Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Girdim canım 1 hafta önce 265 gr olmuş uyuyordu bebis, cok fazla incelemediler hersey yolunda sağlıklı artık tekme lerini dışardan babası duyabiliyor çok hareketli güm diye vuruyor sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Ayy canm masalhh herşey iyise.ben biraz erken başladı biliyorsun tekmeler şuan hiç durmuyor. Sana yazarken bile sürekli tekmeliyo..bizim randevumuz 11 nisanda..ama şuan bir agrim var anlatamam :-( sağ kaburgamin altına birşey batiyo nefesini kesiyo sabah başlıyor yatana kadar doktora sorcam.bakalım....bende kilosunu merak ediyorum bide yüzünü ayrıntılı göreceğiz ya beni çok heycanlandiriyo

Artik yatarken bile zorla maya başladı hep sola yatmam gerekiyor karnimin üstüne yatamiyorum ara sıra benimde batmalar oluyor dönerken egilirken uzun süreli degil ama

Bende heo soluma yatıyorum sağ tarafayatmama imkan yok bu arada 54le hamile kaldım şuan 60 kiloyum 6 kilo almisim

Merhaba nasılsın? gittinmi doktora? Nasıl gidiyor hamilelik?
Evet canm salı günü gittim ayrıntılı ultrason girdim..bizim kızımız bize çok güzel bir poz verdi..herşeyi iuiy çok sukur 25 cm 446 gr dedi doktor gelişimi 9 gün ondeymis.. Adetimi yine geri aldı doğumun en son 14 ağustos dedi..bakalım hayırlısı..hee bu arada hamilelik iyi gidiyor ama şu kaburgam batmasa daha iyi olacak....inslhh geçer... Canm senin nasıl geciyo

İyi maşallah, erken gelmesi iyi işte ne güzel beklemek daha zor iki üç gündür midem kotu yine saçı çıkıyor heralde birde seninki kizya erken gelir bizimkinin tekmele ri dışardan görünüyor artık geceleri uyuyamiyorum bu aralar nereye yatsam tekmeliyor

BENİM OĞLUŞUMDADA HİÇ HAREKET YOK DAHA :) TEYZESİ

Aynn canm doktorda erken gelebilir dedi migde yanması bende yok şükür... Tekmeler bende de var teyze si...zaman çabuk geçsin istiyorum

Aslında hissetmek lazim canm ben 16.haftama girdim ilk teknesini hissettim sonra iki gün sonra sonra günde iki kere sonra herzaman inslh en kısa. Zamanda hissedersin canm
saol canım benim içimde bişeyler var onu hissediyorum ama tekmeleme daha olmadı oysa doktor ultrasyonda bakıncadda hiç durmuyordu çok hareketli bir oğlunuz olacak demişti demek annesine kıyamıyor:)

bana demir ilacı vermişti doktor ama doğru düzgün kullanmıyorum ferrum fort diye bir hap benim midemi bulandırıyor diye içemiyorum sizlere bişeyler verdi mi doktorunuz

bana demir ilacı vermişti doktor ama doğru düzgün kullanmıyorum ferrum fort diye bir hap benim midemi bulandırıyor diye içemiyorum sizlere bişeyler verdi mi doktorunuz
Balık yağı elevit diye vitamin.. Kemik ağrısı içinde magnezyum kullanıyorum bn canm.bnmde migdemi bulandıriyo ama iciyorum.. Sende iç ihmal etme sakin

Balık yağı elevit diye vitamin.. Kemik ağrısı içinde magnezyum kullanıyorum bn canm.bnmde migdemi bulandıriyo ama iciyorum.. Sende iç ihmal etme sakin
vallah kuzum doktorum bana demişti roka ye eğer yeşillik ve sebze yersen ona gerek bile olmaz bende resmen roka hastası olmuşum önceleri tadı bile bana kötü gelirdi şimdi ise hayranı olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…