Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok bir liste bekliyoruz işte günler geçmiyor sürekli insan belirti ariyor
Musait olan olursa liste olmasi guzel olur, bekleyislerimizin sonu hayir olur insallah, hayirli geceler hepinize, guzel tatli minik bi evladin ya da ikiz bebislerin hayali bile cok guzel :)

Slm kızlar bende bu ay aşılama yaptıracağım klomen kullanıp denedim 4 ay falan ama bu sefer iğne ile denemek istiyorum acaba siz nasıl yaptirdin iz aşılamalari

Benim ilk klomen di 5 tane kist yapti bu seferki doğal ılacsiz tek yumurta vardı olgun catlatma da yapmadik kendisi catladi çok şükür

Ben ilk defa iğne denedim bu asılmada..sonra çatlatma iğnesi ve aşılama seninde hakkında hayırlısı olur insalhh

hanımlar benim asılamamın 5.günü ara arasol yumurtalılıgım agrıyo nedeni nedir acaba böle olan varmı?

Merhaba benimde 9.günüm benimde ağrıyo ara ara bazen sol bazen sağ yumurtalığım..bende bilmiyorum sebebini insalhh tutuyodurda ondan agriyodur. Birde ayaklarınızı sıcak tutun soğuk da agritabiliyo.

Ayakta durunca benimde sol kasigim ağrıyor akşamda belim ağrıdı takmadan duramiyorum varmi yokmu sonucu ogrenmekten korkmaya başladım

Eslerinizin durumu nasıl sıkıntı varmiydi?bizimkinde morfoloji ye baktı doktor kruger a göre çok iyiydi.cok belim agriyor kızlar normalmi?

Anladım belli olmuyor keçi boynuzu pekmezi yesin olmazsa çok işe yarıyor inşallah gerek kalmaz hamile kalırsın bu ay

Çok yedirdim zaten bundan bir sene önce hareket o kadar dusuktuki ve morfoloji %1 di cokk üzülmüştüm ama şimdi sebze yemekleri testere dişli aslan pençesi çok iyi geldi tabi önce Rabbimin sayesinde

Bu seferde tutmazsa doktor rapor cikarayim beklemeyin tup bebek yaptırın diyor devlette ucretsizmis arkadaşımın akrabası yaptırmış GATA'da şimdi oğlu var ama ben tup bebekten korkuyorum

Merhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı

Merhabalar
Bizde 1 senedir deniyorduk olmadı tuplerım acık hormonlar normal esımede bakıldı normal hersey , bekleyemıyorum artık 12 aralıkta adet olmam lazım 2. Gun doktor cagırdı baslıcaz aralık ayında ins aşılamam yapılcak .4444 selatı tefrıcıyeyı bıtırdım , umıtlıyım Allahın ıznıyle

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah anne olmak için can atan evlat kokusu duymak için çabalayan kim varsa rabbim sağlıklı olarak kavuştursun .

Ben 1 kez iğne bir kez aşılama denedim tutmadı bu akşam bir yazı okudum ve şaşırdım merakta ettim.

Follikül büyüklüğü 17-18 mm civarına geldiğinde, çatlamaya hazır hale gelmiş demektir. Hormon analizinde ise östrojen ve LH hormonlarının ölçümleri yapılmaktadır. Östrojen hormonunun artması, sağlıklı bir follikül gelişimini göstermektedir. LH hormonu ise yumurtlama döneminde ani bir yükselme göstererek follikülün çatlamasına ve yumurta hücresinin serbestleşmesine sebep olmaktadır. Serbestleşen yumurta hücresi tüplere geçtikten sonra sperm hücresi tarafından döllenir. LH hormonundaki beklenmeyen bir yükseliş yumurtanın erken çatlamasına ve aşılama işleminin yapılamamasına sebep olabileceğinden bu ölçümler takipte çok büyük önem taşımaktadır.
NASIL OLURDA BU KADAR ÖNEMLİYKEN BAKMAZLAR ANLAMAM BU YAZIYI OKUDUM VE ÜZÜLDÜM ACABA BU YÜZDEN Mİ TUTMADI DİYE

11 günlük gecikmeyle adetim teşrif etti sonunda. zamanında gelseydi bugünlerde aşılmam yapılırdı. yarın doktora gider iğnelere başlarım artık

Demek adet oldunuz üzüldüm...ama olsun herseyde bi hayır vardır.bu arada aşılama yaptıktan sonra doktorlar bir ay ara veriyo diye biliyorum.bende öyle olmuştu...hemen baslicakmisin tekrar aşılamaya

Demek adet oldunuz üzüldüm...ama olsun herseyde bi hayır vardır.bu arada aşılama yaptıktan sonra doktorlar bir ay ara veriyo diye biliyorum.bende öyle olmuştu...hemen baslicakmisin tekrar aşılamaya
gecen ay aşılama olmadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…