Katre güzeldir benim memleketim çok severim. Gitmem de burdan hiçbiyere. Denizi ayrı güzel havası az nemli ama olsun. Sakin. Küçük ama gelişmiş. Daha ne olsun
derinceye vapurla geçiyoruz pikniğimizi yapıp dönüyoruz. Orası da çok güzel. Körfezin iki kıyısı da bizim çok güzel. Ulaşım kolay. Trafik sıkıntısı yokk :))
Bebişin iyi olmadı mı hala yaa. Evet onlar hasta olmasın yaa çok üzülüyo insan. Bizde olmayalım onlara bakcaz. Babaları da olmasın. Benim kocam dün ateşlendi. Amaan bi mızmız bi mızmız. Bez koyuyoruz. Yıkıyoruz çocuk oldu bildiğin. Ateşi düşsün diye duşa yolladım bi giderim bakarım kaynar suyla yıkanıyo
Bi açtım soğuk suyu bağır bağır etlerim acıyoo üşüyooom. Komşular duymuş çocuk mu ateşlendi diyolar :) yok dedim benim büyük oğlan :)) neyseki yemek yeyince düzeldi
Gönül benim oğlum da bana aynısını yaptı. Sallıyorum kıyamet kopuyo. Oynatcam huysuzlanıyo. Yatarak emzireyim dedim. Uyudu kaldı. Maşallah suphanallah sallamadan uyuyo şimdi. Geçiş dönemi heralde. Artık kendileri uyur inşallah. Öyle deseler yaa dimi bizim canımıza minnet :)
Tavsiyelerine uyucam gönül. Ablam da apaynılarını söylemişti. :)
Bizde tatil planı yapıyoruz ablam eniştem kocam annem Ben hep birlikte gidicez. Armutlu tatil köyünü düşünüyodum yakın olsun diye. Hem kadınlara özel plajı falan var diye. Başka öneriniz var mı buralarda. Bi ayvalık düşündük suyu soğukmuş sanırım. Armutlu hep gittiğimiz yer ama yazlığa gidiyoduk tatil köyünü bilmiyorum bilen var mı. Bide gönül çocukla tavsiyelerin neler. Yüzme bezi mi alayım sızdırmaz mayo mu. Başka neler gerekir? Güneş kremi hangisini aldın. Memnun kaldın mı
Sebamed alayım diyorum. 5 gün falan kalcaz çocuğa çok kıyafet geriyo mu. Falan işte :) bi stres oldum. Çocukla hic düşünmüyodum kocam ayarttı hepimizi.