. Akintim yok ama. Fitil kullaniyorum sadece o geri akiyo sanirim. Akinti gbi degil cunku gelenAsilamadan itibaren 9. Günden bu yana bi ağrı vs yok...
Merhaba canım ne yaptin gittinmi doktora benim pembe kan gibi bişey geldi hemen doktora gittim çok şükür kan degerim 608 çıktı iyi yaniSuperr canm sende bol bol su iç.kan değerlerinin güzel çıkmasına çok sevndm...hadi bakalım insalhh benimde içinde cokk güzel cikar
Evet cnm erken gebelik testi yaptim.negatifti bu sabahda adet oldum.zaten olmadi maalesefAHUG cnm 9. günü çıkmadı mı senin normal evde mi test yapmıştın ???
10 gunden sonra yap canimKızlar erken gebelik testini aşılamadan sonra kaçıncı gün yapmak gerekiyor ben ayın dokuzunda yaptırdım aşılamayı ne Zaman yaptırmam gerekiyor acaba
Tamam canım sağol10 gunden sonra yap canim
Canım benim 36. saatte yapıldı ama bundan farklı bir Saatte yapılır mı bilmiyorumKızlar aşılamanız çatlatma iğnesi sonrasi kaçıncı saatte yapıldı benim dr 32. Saatte falan yarpacak doğru mi sizce bu uygulama
Yani 36 saat olmadan yapilmasi lasim drun yaptigu islem normal bence.BUnlara takilma.stresten uzak dur ve dusunmemeye calis canim.ben cok stres yaptim deli gibi gunsaydim ve tutmadi her ihtimale.kendini hazirla...Canım benim 36. saatte yapıldı ama bundan farklı bir Saatte yapılır mı bilmiyorum
Benim 40. Saatte yapildi. Gerkesin 36. Saatte yapiliyo benim niye boyle dedim. Bizim yontemimiz bu sekilde dediler. Doktordan doktora degisiyo demek kiBu ikinci aşılamam olacak çünkü Bende çok korkuyorum tutmazsa diye ama olmazsa da yapacak birsey yok takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?