Gönül benim ablamla abimin kızı geldi yoğunuz çooookk sıcaak inan bilgisayar elime yapışıyo sanki gündüzleri klima altında akşamları iftardan sonra apar topar kendimizi zor atıyoruz sokağa :) ben de 1 havuc 1 kabak 1 patates 1 avuç pirinç 1 avuç bulgur düdüklüde haşlıyorum blenderdan geçirip üzerine saf zeytinyağı koyuyorum sonra onları kaynarken mama kavanozlarına koyuyorum ters çeviriyorum kapakları tutuyor dışarı çıksam bile bozulmuyor sıcaktan çok da sevdi benim kızım dün akşam balık yedirdim annem izmitten istavrit yollamış :) 1.5 tane yedi hapur hupur :))
KIzlar sizin bebişlerin kakası nasıl sıvı mı benim kız kabızmı acaba sert kakası çok hergün yapıyor ama minik minik çok zorluyor kendini bi bakıyorum azcık yapmış sert bir de normal mi acaba
geldim gönül geldim:)) günaydınn kızlarr
sebze çorbası tarifleri verilmiş ben de bi tavuk çorbası tarifi vereyim size. bi parça tavuk etini haşlıyoruz. ben sadece suyundan veriyorum ama tavuğundan vereyim derseniz blenderdan geçiriyoruz. ayrı bi yerde 1 tatlı kaşığı un 3 tatlı kaşığı yoğurt bir yumurta sarısını çırpıyoruz haşlanmış tavuğun içine yavaş yavaş katıyoruz. kaynatıyoruz çorbamız hazır:)) işte bildiğimiz tavuk çorbası:)) içinde hem tavuk hem yoğurt hem yumurta olunca çok besleyici bi tarif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?