Canım yarın sabah ilk idrarda yapicam testi sonucu haber veririm sen aşılamanin kaçıncı günü öğrendin?Evet canım haber bekliyorum hadi hayırlısı inşallah
İnşallah en kısa zamnada anne olursun canımYok canim bugun sabah adet oldum
Benim asilamamin 13. Günü 0.72ydi yani benimki aşılamadan değil sonradan olduCanım yarın sabah ilk idrarda yapicam testi sonucu haber veririm sen aşılamanin kaçıncı günü öğrendin?
Yani geç döllenme mi olmuşBenim asilamamin 13. Günü 0.72ydi yani benimki aşılamadan değil sonradan oldu
Yani öyle gözüküyorYani geç döllenme mi olmuş
canım test yaptın mı :)Yani geç döllenme mi olmuş
Evet test yaptın mi merak ediyoruzYani geç döllenme mi olmuş
ÜZÜLME CANIM BENİM BAZEN İDRARDA ÇIKMIYOR İSTERSEN GİT BİR KAN TAHLİLİ YAP ÜZÜLME VARDIR BİR HAYIRTest yaptım maalesef negatif çıktı yine olmadı ..
Canim regl olmadıysan bencede kan ver idrarda geç çıkabilir canımTest yaptım maalesef negatif çıktı yine olmadı ..
İnşallah canım erken gebelik testi yap birde istersenArkadaşlar regl olmadım daha yarın dr gidicem heralde kan testi yapar. inşallah idrara geçmedigi için çıkmamıştır .
Yok canım şimdi test alacak durumda değilim yarın ola hayr olaİnşallah canım erken gebelik testi yap birde istersen
Merhaba nasılsın? gittinmi doktora? Bende kanda iltihap cikti antibiyotik verdi doktor icmeyecektim ama iki doktorda bebege zarar vermez dedi içtim artikAy canmm çok sevndm insan kalp atışını duyunca çok mutlu oluyo...gripde geçer inslh ya...bol Bol dinlen...insalhh ZMAn çok hızlı geçerde hayirlisiyla bebislerimizi kucağımiza alırız canm
Merhaba canm ben 30 kasımda aşılama yaptım Allahim izniyle aralıkta tutu.Esimde sıkıntı olduğu için yaptık.sizde herhangi bi sorun varmı önce onu bilmek gerek....bende de klomen kist yaptı hatta ameliyat olmuştum....bu aşılamamda iğne kullandık.. Eğer iğne kulandiysan asilama yaptır derim.. Ama yinede karar senin canmhamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak. doktorum bu ay prugon iğnesi başlattı, 5 gün devam edeceğim sonrasında yumurtaların gelişimine bakacak. eğer yumurtaların güzel oluşursa aşılama yapabiliriz dedi. tedaviye kasımda başladım. önce klomen vermişti, o kist yapınca 1 ay ara verdik. bu ay da iğneye geçtik. sizce aşılamayı hemen denemelimiyim yoksa bu ay iğneye mi umudumu bağlasam. bir de iğneleri her gün aynı saatte yapamadım , aşılama için bunun bi dezavantajı olur mu. lütfen bana fikir verin ne yapsam çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?