Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 9 gün oldu asılama olalı hiç belirti yok gibi ara agrılarım vardı gecti sizin belirtileriniz varmıacaba

Benim 11.gunum ayakta fazla gezinirsem kasik ağrım oluyor bel agrilarim vardı geçti bazen ateş basıyor gibi oluyor ama belirtimidir bilmiyorum

Kızlar benim de dördüncü gün sizin az kalmış ne Zaman test yapacaksınız inşallah. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Siz iğne mi kullandin iz yoksa klomen mi

Benimde ilaçlar 120 tlydi ama yetmedi tekrar aldık yanı 240 vermiş olduk 600 tl civarıda aşılama ve yıkama içinde muayene fln derken bizimde bin lira olucak gibi

Canm merhaba biliyorsun konusmuktuk senden iki gün önce aşılama yapmıştım.eşim 11.gün erken gebelik testi almış ikinci çizgi silik de olsa vardı.sonra kan testi yaptık değer 23.61 di..yanı gebelik var.yarin doktora gitcem kesin birşey diyecek insalhh vardır...sende erken gebelik testi alsana 15tl falan öğrenmiş olursun.

Ay canım çok sevindim bende sesin çıkmıyor diyordum ben yapamam korkuyorum inan çok sevindim gözlerim doldu inşallah sağlıkla kucağına alirsin

İnslhh canm hiç umudum yoktu bende yapmadım ilk eşim bir saat yalvardi. Öyle yaptık ikinci cizgi 15 dk sonra çıktı doktorumuz aradım gebelik var dedi ama adet tarihimi bekliyeyim yine erkenden sevinmeyeyim.insalhh seninde bebisin tutunmusturrr....ve sonuç alirsan bana haber ver lutfennn...

Inşallah hayırlısı salı sabah giderim. belirtin varmi? benim ara ara agrilarim oluyor korkuyorum o zaman adet sancisi diye sen daha önce hiç hamile kalmamistin dimi ben hiç kalmadigim için korkuyorum

Hayır canm hiç hamile kalmadım .ilk asilma tutmadı..şuan heryerim ağrıyo çünkü ağır grip geciriyorum canmm yaa

Ben iki düşük yaptım, iki kere klomen ve catlatma iğnesi + normal ilişkiyle olmadı, şimdi ilk kez igne+catlatma iğnesi ve aşılama denedik bakalım ne olacak... Kanda görmek de sevinmeye yetmiyor malesef.... 3 aylık olana kadar yaşanmış dusuklerden dolayı insan güvensiz olacak malesef....

Öyle tabii...Allahim nasip ederse olcak.düşük yapmak da zordur galiba...psikolojik olarak falan insan kötü olur..Rabbim hiç birimize yaşatmasın insalhh....yavrularımizi kucağınıza almayı nasip etsin

Çok sevindimm canımm Allah devamini getirsin insallah güzel sonuclar alirsin bize haber verr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…