Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 saat evvel adet oldum ve bir hikaye daha son buldu kızlar. hayırlısı demekten alamıyorum kendimi.

15. Günüm beta hcg 5,2. Malesef olmadı dr um benden çok üzüldü. Çok umutluydum dedi. Napalim kısmet değilmiş, sabah adet lekelenmesi başlamıştı zaten...

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
Ben okurum canim hakkinda hayirlisi olsun sendee okuu bool boll bende öyle yamistim cünkü...

beklemek çok zor di mi. ben de ikinci aşılamamı yaptırdım 9. günümdeyim. öyle bir bel ağrım var ki bugün regl olacakmışım gibi. başlamak üzere sanırım inşallah seninki tutmuştur. 10. günde erken sanki test için.

Kızlar bugun kontrole gittim 2 tane 17mm 1 tane 15 mm boyutunda folekülüm var. Yarın çatlatma iğnesi cuma da aşılama inşaallah. Dularda bize de dua edin şu mübarek günlerde kimin duası kabul olacağı belli olmaz.

15. Günüm beta hcg 5,2. Malesef olmadı dr um benden çok üzüldü. Çok umutluydum dedi. Napalim kısmet değilmiş, sabah adet lekelenmesi başlamıştı zaten...
insan bir umit bekliyo lekelenme bile gorse di mi. uzuntunuzu biliyoruz paylasiyoruz. Allah büyüktür. vakti zamani vardır.

rkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladını

Canm öncelik le sprmler iki saat yasayabiliyomus.ki ben bu asilamamda labaratuar dan alıp hastaneye gelip yapana kadar 45 dakika geçti.ve şükrolsun tutdular..progestan da asılmadan iki gün sonra kontrole gittim.doktor kullan dedi hala kullaniyorum

Aşılama kaçıncı gün yapıldı canım senin inşallah benimde öyle olur

Hayırlı olsun hamileliğiniz,Rabbim dileyen herkese versin...

Benimde senin gbi öyle biraz gecikmeli oldu 11. Gün aşılamam yapıldı ondan bi gün sonra progestan jel kullanmaya başladım adetin 3.günüde iğneleri vurulmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…