Sizde ateş basması yaptimi jel benim 9.gunum belirtin varmiydi? Sürekli kendimi dinler oldumherkese iyi akşamlar arkadaşlar ben 21 ekimde aşılama yaptırdım şimdi 9 haftalık gebeyim rabbim sizede nasip etsin size en önemli tavsiyem jeli mutlaka kullanın benimde ilk başlarda jelden çok şikayetim vardı kaşıntıdan öldüm sanki ama herşeye ragmen devam ettim hala kullanıyorum hepinize dua ediyorum
ateş basmalarım çok oldu daha yeni kışlıkları giymeye başladım ben kendini dinleme rahat ol allah nasip ettiyse merak etme canmSizde ateş basması yaptimi jel benim 9.gunum belirtin varmiydi? Sürekli kendimi dinler oldum
neden aglıyon kiAteş basması var bende bugün kasik ağrım var çok canım sıkıldı üzüldüm agladim
bütün belirtiler adet görecekmiş gibi oluyo kasıklarda batmalarda normal ateş basmaları normal kasıklarda basınç oluyo gibi hissetmeler normal gögüs agrıları normalBaşka ne belirtilerin oldu adet sancisi gibi agrilar oldumu?
öyle düşünme sakin ol kafandan çıkar aşılamayı bazı aşılamalarda azda olsa kanama normal oluyomuşBende pazartesi aşılama oldum ilk gün çok az kanamam oldu ve sağ kasığım çok ağrıdı.şimdi ağrım falan yok acaba tutmadımı?
Antalyadamisin, 07 yazınca öyle düşündüm, ben antalyadayim... Ben jel değil, bebeğin daha iyi tutunması için hap kullanıyorum herhangi bir etki olmuyor bende, yumurta geliştiren iğneler kasiklarimda çok şişkinlik yapmıştı sanki su dolu gibi hissediyordum hala biraz var.. Bugün 4. Günüm..ateş basmalarım çok oldu daha yeni kışlıkları giymeye başladım ben kendini dinleme rahat ol allah nasip ettiyse merak etme canm
evt antalyadayım jel yerine hap vermiş sana aynıdır jelle ilçaların etkisi bir süre devam ediyo ama zamanla geçecek merak etme aklına takılan bir şey olursa sorabilirsinAntalyadamisin, 07 yazınca öyle düşündüm, ben antalyadayim... Ben jel değil, bebeğin daha iyi tutunması için hap kullanıyorum herhangi bir etki olmuyor bende, yumurta geliştiren iğneler kasiklarimda çok şişkinlik yapmıştı sanki su dolu gibi hissediyordum hala biraz var.. Bugün 4. Günüm..
tşk ederim.evet düşünmemem gereköyle düşünme sakin ol kafandan çıkar aşılamayı bazı aşılamalarda azda olsa kanama normal oluyomuş
Aşılamada mı 4.gününüz benimde bugün 4.günAntalyadamisin, 07 yazınca öyle düşündüm, ben antalyadayim... Ben jel değil, bebeğin daha iyi tutunması için hap kullanıyorum herhangi bir etki olmuyor bende, yumurta geliştiren iğneler kasiklarimda çok şişkinlik yapmıştı sanki su dolu gibi hissediyordum hala biraz var.. Bugün 4. Günüm..
evt antalyadayım jel yerine hap vermiş sana aynıdır jelle ilçaların etkisi bir süre devam ediyo ama zamanla geçecek merak etme aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin
İnşallah.Allahım sizinde sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.rica ederim rabbim sizede nasip etsin inş
Teşekkür ederim rahatladımrica ederim rabbim sizede nasip etsin inş
Evet, pazartesi sabah oldum pazartesi yi de sayinca 4. Gün bugün. 21 inde kan testi istedi dr..Aşılamada mı 4.gününüz benimde bugün 4.gün
aminn inş canımİnşallah.Allahım sizinde sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?