Ben okurum canim hakkinda hayirlisi olsun sendee okuu bool boll bende öyle yamistim cünkü...Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
beklemek çok zor di mi. ben de ikinci aşılamamı yaptırdım 9. günümdeyim. öyle bir bel ağrım var ki bugün regl olacakmışım gibi. başlamak üzere sanırımmerhabalar
bende 2. aşılamamı yaptırdım
bugun 14. günüm kasık agrım var ama arada oluyor geçiyor.
10. gün idrar testi negatif cıktı acaba sonuc almak için erkenmiydi.
kan testi içinde bugun yarın olurum diye yaptırmıyorum bakalım..
herkese hayırlısı diyorum ..
Allah yardımcın olsun inşallahArkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
hayirlisi canim. Allah cok buyuktur beklenmedik anda mutlu eder.1 saat evvel adet oldum ve bir hikaye daha son buldu kızlar. hayırlısı demekten alamıyorum kendimi.
insan bir umit bekliyo lekelenme bile gorse di mi. uzuntunuzu biliyoruz paylasiyoruz. Allah büyüktür. vakti zamani vardır.15. Günüm beta hcg 5,2. Malesef olmadı dr um benden çok üzüldü. Çok umutluydum dedi. Napalim kısmet değilmiş, sabah adet lekelenmesi başlamıştı zaten...
Canm öncelik le sprmler iki saat yasayabiliyomus.ki ben bu asilamamda labaratuar dan alıp hastaneye gelip yapana kadar 45 dakika geçti.ve şükrolsun tutdular..progestan da asılmadan iki gün sonra kontrole gittim.doktor kullan dedi hala kullaniyorumrkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladını
Aşılama kaçıncı gün yapıldı canım senin inşallah benimde öyle olurCanm öncelik le sprmler iki saat yasayabiliyomus.ki ben bu asilamamda labaratuar dan alıp hastaneye gelip yapana kadar 45 dakika geçti.ve şükrolsun tutdular..progestan da asılmadan iki gün sonra kontrole gittim.doktor kullan dedi hala kullaniyorum
Canm öncelik le sprmler iki saat yasayabiliyomus.ki ben bu asilamamda labaratuar dan alıp hastaneye gelip yapana kadar 45 dakika geçti.ve şükrolsun tutdular..progestan da asılmadan iki gün sonra kontrole gittim.doktor kullan dedi hala kullaniyorum
Yumurta erkn büyümüş 9.gün oldu canm ve aşılama oldu yarım saat kalkmadim yattığım yerden.Aşılama kaçıncı gün yapıldı canım senin inşallah benimde öyle olur
Aminn insalhh hep dualarimdasinizHayırlı olsun hamileliğiniz,Rabbim dileyen herkese versin...
hayırlı olsunAminn insalhh hep dualarimdasiniz
Benimde senin gbi öyle biraz gecikmeli oldu 11. Gün aşılamam yapıldı ondan bi gün sonra progestan jel kullanmaya başladım adetin 3.günüde iğneleri vurulmaya başladımrkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?