Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar regl olmadım daha yarın dr gidicem heralde kan testi yapar. inşallah idrara geçmedigi için çıkmamıştır .

merhaba kızlar ben aşılama işlemlerine başladım dört gündür karnımdan igne yapıyorum siz hangi igneleri kullandınız isimlerini yazarmısınız ilk aşılamam olcak.

Ay canmm çok sevndm insan kalp atışını duyunca çok mutlu oluyo...gripde geçer inslh ya...bol Bol dinlen...insalhh ZMAn çok hızlı geçerde hayirlisiyla bebislerimizi kucağımiza alırız canm
Merhaba nasılsın? gittinmi doktora? Bende kanda iltihap cikti antibiyotik verdi doktor icmeyecektim ama iki doktorda bebege zarar vermez dedi içtim artik

Merhaba canm dün gittim beş tup kan verdim bide idrar testi sonuçları daha sonra alicam.bebis iyi dedi 1.6 cm olmuş. Seninde iltihap sorun değildir umarım doktor ilaç verdiyse mutlaka kullann

hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak. doktorum bu ay prugon iğnesi başlattı, 5 gün devam edeceğim sonrasında yumurtaların gelişimine bakacak. eğer yumurtaların güzel oluşursa aşılama yapabiliriz dedi. tedaviye kasımda başladım. önce klomen vermişti, o kist yapınca 1 ay ara verdik. bu ay da iğneye geçtik. sizce aşılamayı hemen denemelimiyim yoksa bu ay iğneye mi umudumu bağlasam. bir de iğneleri her gün aynı saatte yapamadım , aşılama için bunun bi dezavantajı olur mu. lütfen bana fikir verin ne yapsam çok kararsızım

Merhaba canm ben 30 kasımda aşılama yaptım Allahim izniyle aralıkta tutu.Esimde sıkıntı olduğu için yaptık.sizde herhangi bi sorun varmı önce onu bilmek gerek....bende de klomen kist yaptı hatta ameliyat olmuştum....bu aşılamamda iğne kullandık.. Eğer iğne kulandiysan asilama yaptır derim.. Ama yinede karar senin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…