Bence testere dişli aslan pencesi iç sabah akşam allahın izniyle kistler yok olur benim 7 cm kadar çıkmıştı onun sayesinde kurtuldum çok şükür21 gün kullanıp 7 gün ara vercen dedi. heralde doğum kontrol hapı almadım daha, almayıda pek istemiyorumn
Siz iğne mi kullandin iz yoksa klomen miherkese iyi akşamlar arkadaşlar ben 21 ekimde aşılama yaptırdım şimdi 9 haftalık gebeyim rabbim sizede nasip etsin size en önemli tavsiyem jeli mutlaka kullanın benimde ilk başlarda jelden çok şikayetim vardı kaşıntıdan öldüm sanki ama herşeye ragmen devam ettim hala kullanıyorum hepinize dua ediyorum
Canım benim ilaçları devlet ödedi o yüzden ilaçlar 80 tuttu 400 aşılama 120 sperm yıkama hastane masrafı muayene falan hepsi 1000 lira falan olduSelam hanımlar. Aşılama maliyeti ne kadar tuttu ilaçlar ve hastahane fiyatı nedir?
Ay canım çok sevindim bende sesin çıkmıyor diyordum ben yapamam korkuyorum inan çok sevindim gözlerim doldu inşallah sağlıkla kucağına alirsinCanm merhaba biliyorsun konusmuktuk senden iki gün önce aşılama yapmıştım.eşim 11.gün erken gebelik testi almış ikinci çizgi silik de olsa vardı.sonra kan testi yaptık değer 23.61 di..yanı gebelik var.yarin doktora gitcem kesin birşey diyecek insalhh vardır...sende erken gebelik testi alsana 15tl falan öğrenmiş olursun.
Çok sevindimm canımm Allah devamini getirsin insallah güzel sonuclar alirsin bize haber verr :)Canm merhaba biliyorsun konusmuktuk senden iki gün önce aşılama yapmıştım.eşim 11.gün erken gebelik testi almış ikinci çizgi silik de olsa vardı.sonra kan testi yaptık değer 23.61 di..yanı gebelik var.yarin doktora gitcem kesin birşey diyecek insalhh vardır...sende erken gebelik testi alsana 15tl falan öğrenmiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?