Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç belirti olmadan asılması yutan varmı acaba cok merak ediyorum benim bugün kasıkları da ara sıra ağrıyor inş tutmuştur bugün normalde adet günüm ve olmadım hayırlısı bklm

Kaç gündür belirti yok? Belirti derken akıntı bel kasik ağrısı vs yok herhalde...Benim de bugün 13. Günüm bende de hiçbir his yok.... 9. Günden beri yok..

11.günde değerin kaçtı Can'ım

Asilamadan itibaren 9. Günden bu yana bi ağrı vs yok...
Tutanlarin cogunda akintidan baska belirti olmuyomus zaten. Benim de 5. Gundu bugun sol kasikta agri var, cok yurursem falan da belim agriyo. Akintim yok ama. Fitil kullaniyorum sadece o geri akiyo sanirim. Akinti gbi degil cunku gelen

Kizlar klomen kullandim 5 gun, notmalde bugun catlatma ignesi yaptirmam gerekiyordu ama yumurtam 14 mm henuz, 4 gun sonraya atti catlatma ihnesini, sizin klomenle boyle uzun surdumu ??

Superr canm sende bol bol su iç.kan değerlerinin güzel çıkmasına çok sevndm...hadi bakalım insalhh benimde içinde cokk güzel cikar
Merhaba canım ne yaptin gittinmi doktora benim pembe kan gibi bişey geldi hemen doktora gittim çok şükür kan degerim 608 çıktı iyi yani

Kizlar ne yazikki bu sabah adet oldum 12.gun de...ilk deneme basarisiz...ama.mapalim.hersey ALLAHtan...

Kızlar erken gebelik testini aşılamadan sonra kaçıncı gün yapmak gerekiyor ben ayın dokuzunda yaptırdım aşılamayı ne Zaman yaptırmam gerekiyor acaba

Kızlar aşılamanız çatlatma iğnesi sonrasi kaçıncı saatte yapıldı benim dr 32. Saatte falan yarpacak doğru mi sizce bu uygulama

Canım benim 36. saatte yapıldı ama bundan farklı bir Saatte yapılır mı bilmiyorum
Yani 36 saat olmadan yapilmasi lasim drun yaptigu islem normal bence.BUnlara takilma.stresten uzak dur ve dusunmemeye calis canim.ben cok stres yaptim deli gibi gunsaydim ve tutmadi her ihtimale.kendini hazirla...

Bu ikinci aşılamam olacak çünkü Bende çok korkuyorum tutmazsa diye ama olmazsa da yapacak birsey yok takdiri ilahi

Bu ikinci aşılamam olacak çünkü Bende çok korkuyorum tutmazsa diye ama olmazsa da yapacak birsey yok takdiri ilahi
Benim 40. Saatte yapildi. Gerkesin 36. Saatte yapiliyo benim niye boyle dedim. Bizim yontemimiz bu sekilde dediler. Doktordan doktora degisiyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…