Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah senin de hamileliğin devam eder allahın izniyle, ilk asilaman mi bir de nerde yaptirdin asilamayi yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı, biraz fazla sordum ama insan merak ediyo kendinin ki de tutar mi diye...
amin canım inş ben üniversitede yaptırdım aşılamayı yıkama sonrası 27 milyondu sperm sayısı

amin canım inş ben üniversitede yaptırdım aşılamayı yıkama sonrası 27 milyondu sperm sayısı
Biz özelde yaptırdık, üniversitede yaptırmak için ne gerekiyor?yani belli bi şartı oluyor mu yoksa ben aşılama yaptırmak istiyorum desen oluyor mu, Daha önce hamileliğin dusugun falan oldu mu? Benim iki düşük oldu iki senede. 11 yumurta gelişti, tabii hepsi aynı oranda mi büyüdü tam olarak bilmiyorum, sperm de 50 milyondu.

üniversiteye gittiginiz zaman ön görüşme yapıyolar sonra bazı testler yapılıyo ona göre tüp bebek yada aşılama olmasına kendileri karar veriyolar benim daha önce hiç gebelik olmadı benim sadece 2 yumurtamı geliştirdiler aşılama için onunda bir tanesi tuttu

Hadi inşallah büyür de sağlıklı bir şekilde doğar, ne mutluluk ki tutmuş gerisi de gelir canım sağlıkla...

benim aşılama iptal oldu kist oluşmuş bide bu çıktı başıma, hiç böyle bi sorunum yoktu. küçükmüş, bi ilaç verdi doktor. kendi kendine geçmezmi bu daha önce hiç olmadığına göre. kist sorunu olanlar cevap veririse sevinirim

Klomen mi kullandin o yapıyor eğer folikul kistin varsa ilaç alma testere dişli aslan pencesi iç çok işe yariyor

Canım Allah bize de nasip eder inşallah ayyy anlatsana Can'ım ne gibi belirtilerin oldu hamileliğin benim bugün 4 gün ama çok heyecanlı bir bekleyiş ben de jeli kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…