Merhaba nasılsın? gittinmi doktora? Nasıl gidiyor hamilelik?Bende heo soluma yatıyorum sağ tarafayatmama imkan yok bu arada 54le hamile kaldım şuan 60 kiloyum 6 kilo almisim
Evet canm salı günü gittim ayrıntılı ultrason girdim..bizim kızımız bize çok güzel bir poz verdi..herşeyi iuiy çok sukur 25 cm 446 gr dedi doktor gelişimi 9 gün ondeymis.. Adetimi yine geri aldı doğumun en son 14 ağustos dedi..bakalım hayırlısı..hee bu arada hamilelik iyi gidiyor ama şu kaburgam batmasa daha iyi olacak....inslhh geçer... Canm senin nasıl geciyoMerhaba nasılsın? gittinmi doktora? Nasıl gidiyor hamilelik?
BENİM OĞLUŞUMDADA HİÇ HAREKET YOK DAHA :) TEYZESİİyi maşallah, erken gelmesi iyi işte ne güzel beklemek daha zor iki üç gündür midem kotu yine saçı çıkıyor heralde birde seninki kizya erken gelir bizimkinin tekmele ri dışardan görünüyor artık geceleri uyuyamiyorum bu aralar nereye yatsam tekmeliyor
Aynn canm doktorda erken gelebilir dedi migde yanması bende yok şükür... Tekmeler bende de var teyze si...zaman çabuk geçsin istiyorumİyi maşallah, erken gelmesi iyi işte ne güzel beklemek daha zor iki üç gündür midem kotu yine saçı çıkıyor heralde birde seninki kizya erken gelir bizimkinin tekmele ri dışardan görünüyor artık geceleri uyuyamiyorum bu aralar nereye yatsam tekmeliyor
Aslında hissetmek lazim canm ben 16.haftama girdim ilk teknesini hissettim sonra iki gün sonra sonra günde iki kere sonra herzaman inslh en kısa. Zamanda hissedersin canmBENİM OĞLUŞUMDADA HİÇ HAREKET YOK DAHA :) TEYZESİ
saol canım benim içimde bişeyler var onu hissediyorum ama tekmeleme daha olmadı oysa doktor ultrasyonda bakıncadda hiç durmuyordu çok hareketli bir oğlunuz olacak demişti demek annesine kıyamıyor:)Aslında hissetmek lazim canm ben 16.haftama girdim ilk teknesini hissettim sonra iki gün sonra sonra günde iki kere sonra herzaman inslh en kısa. Zamanda hissedersin canm
Balık yağı elevit diye vitamin.. Kemik ağrısı içinde magnezyum kullanıyorum bn canm.bnmde migdemi bulandıriyo ama iciyorum.. Sende iç ihmal etme sakinbana demir ilacı vermişti doktor ama doğru düzgün kullanmıyorum ferrum fort diye bir hap benim midemi bulandırıyor diye içemiyorum sizlere bişeyler verdi mi doktorunuz
vallah kuzum doktorum bana demişti roka ye eğer yeşillik ve sebze yersen ona gerek bile olmaz bende resmen roka hastası olmuşum önceleri tadı bile bana kötü gelirdi şimdi ise hayranı olmuşumBalık yağı elevit diye vitamin.. Kemik ağrısı içinde magnezyum kullanıyorum bn canm.bnmde migdemi bulandıriyo ama iciyorum.. Sende iç ihmal etme sakin
benim bugün sanırım 19 haftaya girdik sayılır yanlış hesaplamıyorsam:)Ben 16 . haftadan itibaren hissettim bazıları 20.haftalarda hissedermis
İyi canm masalhh benimde burdaki yle aynı değil 21+6 yım yarım 22.haftam doluyobenim bugün sanırım 19 haftaya girdik sayılır yanlış hesaplamıyorsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?