- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Benim doktorum 14.gün test yapalım demişti ama ben yaptırmıcam. Geçen aşılamamda testten bir gün sonra adet oldum. Aynen ikibuçuk senedir o kadar çok negatif oldu ki sinirler harap oldu. Adetim de perşembe cuma olabilir. Eğer olmazsa ben de diğer haftayı beklemek istiyorum senin gibi. Hakkımızda hayırlısı arkadaşım.Pek cesaretim yok test yaptırmaya o kadar çok negatif gördüm ki korkuyorum dr adetin geçerse gel dedi adetim pazartesi falan hayırlısı olsun pazartesi olmazsam salı falan giderim.sen ne zaman yaptırıcaksın?
Merhaba nasılsın? kalp atışını duyduk çok şükür 6 mm olmus. birde gribim gecseydi mafetti beni salgın varmışCokk geçmiş olsun canm ya üzüldüm.insan ilacta içemiyor...çok dinlen yat geçiyo canm.benim kötü ya sabah bulantı öğlen akşam devamlı hiç gecmiyo yemek zor yapıyorum...bende 12sinde gidicem hastaneye canm
Ay canmm çok sevndm insan kalp atışını duyunca çok mutlu oluyo...gripde geçer inslh ya...bol Bol dinlen...insalhh ZMAn çok hızlı geçerde hayirlisiyla bebislerimizi kucağımiza alırız canmMerhaba nasılsın? kalp atışını duyduk çok şükür 6 mm olmus. birde gribim gecseydi mafetti beni salgın varmış
Evet oyle oldu inşallah bizde güzel haberler alırız.Aralık ayında aşılama olup da hala sonucu öğrenmeyen iki üç kişi kaldık galiba
İnşallah hayırlısı ile canım. Ben hala test yapmadım. Belirti de yok. Sen de var mı?Evet oyle oldu inşallah bizde güzel haberler alırız.
Benim adet ağrısı gibi ağrılar var sadece..İnşallah hayırlısı ile canım. Ben hala test yapmadım. Belirti de yok. Sen de var mı?
evet canım negatıf maalesefnurcan4419 naptin testi yaptırdın mi?
Hadi yaa çok üzüldüm Allah sabır versin ben yaptırmadım daha galiba benimde yok çünkü adet sancılarım başladı ve hiç belirti yok zaten napalım hayırlısı.evet canım negatıf maalesefsen yaptın mı?
inş senın tutmustur sonucunu bana da bıldırHadi yaa çok üzüldüm Allah sabır versin ben yaptırmadım daha galiba benimde yok çünkü adet sancılarım başladı ve hiç belirti yok zaten napalım hayırlısı.
canım ne yaptın test yaptın mı ben hala adet olmadıminş senın tutmustur sonucunu bana da bıldır
Yok canım yapmadım pazartesi adet günüm eğer olmazsam salı yaptırıcamcanım ne yaptın test yaptın mı ben hala adet olmadım
Yapmadım daha eşim çarşıdan geirken getirecek birazdan dua edin inşallah.sen hamileydin dimi?gul_cann sen yaptın mi test bence hamilesin bir test yap
Evet canım haber bekliyorum hadi hayırlısı inşallahYapmadım daha eşim çarşıdan geirken getirecek birazdan dua edin inşallah.sen hamileydin dimi?
Yok canim bugun sabah adet oldumnurcan4419 nasılsın adet oldun mu? ben henüz olmadım bakalım olmazsam test yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?