Merhaba kizlar 13 aylik oglum var bir şey merak ediyorum Bebekleriniz eti nasil tüketiyor? Pilav vs yiyorlarmi biz daha çok rondodan geçirilmis corbs iciyoruz eti koyunca yemiyor yardımcı olurmusunuz neler yiyor bebekleriniz.yasit olduğu için oğlumla bebekleriniz fayda niz olacaginizi.dusunuyorum teşekkür ler l
Merhaba kizlar 13 aylik oglum var bir şey merak ediyorum Bebekleriniz eti nasil tüketiyor? Pilav vs yiyorlarmi biz daha çok rondodan geçirilmis corbs iciyoruz eti koyunca yemiyor yardımcı olurmusunuz neler yiyor bebekleriniz.yasit olduğu için oğlumla bebekleriniz fayda niz olacaginizi.dusunuyorum teşekkür ler l
Cubuk kraker kek börek bulgur pilavi pilav yiyebiliyor ama çorbada asla puturlu yiyemiyor eti rondodan yapıyorum yemiyor kucuk kucuk koyuyorum onune ağzına koyar koymaz çıkartıyor daha 4 tane disi var ondan olabilir mi acaba? Sizin cokmu dişleri mesela elma yemiyor isirarak ama mandalina tatliysa yiyor isira isira oda yumuşak diye yumurta beyazi yemiyor teşekkür ler cvblariniz için 4 yasinda kizim var onada rondo kullanmıştım ama o Her şeyi 15 aylıkken yiyordu vitaminsiz proteinsiZ kalıyor diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?