Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizde ateş basması yaptimi jel benim 9.gunum belirtin varmiydi? Sürekli kendimi dinler oldum

Ateş basması var bende bugün kasik ağrım var çok canım sıkıldı üzüldüm agladim

Sol kasigim da ağrı oluyor adet sancisi saniyorum korkuyorum ruh halim değişti duygusal oldum

Bende pazartesi aşılama oldum ilk gün çok az kanamam oldu ve sağ kasığım çok ağrıdı.şimdi ağrım falan yok acaba tutmadımı?

ateş basmalarım çok oldu daha yeni kışlıkları giymeye başladım ben kendini dinleme rahat ol allah nasip ettiyse merak etme canm
Antalyadamisin, 07 yazınca öyle düşündüm, ben antalyadayim... Ben jel değil, bebeğin daha iyi tutunması için hap kullanıyorum herhangi bir etki olmuyor bende, yumurta geliştiren iğneler kasiklarimda çok şişkinlik yapmıştı sanki su dolu gibi hissediyordum hala biraz var.. Bugün 4. Günüm..

evt antalyadayım jel yerine hap vermiş sana aynıdır jelle ilçaların etkisi bir süre devam ediyo ama zamanla geçecek merak etme aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

Aşılamada mı 4.gününüz benimde bugün 4.gün

evt antalyadayım jel yerine hap vermiş sana aynıdır jelle ilçaların etkisi bir süre devam ediyo ama zamanla geçecek merak etme aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

İnşallah senin de hamileliğin devam eder allahın izniyle, ilk asilaman mi bir de nerde yaptirdin asilamayi yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı, biraz fazla sordum ama insan merak ediyo kendinin ki de tutar mi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…