- 24 Ağustos 2015
- 192
- 69
- 18
- 44
Bende pazartesi sabahı oldum benden test istemedi adet gecikmesi olursa gel dedi.inşallah tutunur bebeğinizEvet, pazartesi sabah oldum pazartesi yi de sayinca 4. Gün bugün. 21 inde kan testi istedi dr..
amin canım inş ben üniversitede yaptırdım aşılamayı yıkama sonrası 27 milyondu sperm sayısıİnşallah senin de hamileliğin devam eder allahın izniyle, ilk asilaman mi bir de nerde yaptirdin asilamayi yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı, biraz fazla sordum ama insan merak ediyo kendinin ki de tutar mi diye...
İnşallah seninki de tutunur.asilamadan 14 gün sonra kanda belli oluyor sende kan verebilirsin 21 inde adet olmazsan canım..Bende pazartesi sabahı oldum benden test istemedi adet gecikmesi olursa gel dedi.inşallah tutunur bebeğiniz
Biz özelde yaptırdık, üniversitede yaptırmak için ne gerekiyor?yani belli bi şartı oluyor mu yoksa ben aşılama yaptırmak istiyorum desen oluyor mu, Daha önce hamileliğin dusugun falan oldu mu? Benim iki düşük oldu iki senede. 11 yumurta gelişti, tabii hepsi aynı oranda mi büyüdü tam olarak bilmiyorum, sperm de 50 milyondu.amin canım inş ben üniversitede yaptırdım aşılamayı yıkama sonrası 27 milyondu sperm sayısı
İnşallah.25 inde regil günüm ama 21 inde yaptırırım muhtemelen.İnşallah seninki de tutunur.asilamadan 14 gün sonra kanda belli oluyor sende kan verebilirsin 21 inde adet olmazsan canım..
İnşallah beraber öğreniriz :)İnşallah.25 inde regil günüm ama 21 inde yaptırırım muhtemelen.
üniversiteye gittiginiz zaman ön görüşme yapıyolar sonra bazı testler yapılıyo ona göre tüp bebek yada aşılama olmasına kendileri karar veriyolar benim daha önce hiç gebelik olmadı benim sadece 2 yumurtamı geliştirdiler aşılama için onunda bir tanesi tuttuBiz özelde yaptırdık, üniversitede yaptırmak için ne gerekiyor?yani belli bi şartı oluyor mu yoksa ben aşılama yaptırmak istiyorum desen oluyor mu, Daha önce hamileliğin dusugun falan oldu mu? Benim iki düşük oldu iki senede. 11 yumurta gelişti, tabii hepsi aynı oranda mi büyüdü tam olarak bilmiyorum, sperm de 50 milyondu.
inşallah.İnşallah beraber öğreniriz :)
üniversiteye gittiginiz zaman ön görüşme yapıyolar sonra bazı testler yapılıyo ona göre tüp bebek yada aşılama olmasına kendileri karar veriyolar benim daha önce hiç gebelik olmadı benim sadece 2 yumurtamı geliştirdiler aşılama için onunda bir tanesi tuttu
klomen kullanmadım zaten daha 3. günümdeyimKlomen mi kullandin o yapıyor eğer folikul kistin varsa ilaç alma testere dişli aslan pencesi iç çok işe yariyor
Canım Allah bize de nasip eder inşallah ayyy anlatsana Can'ım ne gibi belirtilerin oldu hamileliğin benim bugün 4 gün ama çok heyecanlı bir bekleyiş ben de jeli kullanıyorumherkese iyi akşamlar arkadaşlar ben 21 ekimde aşılama yaptırdım şimdi 9 haftalık gebeyim rabbim sizede nasip etsin size en önemli tavsiyem jeli mutlaka kullanın benimde ilk başlarda jelden çok şikayetim vardı kaşıntıdan öldüm sanki ama herşeye ragmen devam ettim hala kullanıyorum hepinize dua ediyorum
Can'ım benim bugün üçüncü gün bitti dörde giriyorum kasıklarımda Ağrı'larım batmalarım oluyorKızlar ne yapıyorsunuz? Sesiniz çıkmıyor nasıl geçiyor?
21 gün kullanıp 7 gün ara vercen dedi. heralde doğum kontrol hapı almadım daha, almayıda pek istemiyorumnDoğum kontrol hapindan başka ilaç vermiyorlar kist için. Ondanmi verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?