Benim yarın bir hafta olucak ara ara çok kasık ağrım oluyor. Bir de sürekli ıslaklık hissediyorum. Başka da bir şey yok şimdilik. Sabah da ara ara belime ağrı giriyordu ama o çok değil
Mrb canimm yaklasikk bu ilaclardan ne kadar süre sonra aşılama yapiliyoo çunku p.tesi basladim klomen kullanmayamerhaba arkadaşlar
bende aranıza yeni katıldım
şimdilik yumurta büyütme içindeyim, sanırım pazartesi aşılama yapılcak
hepimiz için hayırlı olur inşallah
Canım ben aşılamadan önce 8 gün fostimon iğnesini yaptım dokuzuncu gün ovitrelle çatlatma iğnesini oldum ve bir buçuk gün sonra da yani dün aşılamam yapıldı iki üç dakikalık bir işlem başta biraz ağrı oldu sinek ısırığı gibi bir acı hissettim ondan sonra da doktor jel verdi şimdi sabah akşam onu kullanıyorum galiba en zor kısmı da buymuş beklemekMrb arkadaşlar bendee klomen kullanıyorum ilk defa aşılama olacak aranizda klomen ile birlikte cyclo prognova diye bir ilaç kullanan varmı
ben iğne vuruyorumCanım ben aşılamadan önce 8 gün fostimon iğnesini yaptım dokuzuncu gün ovitrelle çatlatma iğnesini oldum ve bir buçuk gün sonra da yani dün aşılamam yapıldı iki üç dakikalık bir işlem başta biraz ağrı oldu sinek ısırığı gibi bir acı hissettim ondan sonra da doktor jel verdi şimdi sabah akşam onu kullanıyorum galiba en zor kısmı da buymuş beklemek
ben 2. aşılamada JEL kullanmıştım çok fena kaşıntı yapıyoEvet jel verdi sana vermedimi
Anladım canım nerden baksan aşılama için bir haftam varr yanii acıdan korkmuyorumda bir an önce yapılsın istiyorum sonrasinda da iki hafta cok uzun geliyoo yaCanım ben aşılamadan önce 8 gün fostimon iğnesini yaptım dokuzuncu gün ovitrelle çatlatma iğnesini oldum ve bir buçuk gün sonra da yani dün aşılamam yapıldı iki üç dakikalık bir işlem başta biraz ağrı oldu sinek ısırığı gibi bir acı hissettim ondan sonra da doktor jel verdi şimdi sabah akşam onu kullanıyorum galiba en zor kısmı da buymuş beklemek
Allah yardımcımız olsun canım gerçekten psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyoruz ikinci günüm bugün benim ama zaman durdu sankiAnladım canım nerden baksan aşılama için bir haftam varr yanii acıdan korkmuyorumda bir an önce yapılsın istiyorum sonrasinda da iki hafta cok uzun geliyoo ya
Hoşbukduk canım inşallahBende yapmadı kaşıntı hap daha kötü yapıyor. hoşgeldiniz arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi aliriz
Senin ilk aşılamanmıydı canım bizim hiç bir sorunumuz yok 1.5 yıldır olmuyoo aşılamadan çok umutluyum nedense Allah yardimcimiz olsunaminnn inş ben her gün isteyen herkese dua ediyorum
İkinci aşılama benim bizimde bi sorun yoktu 2 yıldır olmuyodu rabbim inş sizede nasip etsinSenin ilk aşılamanmıydı canım bizim hiç bir sorunumuz yok 1.5 yıldır olmuyoo aşılamadan çok umutluyum nedense Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?