Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pek cesaretim yok test yaptırmaya o kadar çok negatif gördüm ki korkuyorum dr adetin geçerse gel dedi adetim pazartesi falan hayırlısı olsun pazartesi olmazsam salı falan giderim.sen ne zaman yaptırıcaksın?
Benim doktorum 14.gün test yapalım demişti ama ben yaptırmıcam. Geçen aşılamamda testten bir gün sonra adet oldum. Aynen ikibuçuk senedir o kadar çok negatif oldu ki sinirler harap oldu. Adetim de perşembe cuma olabilir. Eğer olmazsa ben de diğer haftayı beklemek istiyorum senin gibi. Hakkımızda hayırlısı arkadaşım.

Merhaba nasılsın? kalp atışını duyduk çok şükür 6 mm olmus. birde gribim gecseydi mafetti beni salgın varmış

Merhaba nasılsın? kalp atışını duyduk çok şükür 6 mm olmus. birde gribim gecseydi mafetti beni salgın varmış
Ay canmm çok sevndm insan kalp atışını duyunca çok mutlu oluyo...gripde geçer inslh ya...bol Bol dinlen...insalhh ZMAn çok hızlı geçerde hayirlisiyla bebislerimizi kucağımiza alırız canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…