mavi yalnız annem hiiçç sevmez oraları. bana hamileyken merkezde oturmuşlar bi süre. körfezin kötü bi kokusu varmış sanırım. mide bulantısı o koku öldürürdü beni diye anlatır hep. bu arada eşine çok güldüm yaa:) tabi hasta olmasına değil Allah şifa versin hastalığına. ama çok komik anlatmışsın çok güldürdün beni:))
kızlar çok şükür berra bugün biraz daha iyi. 2 kere ateş düşürücü verdim. gecemizde iyi geçer inşallah.
Mavii kız ballandira ballandira anlattin neresi burası?Katre güzeldir benim memleketim çok severim. Gitmem de burdan hiçbiyere. Denizi ayrı güzel havası az nemli ama olsun. Sakin. Küçük ama gelişmiş. Daha ne olsunderinceye vapurla geçiyoruz pikniğimizi yapıp dönüyoruz. Orası da çok güzel. Körfezin iki kıyısı da bizim çok güzel. Ulaşım kolay. Trafik sıkıntısı yokk :))
Bebişin iyi olmadı mı hala yaa. Evet onlar hasta olmasın yaa çok üzülüyo insan. Bizde olmayalım onlara bakcaz. Babaları da olmasın. Benim kocam dün ateşlendi. Amaan bi mızmız bi mızmız. Bez koyuyoruz. Yıkıyoruz çocuk oldu bildiğin. Ateşi düşsün diye duşa yolladım bi giderim bakarım kaynar suyla yıkanıyo
Bi açtım soğuk suyu bağır bağır etlerim acıyoo üşüyooom. Komşular duymuş çocuk mu ateşlendi diyolar :) yok dedim benim büyük oğlan :)) neyseki yemek yeyince düzeldi
Gönül benim oğlum da bana aynısını yaptı. Sallıyorum kıyamet kopuyo. Oynatcam huysuzlanıyo. Yatarak emzireyim dedim. Uyudu kaldı. Maşallah suphanallah sallamadan uyuyo şimdi. Geçiş dönemi heralde. Artık kendileri uyur inşallah. Öyle deseler yaa dimi bizim canımıza minnet :)
Tavsiyelerine uyucam gönül. Ablam da apaynılarını söylemişti. :)
Bizde tatil planı yapıyoruz ablam eniştem kocam annem Ben hep birlikte gidicez. Armutlu tatil köyünü düşünüyodum yakın olsun diye. Hem kadınlara özel plajı falan var diye. Başka öneriniz var mı buralarda. Bi ayvalık düşündük suyu soğukmuş sanırım. Armutlu hep gittiğimiz yer ama yazlığa gidiyoduk tatil köyünü bilmiyorum bilen var mı. Bide gönül çocukla tavsiyelerin neler. Yüzme bezi mi alayım sızdırmaz mayo mu. Başka neler gerekir? Güneş kremi hangisini aldın. Memnun kaldın mı
Sebamed alayım diyorum. 5 gün falan kalcaz çocuğa çok kıyafet geriyo mu. Falan işte :) bi stres oldum. Çocukla hic düşünmüyodum kocam ayarttı hepimizi.
Canim hiç dis jeli surmeyi denedin mi? Öyle uykuya dalamayinca benim kiz dış jeli sürüyorum 10 dk ya uyuyor.günaydınlarr katre canım öyle oluyo yaa çok zor insan gözünün içine bakıyo ama elinden bişey gelmiyoAcil şifalar diliyorum ama çabuk atlatıcaktır bebekler çok güçlüler.
Bizdede bişey oldu 8.aya girdiğimizden beri geceleri çok sık uyanıyo ve tekrar uykuya dalmakta zorlanıyo dün gece kafayı yiycektim uyuyo uyanıyo emmek istemiyo yatırıyorum uyumuyo ağlıyo gözler kapalı ayağıma koyuyorum çıldırıyo ayak istemiyo kucağımda pışlıyorum istemiyo yatağa koyuyorum dalamıyo of yani 3-4 defa aynı seneryo ile uğraştım durdum sabaha karşı dalmışız 7 de gene ayaktauykusuzummmmmmm yani.
ayy gönül senin ki daha kötüymüş. eşim olmayınca ben kendimi çok kötü hissediyorum. daha ne kadar sürecek bu durum canım ne iş yapıyordu eşin. çıkar isyanı valla dönsün evine.
valla bende eşimin başkalarıyla iletişim kurmasına bile nerdeyse engel olucam o derece yaniii:))) gönül seni tebrik ederim.Allah dağına göre kar verirmiş anacım.ben kıyameti çoktan koparmıştım yanii :)) katrecim hadi geçmiş olsun.antibiyotikler yapar öyle ama geçicidir.bizde 2.ayda kullandığımızda 1 kaşıkla yanık gibi pişik olmuştu.
kızlr bugün sakin olacaksın diye kendimi tembihleye tembihleye güzelce muz ezdim yedircem yook anacım kitledi yine ağzını.yoğurt seviyor diye yoğurtla karıştırdım yine yemedi. bende tekrar patates havuç piriçli çorba yaptım.pişince biraz suyunu başka kaba alıp içine 2 çay kaşığı irmik koyup pişirdim.2 tatlı kaşığı kadar yedi.ama ben nasıl mutlu oldumm anlatamamm:)))ya kızlar sabah 8 de kalktı 8,30 da biraz emdi sonra 9,15te yine az emdi uyudu.sonra 11 de emdi. birde 13 de 2 kaşık irmik yedi.çok azda su içti.saat 14 de azıcık emdi uyudu.beslenmesi için yeterlimi bunlar.sanki bana doymuyormuş gibi geliyor.anacım her zaman memede gezen bebek böyle olunca bende boşluğa düştüm. birde ferum damlayı kullanıyormusunuz her gün.ben 1 kez verdim dahada vermedim.niyeyse bir türlü adapte olamadım o damlaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?