Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşimde ve bende herhangi bir sorun çıkmadı canım. iğnelerin vurulma saati çok önemli mi, eğer oyleyse bu ay aşılamaya hiç bulaşmayım diyorum, çünkü her gün aynı saatte uygulayamıyorum

Hmm anladim ben hep aynı saate vurulmustum. O ZMAn sen doktoruna danis canm.yada daha sonra yaparsın asilama hem kafan rahat olur..Hakkında hayırlısı olur inslhh...
eşimde ve bende herhangi bir sorun çıkmadı canım. iğnelerin vurulma saati çok önemli mi, eğer oyleyse bu ay aşılamaya hiç bulaşmayım diyorum, çünkü her gün aynı saatte uygulayamıyorum

Hmm anladim ben hep aynı saate vurulmustum. O ZMAn sen doktoruna danis canm.yada daha sonra yaparsın asilama hem kafan rahat olur..Hakkında hayırlısı olur inslhh...

Merhaba canm dün gittim beş tup kan verdim bide idrar testi sonuçları daha sonra alicam.bebis iyi dedi 1.6 cm olmuş. Seninde iltihap sorun değildir umarım doktor ilaç verdiyse mutlaka kullann
Kullanmıyorumilaçları neden o kadar çok kan aldılar bir daha ne zaman gideceksin

Bende mide agrisi var sende varmi hiç yemek yapamiyorum herseye midem bulaniyor sabahları sari su çıkıyor midem den sende varmi

Bende mide agrisi var sende varmi hiç yemek yapamiyorum herseye midem bulaniyor sabahları sari su çıkıyor midem den sende varmi
Olmaz mi var tabi bende zor yemek yapıyorum...geçer diyolar bakalım..bu arada o kadar kan aldılar niye bilmiyom ama dün devlet hastanesine gittim ilk defa orda aldılar bende anlamadım canm..salı günüde kendi doktoruma gitcem

Anladigim kadarıyla1 ayda sadece 2 kidi hamile kalmis

Merhaba sen hâlâ progestan kullaniyormusun? Ben hâlâ kullaniyorum

benimki de puregon bugün üçüncüyü vurucam. hergün aynı saatte mi yapıyorsun iğneyi, doktorum bişey dedi mi bu konuda
CANIM BEN HİÇ SAAT TAKİBİ YAPMADIN İĞNE OLURKEN HERGÜN RASTGELE YAPIYORDUM YUMURTAM ÇOK SAYIDA BÜYÜMÜŞTÜ ONUN İÇİN AŞILMA YAPMADI DOKTR 3 GÜN SONRA GİTTİĞİMDE YUMURTAM KENDİLİĞİNDEN ÇATLAMIŞTI ZATEN ZATEN DOKTOR SANA HER NE YAPMAN GEEKTİĞİNİ HANGİ SIKLIKLA İLİŞKİYE GİRMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR CANIM EN SON NE YAPTIN CANIM BENİM EN SON KONTROLE GİTTİĞİMDE YUMURTAM NORMAL YOLLA ÇATLAMIŞTI 15 OCAKTA ADET OLMAM GEREKİYORDU AMA DAHA OLMADIM TEST YAPMAYADA KORKUYORUM YA YİNE NEGATİF GÖRÜRSEM DİYE

1 haftadır puregon iğne kullanıyorum cumartesi kontrole gittim canım. doktorum yumurtaların güzel gelişiyor iğneye devam edelim dedi. çarşamba tekrar kontrole çağırdı. eğer şartlar oluşursa aşılamaya geçicem inşallah

Hayırlı olsun gözün aydın hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…