- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
hürrr kuzummm nasılsınnn az kaldı doğumuna senin 30 dan düştün :)) ne zaman doğum bellimi ???
kuzum bide bişi sorcam sana bebek büyüdükçe hareketler kısıtlanıyo yaa daha azmı hissediyosun tepikleri yanş ben bu hafta tepikleri daha az hissediyorum genelde kendini göbeğime dayıyo ve itiyo
canım yaa sen moral düzeyini iyice düşürmüşsün sanki.hemde ikinci çocukta.bak benim ilk hamileliğim.evet çirkinleştim kabul. kocaman bir karnım var.yatakta sağa sola dönerken savaş veriorum kendimle.yürürken penguenler gibiyim.vücudumda çatlaklar oluştu. göğüslerimde hafif kararmalr var.biraz hareket edince benimde nefesim tıkanıyor.ama olsunnn....yinede her işimi hala tek başıma kendim yapıyorum çok şükür.yanıma kimseyi almadım ki 38. haftadayım.riskli yani.ama tüm bu olumsuz gibi görünen şeylere rağmen kendimi harika hissediyorum.çünkü o kocaman çatlamış göbeğin içinde bir dünya harikasını taşıyorum.kararmış göğüslerimden akan süt ile onu besleyeceğim.hazine gibi birşeyim yani:))) sende böyle düşün.olumsuzlukları görme.ki zaten kötü değiller inan bana.bak bunları yazarken kızımın tekmeleriyle daha da keyifleniyorum.sağlıkla kucağımıza alalım.en önemlisi bu.
misafirlerinde varmış işin zor ben çok ağırlaştım artık hiç bi işi gözüm almıyo depresyondamıyım neyim bazen ağlıyorum gerçi bende yanlızlıkta var annem sezeryan günü belli olunca 3 gün önce gelcek evde hiç bi iş yapamıyorum bi oğlumu hazırlıyorum okula o kadar çok sıkıldım gerçekten 15 günüm var galiba günümün netleşmesi için allahım hepimize yardımcı olsun çok zor günler geçiriyorum gerçekten...
gerçekten söylediğiniz gibi hiç bir işim doğru düzgün olmuyo herşeyim baştan savma azcık yürüyüm nefes nefese kalıyorum bide sadece 11 kilo aldım daha çok kilo alsaydım yerim kalkamazdım herhalde neyse senin görümcen varmış sana yardım edecek ben doğuma acil gidersem oğlumuda götürcez mecburen yok ben bu hamileliğimde çok mızmız ve çekilmez oldum :))) iyiki kk iyiki sizler varsınız...
sen gerçekten çok şanslıymışsın benim kimsem yok burda bi arkadaşım var yan apartmanda... bi doğurup 10 günüde atlatırsam gerisi kolay olur gibime geliyo benimde bazen alt tarafım acıyo özellikle yürürken ben hiç çıkmıyorum dışarı oğlumu servise bindiriyorum akşamda alıyorum öyle yürüsem beni baya zorlayacak ama hep bebeğimin kokusunu hayal etmeye çalışıyorum cidden çok bunaldım artık kasımın son haftası doktor kontrolüm var günümüde belirlersek rahatlıycam biraz daha....
Sezeryan mi olacak normal mi merak ettim .Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benimde son zamanlarım.
Yürüyüşe de ihtiyacımız var aslında vura vura yürümemiz lazım gerçi evde süekli hareket halinde olunca onun yerini tutarmı bilmem ama mümkün mertebe kendi işimizi kendimizin yapması da bir nevi hareket sonuçta.
Bakalım bu gece neler olucak kızımla eşim yattılar çoktan ben daha uykum gelmediği için yatmadım bu defa yatakta dolanıyorum oda eziyet.
Kızlar benim göğüslerim ucu sanki kabuk kabuk bu krem geçirmedi yarın başka bir tane alıcam onu deniycem bebek emmeden böyle emince ne olur bilmem bakalım şu lisolinmiydi lansolinmi onu alığ deniyim birde bakalım.
bende uykum iyice gelene kadar oturuyorum yoksa yatakta bi yerleşemiyorum nefes nefese kalıyorum uykum daha çok kaçıyo benim göğüs uçlarımda sanki kabuk kabuk gibi oldu bide tahin yağı deneyin bakalım oda geçiriyomuş.... bende sürcem bakalım o yumuşatır belki biraz....
kizlar giremedim biriki gundur,yarin Urasıma fetal eko cekilecek kalbine bakilacak..Son zmnlarda cok yoruldum oraya kostur buraya kostur,yuruyuste cok yaptim cati kemiklerim sizliyor..Hani hava atiyordum ya sancim sizim fln yok diye,iki gundur bir vuruyorki sormayin!ilk gece karin agrisi sandim yedigim bisey dokundu sandim,dun gece ise sbha kdr uyumadik annemle..Ama degsik bisey oyle bahsedildigi gibi kasiktan yada belden girmiyor.karnimin ust tarafinda ve sol tarafinda dha cok hissediliyordu,boyle sanki heryerden karnimi son kuvvet sıkıyorlar gibiydi ve taş gibi oldu kasildi karnim.birde oyle 15-20sn fln degil 10 dk.fln devamli agrim vardi.sonra biraz hafifleyip 15 dk,da fln tekrR girdi.biraz uyumusum o ara,sonra saat 5. te tekarar uykumdan uyandirdi,epey cektim yine sonra yine uyumusum.Sbh gecmisti allahtan,benzer sekilede agrisi olan varmi acaba?doktora gitmelimiyim,yoksa biriki gun dha beklemelimiyim gitmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?