ben bursadayım. gittiğim hastanede normal doğum ücreti 584 sezeryan da 530 civarı. bu arada benim bebiş kız olcak. İki isim arasında kaldık. elif neva ve nurefşan. umarım bi an önce karar verebiliriz. arkadaşlar sizde yorumlarla yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca bu sancılar ne zaman başlar yaa.ara ara kasılma hissediyorum ama çok ciddi değil.ben bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık...
ben bursadayım. gittiğim hastanede normal doğum ücreti 584 sezeryan da 530 civarı. bu arada benim bebiş kız olcak. İki isim arasında kaldık. elif neva ve nurefşan. umarım bi an önce karar verebiliriz. arkadaşlar sizde yorumlarla yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca bu sancılar ne zaman başlar yaa.ara ara kasılma hissediyorum ama çok ciddi değil.ben bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık...[
3 isimde benim listemde vardi ve en sevdiklerim arasinda...Elif ismi cok guzel bi isim ama soyle ki:sadece Turkler Elif ismini biliyor yani turkce konusanlar diger musluman milletler elif in bir harf oldugnu biliyorlar ve cok yadirgiyorlar bi arkadasimin kizinin adi boyle cok yorumlar duymus o da yani baska musluman milletler bilmiyor bizde ki S F H ....vs gibi harf onlara gore...birde turkiyede cok fazla var bu isimden ben 2 sebepten dolayi vazgectim.....Neva ismi ne diyecek yok ama bi tanidik koydu :S o yuzden vazgectik..... nurefsan da cok guzel bi isim ilk aylarimda hep nurefsan diyordum ben de ama bi baktim etraftakiler nur diye sormaya soylemeye basladi,belki bu konuda biraz is sana duser,oyle soylenmemesi icin israrci olursan olur ..neva ve nurefsan gercekten cok guzel isimler
ayrıca bu sancılar ne zaman başlar yaa.ara ara kasılma hissediyorum ama çok ciddi değil.ben bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık...
Kaan ismi çok güzel benimde çok beğendiğim bir isim ismiyle yaşasın hünkarımız Kaan sultan.
Defne Miray da çok kibar bir isimçok tatlı söylenişi tam prenseslere göre ismi gibi prenses olucak kızında ne güzel.
Kızlar daha işveli cilveli büyüyor nazlılar cırlaklar birde çok çabuk konuşuyor bir dahada susmuyorlar :))))))) Ama çok çok çok tatlı oluyorlar annesi.Hele babalarına yaptıkları kaprisler varya biz eşimi paylaşamıyoruz kızımla ay babasına bir cilveler bir kaprisler tripler hani biraz benle ilgilensin kıskanıyoruz sevgiliye küser gibi trip atıyoruz yani babalarına aşık oluyor kızlar.
Oğluşlarımızda bize öyle olucak inşallah ne kadar baba ile yakın olurlar densede anneye aşık oluyor lar yeğenlerimden gördüğüm bu bakalım bir gelsinlerde o süt kokulu ağızları ile Allahım şöyle alıversem boynumun altına mis kokulu mu.
Bahar hastanesinde yapcam. inegölde oturuyorum ama tercihim o hastane oldu.doruk diye bi hastanede var orayıda iyi diye anlattılar...
Yiğit de çok güzel. Ben düşündüm de tanıdık var diye vazgeçtim.
ayy sen ikinci de bu kadar heyecanlanıyorsan, demekki gerçekten muhteşem bi duygu... Daha da sabırsızlandım şimdi bak. Sanırım oğlumun odasında daha fazla vakit geçiricem artık. Battaniyelerini seviyorum resmen. Içinde oğlumun olduğunu hayal ediyorum.aynı evde Bana aşık biri daha... Çok harika olucak bu :))
ama benim kocam kıskançlık yapmaya şimdiden başladı. Benle ilgilenmicek misin deyip duruyo. Sanki kardeş geliyo ona :) napıcam bilmem. O da benim bebeğim. Eskisi gibi ilgilenemezsem vicdan azabı duyarım.
Kızlar bende 37+3 haftalığım.Şu an için herhangi bir sancım yok.Gece sağa sola dönemiyorum uyuyamıyorum yatakta çırpınırken hafif bel ağrım oluyor o kadar.Yalnız ara ara damla damla su gibi akıntım oluyor.Doğum erken olacak kaygım var.Normal doğumdan yanayım.Henüz nstye falan hiç bağlanmadım.Herşey normal değil mi?Hİç bi sancı olmadan pat diye doğum başlayabilir mi
37.haftada sadece doğum için bahar hastanesine gitsem beni kabul ederler mi.Yoksa kendi doktoruma devam etmemi mi önerirler.
Ah canım ya ben şu zamana kadar 2 çocuğum var diyordum artık çocukları üçlüyorum sende de 2 çocuk olucak hazırlıklı ol.Öncelikle benim eşim kızımda çok ilgili bir babaydı ilk hafta altını bile kimseye aldırmadı hep o aldı göbek bakımını o yaptı banyosunu hep ikimiz yaptırdık hiç annem kaynanam yıkamadı eşim öye istedi ama ister istemez benim ilgim çocupa daha fazla olduğu için bazen yorgunluktan ona ayırdığım zamanlar azaldığında ki çalışıyordum da tripler atıyordu ona sorsan yoktu öyle birşeyde açık ara kıskanıyordu yani.Ama eşim kızımı büyütmemde en büyük yardımcımdı.
Burası deva gibi sanki hani kendin gibi aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşımlarda bulununca rahatlıyor.Son zamanlarımız zahmetli olucak iyice heralde kıpırda zor yürü zor biraz önce eşimle yatağın çarşaflarını değiştirdik nefes nefese kaldım.
Birde benim kızımda göğüslerim evet büyüdü ama sade büyüdüydü.Şimdi uçları çok belirgin etrafı siyah siyah tipi kaydı memişlerimin yaa napıcam ben doğumdan sonra bilmiyorum aynaya bakasım yok inanın nasıl dönecek bunlar normale bilmem.
Sağol canım eh işte diyelim ya bende gündüz sorun yok evdeykende sorun yok wc ye yakınım ya :) Ama akşam oldumu geliyorlar bana sıkılıyorum daha çok çişe gidiyorum yatmak istiyorum yatamıyorum vs vs vs ayrıca aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum hafif depresyonvari bir durum söz konusu yani canım burnuma gelmeye başladı desem yalan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?