- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
2.aşılama ile bende HAMİLEYİMMM. ..Çok şükür Allahımmmm....
hayırlı olsun canım benim eşinin sperm ileri hareketlisi kaçtı canım2.aşılama ile bende HAMİLEYİMMM. ..Çok şükür Allahımmmm....
İyi olmaya calisiyorum bir yandan kanda iltihap cikti çok şükür o geçti sonra idrarda iltihap cikti şimdi de sarılık olmuşum sürekli halsizim mide bulantısı filan işte allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinsaol canım benim darısı bekleyen arkadaşlarımıza canım sen nasılsın bebiş nasıl
saol canım benim sen nasılsın nasılmış bebbişimiz:)Ayy cokk sevindim hayırlı olsun canmm...Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin
ALLAH sağlık versin canım benim kendine dikkat et ALLAH yardımcın olsun canımİyi olmaya calisiyorum bir yandan kanda iltihap cikti çok şükür o geçti sonra idrarda iltihap cikti şimdi de sarılık olmuşum sürekli halsizim mide bulantısı filan işte allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
İyim canm bebisde iyimis iki buçuk cm olmuş.herşey yolunda şükür... 9+3 olduk....gerçekten sana cokk sevndm...hep bu sayfya bakıyordum güzel haber varmı diye...çok mutlu oldum bugün.saol canım benim sen nasılsın nasılmış bebbişimiz:)
ALLAH razı olsun canım benim bulantılarım başladı sabah işe gelirken kendimi arabada zor tutuyorumİyim canm bebisde iyimis iki buçuk cm olmuş.herşey yolunda şükür... 9+3 olduk....gerçekten sana cokk sevndm...hep bu sayfya bakıyordum güzel haber varmı diye...çok mutlu oldum bugün.
Merhaba nasılsın? Nasıl gidiyor?sende sari akinti oluyormu bende yaklaşık bir haftadır var merak ettim benim çok midem bulanıyor senin nasilAyy cokk sevindim hayırlı olsun canmm...Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin
Canimm evt yaa akıntı ve kaşıntı var.biraz kötüyum.migde bulantı aşırı vardı geçmedi ama hafifledi en azından kusmuyorum.Merhaba nasılsın? Nasıl gidiyor?sende sari akinti oluyormu bende yaklaşık bir haftadır var merak ettim benim çok midem bulanıyor senin nasil
Doktor progesteronu bırak dedi sadece folik asit iciyorum. Test sonuçlarını 28inde ogerencem canm bakalım...inslh iltihap falan çıkmaz ya.Progesteron a hala devam ediyormusun? Çok yan etkisi var ben hala devam ediyorum bol su ic iltihap olabilir bende kaşıntı yok sadece akinti var arada bir
CANIM PROGESTAN I NEDEN KULLANIYORDUN KİDoktor progesteronu bırak dedi sadece folik asit iciyorum. Test sonuçlarını 28inde ogerencem canm bakalım...inslh iltihap falan çıkmaz ya.
Düşük tehlikesi falan yoktu ama aşılama yaptigm günden beri kullandırdi doktor.her ihtimale karşı onlemimizi alalım dedi.rahmimizi koruyor ya o ilaç ondan canm ama aşırı yan etkisi var.doktorun biraktirmasina çok sevindimCANIM PROGESTAN I NEDEN KULLANIYORDUN Kİ
Düşük tehlikesi falan yoktu ama aşılama yaptigm günden beri kullandırdi doktor.her ihtimale karşı onlemimizi alalım dedi.rahmimizi koruyor ya o ilaç ondan canm ama aşırı yan etkisi var.doktorun biraktirmasina çok sevindimCANIM PROGESTAN I NEDEN KULLANIYORDUN Kİ
Kontrole gittiğinde belki ilacı verebilir canm...herşey yolundaysa vermez..valla adetim bir gün geçtiğinde sadece keseyi gordum sonra.6 buçuk haftalık di belliydi ve kalp atışını duymuştum canm cokk güzel bir duygu.....bana da sadece folik asit kullan dedi çarşamba günüde kontrolüm var canım bide kalp atışını ne zaman dinleyebiliyoruz
bir kere gittim şimdiye kadar kontrola sadece keseyi gördüm folik asit iç dedi çarşamba günü gitmiştim bir sonraki çarşamba yine gel dedi bu çarşamba gidecem bakalım ne diyecek bu seferKontrole gittiğinde belki ilacı verebilir canm...herşey yolundaysa vermez..valla adetim bir gün geçtiğinde sadece keseyi gordum sonra.6 buçuk haftalık di belliydi ve kalp atışını duymuştum canm cokk güzel bir duygu.....
Hadi bakalım inslhh duyarsın.duymazsan üzülme sakin çünkü daha çok küçük Minnacık düşün ben boyu 1,5cm di duyduğum dabir kere gittim şimdiye kadar kontrola sadece keseyi gördüm folik asit iç dedi çarşamba günü gitmiştim bir sonraki çarşamba yine gel dedi bu çarşamba gidecem bakalım ne diyecek bu sefer
Öncelikle hayırlı olsun... İnslh tutar benim ikinci aşılama tuttu ilki hap di ikincisi iğneyle oldu..valla doktor bana merdiven dahi çıkmayacak sin dedi dinlen dedi beni ablam baktı bir hafta.. Bol bol dinlenin yormayin kendinizi yaptırdıktan sonra ki bir hafta cokk önemli insllhh tutarkızlar kaçıncı aşılamanızda tutturdunuz. ben de ilk aşılamamı yaptırdım heyecanlı bir bekleme sürecindeyim. aşılamanızdan sonra özel bir şey yaptınız mı takviye amacıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?