Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hürrr kuzummm nasılsınnn az kaldı doğumuna senin 30 dan düştün :)) ne zaman doğum bellimi ???
kuzum bide bişi sorcam sana bebek büyüdükçe hareketler kısıtlanıyo yaa daha azmı hissediyosun tepikleri yanş ben bu hafta tepikleri daha az hissediyorum genelde kendini göbeğime dayıyo ve itiyo

iyiyim cnm sen iyimisin?az kaldı tatlım ya sabırsızlıkla bekliyorum kuzumudoğum 12 aralık diyo dktr .benimki hiç durmuyo walla maşallah kıpır kıpır minik kuşum benim

kızlar merhaba nasılsınız bugün ben artık bu hamilelikten sıkldım artık doğsun istiyorum son günler yaklaştıkça stresede giriyorum bide ilk doğumum spinal anesteziyle sezeryan olmuştu bundada emin değilim genel anestezi olabilirim ama narkozdan ayılırken neler hissederim saçmalarmıyım çok endişeliyim...

Sağol canım ya evet moralim baya düştü nedense kızımdada son zamanlar böyle olmuştu depresyonvari miyim neyim nebilim.Bazen aynen senin gibi diyorum bazende böööö diye bağırarak ağlasam diyorum karmakarışık duygular hakim bana.Oğlumu hayal ediyorum o mis kokuyu o güzelliği eve kattığı enerjiyi düzeliyorum aynaya bakıyorum çöküyorum git gel git gel duygular ama dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalımda geçicek inşallah.

Gerçekten bende sıkıldım hamilelikten bende şuana kadar yanıma kimseyi almadım kendi işimi şimdilik kendim görüyorum ama bu hafta sonu düğünümüz var malum kaynım evleniyor ve gelin kaynanamın yanına geliyor ondan uzaktan gelen misafirler bende kalıcaklar baya kalabalık ondan görümcemi çağırdım cuma gelicek bir temizlik ve hazırlık yapıcaz yemekti vs.Bu kadar misafiri tek ağırlayamam.

Benim oğlumda çok hareketli karnım yumurta gibi oldu genelde yumurta şeklinde hep bu yumurta bir sağa kayıyor bir sola bazen zıp zıp top gibi zıplıyor karnım artık 10 metre öteden farkediliyor yani hareketleri kalablıkta komik oluyor herkes gülüyor.

Son zamanlar ya eşimde değişti çok pışpışlar oldu inler oflar halimi gördükçe ondan mı daha bir nazlanır oldum anlamadım.Bir kızıma dayanamıyorum o ne derse asker oluyorum kıyamıyorum :))

misafirlerinde varmış işin zor ben çok ağırlaştım artık hiç bi işi gözüm almıyo depresyondamıyım neyim bazen ağlıyorum gerçi bende yanlızlıkta var annem sezeryan günü belli olunca 3 gün önce gelcek evde hiç bi iş yapamıyorum bi oğlumu hazırlıyorum okula o kadar çok sıkıldım gerçekten 15 günüm var galiba günümün netleşmesi için allahım hepimize yardımcı olsun çok zor günler geçiriyorum gerçekten...

Canım ben şimdiden böyleysem sen çok normal benden 15 gün hemen hemen öndesin zor gerçekten insanı bu tür duygusallığa itende kendi kendine yetememe hissi sanırım yani yetsekte öyle yetiyoruz eskisi gibi koş koş yok.Bakıyosun yetişemiyorsun görüyorsun halin yok yani yaptığında normalde yaptığınla aynı olmuyor o insanı itiyor böyle hallere heralde mesela bana kızımla delirememek bile koyuyor.Normalde yatırırdım onu yatağa mıncıklardım ısırırdım güreşirdik yuvarlanırıdık delirirdik şimdi sade sarıl öp o bile ayrı bir sinir sebebi benim için :)))

Ben misafirleri takmıyorum hiç yani halim ortada onlar bana hizmet etsin değilmi :) Ama sağolsun görümcem yanımda olucak o herşeye yetişir eşimde yapar hallolur inşallah ben düğünün derdindeyim inşallah kötü olmam gerçi yanıma küçük yastıkta alıcam hani halsizleşirsem çıkar gelin odasına uzanırım napiim.İnşallah tatsız geçmez de çünkü ben kötü olursam eşimde bişi anlamaz tatsız olur hayırlısı bakalım.

gerçekten söylediğiniz gibi hiç bir işim doğru düzgün olmuyo herşeyim baştan savma azcık yürüyüm nefes nefese kalıyorum bide sadece 11 kilo aldım daha çok kilo alsaydım yerim kalkamazdım herhalde neyse senin görümcen varmış sana yardım edecek ben doğuma acil gidersem oğlumuda götürcez mecburen yok ben bu hamileliğimde çok mızmız ve çekilmez oldum :))) iyiki kk iyiki sizler varsınız...

Canım ben şanslıyım aslında kaynanam 1 sokak annem 3 sokak aramda oturuyor yani yardımcım çok ama insan istemiyorki ele baksın inşallah normal doğar bebişlerde hemen toparlanır bakarız işimize yanımıza gelende bizi beklemek için gelir hani yarı kırkı çıkana kadar yalnız kalınmazmış ya.

Yol yürümek çok zorlaştı bende artık evden çıkmaya korkar oldum yürürken bir kasıyor kendini sanki alttan çıkıvericek gibi kızımda da aynıydı akşam kaynanamlardan geliyorum eve sanki gelemiycem sandım durunca bişi yok adım atınca nasıl aşağıdan baskı ya salıcam işeyivericem rahatlıycam yada adı atmıycam bebek adımı ile 2 dk mesafeyi 15 dk anca geldim utanıyorum da milletten öyle pıy pıy artık mümkün mertebe yakın mesafe uzağa yok.

sen gerçekten çok şanslıymışsın benim kimsem yok burda bi arkadaşım var yan apartmanda... bi doğurup 10 günüde atlatırsam gerisi kolay olur gibime geliyo benimde bazen alt tarafım acıyo özellikle yürürken ben hiç çıkmıyorum dışarı oğlumu servise bindiriyorum akşamda alıyorum öyle yürüsem beni baya zorlayacak ama hep bebeğimin kokusunu hayal etmeye çalışıyorum cidden çok bunaldım artık kasımın son haftası doktor kontrolüm var günümüde belirlersek rahatlıycam biraz daha....

Sezeryan mi olacak normal mi merak ettim .Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benimde son zamanlarım.

Yürüyüşe de ihtiyacımız var aslında vura vura yürümemiz lazım gerçi evde süekli hareket halinde olunca onun yerini tutarmı bilmem ama mümkün mertebe kendi işimizi kendimizin yapması da bir nevi hareket sonuçta.

Bakalım bu gece neler olucak kızımla eşim yattılar çoktan ben daha uykum gelmediği için yatmadım bu defa yatakta dolanıyorum oda eziyet.

Kızlar benim göğüslerim ucu sanki kabuk kabuk bu krem geçirmedi yarın başka bir tane alıcam onu deniycem bebek emmeden böyle emince ne olur bilmem bakalım şu lisolinmiydi lansolinmi onu alığ deniyim birde bakalım.

Sezeryan mi olacak normal mi merak ettim .Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benimde son zamanlarım.

canım benim sezeryan olcak ikinci bebeğim ilkide sezeryandı bunda aslında daha sakin olmam gerekirken daha çok heyecanlı ve ağır geçiriyorum açıkçası allah hepimiza yardım etsin sağlıkla kurtarsın....

bende uykum iyice gelene kadar oturuyorum yoksa yatakta bi yerleşemiyorum nefes nefese kalıyorum uykum daha çok kaçıyo benim göğüs uçlarımda sanki kabuk kabuk gibi oldu bide tahin yağı deneyin bakalım oda geçiriyomuş.... bende sürcem bakalım o yumuşatır belki biraz....

kizlar giremedim biriki gundur,yarin Urasıma fetal eko cekilecek kalbine bakilacak..Son zmnlarda cok yoruldum oraya kostur buraya kostur,yuruyuste cok yaptim cati kemiklerim sizliyor..Hani hava atiyordum ya sancim sizim fln yok diye,iki gundur bir vuruyorki sormayin!ilk gece karin agrisi sandim yedigim bisey dokundu sandim,dun gece ise sbha kdr uyumadik annemle..Ama degsik bisey oyle bahsedildigi gibi kasiktan yada belden girmiyor.karnimin ust tarafinda ve sol tarafinda dha cok hissediliyordu,boyle sanki heryerden karnimi son kuvvet sıkıyorlar gibiydi ve taş gibi oldu kasildi karnim.birde oyle 15-20sn fln degil 10 dk.fln devamli agrim vardi.sonra biraz hafifleyip 15 dk,da fln tekrR girdi.biraz uyumusum o ara,sonra saat 5. te tekarar uykumdan uyandirdi,epey cektim yine sonra yine uyumusum.Sbh gecmisti allahtan,benzer sekilede agrisi olan varmi acaba?doktora gitmelimiyim,yoksa biriki gun dha beklemelimiyim gitmek icin

Canım annemin taktikleri uygulamaya başladım göğüslerim için ilerleme var.İlacı ben günde 1 kez sürüyordum hazırlık diye annem onu 3e çıkardı şimdi önce ılık su ile yıkıyorum sonra krem sürüyorum sonra yağlı güreşçiler gibi açık birşekilde kremi emsin diye 10 dk öyle cıbıldak dolanıyorum berbat bir durum benimkiler kafam kadar var çünkü sonrada sütyeni takarken bir parça rulo havluya zeytinyağı döküp uç kısımlarına onu koyuyorum 15-20 dk da o kalıyor sonra çıkarıyorum bu şekilde bir tedaviye başladık baya ilerleme kaydettim 1 günde bakalım.

Canım yarın için rahatlıucak ve birşey çıkmıycak inşallah bebeişinde.Aynı ağrı ara ara bağzı gecelere bana oluyor bende sağ tarafta öyleki uykudaysam uyandırıyor ayağa kalkıp az dolanınca biraz geçer gibioluyor sonra gene başlıyor eğer o sancı tutarsa o gece sabahçıyım demek oluyor öyleki nasıl yatarsan yat ta geçmiyor.Ben baya bir dzamandır hasret kaldığım uykuma kavuştum dün gece mışıl mışıl uyumuşum ayrıca wc ye de 3 defa kalktım bütün gece düşünsenize bu benim en azından 1 aydır yaşamadığım bir rahatlıktı öyle iyi gelmişki sabah bomba gibiydim.İşte belli olmuyor insan günü gününe uymuyor işte.

Kızlar sizde de öylemi bilmiyorum ama benim miğdemin altı boşaldı yanisütyeni taktığım kısım çok rahatladı ve karnım yavaş yavaş aşağıya düşmeye başladı.bebeğimin hareketleri de tamamen alt kısimlarda.Yavaş yavaş adım adım doğuma yaklaşıyoruz ve çok heyecanlanıyorum öyle istiyorumki onu biran önce mis kokusu ile gıdığımın altına almayı çenemi emmesini okşamayı o emerken buram buram kokusunu koklamayı ahhh ahhh.

bende şimdi gebelik takvimine baktım.sadece 2 hafta var.önceden uzun uzun sayfalar vardı.şimdi sadece 2 hafta.ki daha erken bile olabilir.önceden bu sayfalar bitermi acaba.aşağılara inebilirmiyim diye düşünürken en altlara kadar gelmişim derken hıçkırıklar ve ağlamalar.kızlar inanın o kadar özelizki Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.bu heyecanı yaşayabilmek şimdi içimizde kısa bir zaman sonra kollarımızda olacak varlık için hazırlıklar yapmak.inanılır gibi değil.bir an önce zaman geçsin kokusunu içime çekeyim istiyorum artık.şafak 20...DENİZLİ :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…