Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bursadayım. gittiğim hastanede normal doğum ücreti 584 sezeryan da 530 civarı. bu arada benim bebiş kız olcak. İki isim arasında kaldık. elif neva ve nurefşan. umarım bi an önce karar verebiliriz. arkadaşlar sizde yorumlarla yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca bu sancılar ne zaman başlar yaa.ara ara kasılma hissediyorum ama çok ciddi değil.ben bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık...

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizmde ikinci oğlumuz olcak ama kızımız olsa elif neva olcaktı çok büyük bi tesadüf neva ismini ben çok beğeniyorum eşimde elif istiyodu öyle kararlaştırmıştık.. elif neva bence çok güzel bi isim bizde oğlumuza çınar ismini koycaz allah nasip ederse...

Canım iki isimde çok güzel benim fikrimi sorarsan eğer nurefşan daha bir değişik geldi alışıldığın dışında yine gene size kalmış tabi.Ben kızım da daha karnımda 3 aylıkken ismi belliydi oğlumda öyle oldu aceleci ablası daha 3 aylıkken ismine karar verdi Yiğit diye öylede kaldı.

Canım bırakta geç başlasın bende de adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ama aynı kızımdaki gibi gazdan pırtlayınca geçiyor.Gecede aynı anam o pırtlamakta ne zor dolan dur dolaş birde utanıyorum eşimin yanından o uyusada kalkıyorum koridorda dolanıyorum orda pırtlayınca dönüyorum yatağa ama bu defada uykuma olan oluyor.Oğlum nedense bugün hep sağ tarafıma toparlandı karnım yumurta gibi sol boş sağ tepecik gündüz gene iyide geceleri yatarken sağa sola döneceğim zaman kapı gıcırtısı gibi of aman uf gibi sesler çıkarıyorum kramp ve ağrı giriyor artık hergün bir öncekinden daha zor geçiyor.

Bende benim gibi doğuma gün sayan var mıdır diye merak ediyodum:)) sizin içinize sinmesi çok önemli ama elif neva bana daha hoş geldi sanki. Allah kavuştursun minik melegine.

Yiğit de çok güzel. Ben düşündüm de tanıdık var diye vazgeçtim.
ayy sen ikinci de bu kadar heyecanlanıyorsan, demekki gerçekten muhteşem bi duygu... Daha da sabırsızlandım şimdi bak. Sanırım oğlumun odasında daha fazla vakit geçiricem artık. Battaniyelerini seviyorum resmen. Içinde oğlumun olduğunu hayal ediyorum.aynı evde Bana aşık biri daha... Çok harika olucak bu :))
ama benim kocam kıskançlık yapmaya şimdiden başladı. Benle ilgilenmicek misin deyip duruyo. Sanki kardeş geliyo ona :) napıcam bilmem. O da benim bebeğim. Eskisi gibi ilgilenemezsem vicdan azabı duyarım.

Canım bırakta geç başlasın bende de adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ama aynı kızımdaki gibi gazdan pırtlayınca geçiyor.Gecede aynı anam o pırtlamakta ne zor dolan dur dolaş birde utanıyorum eşimin yanından o uyusada kalkıyorum koridorda dolanıyorum orda pırtlayınca dönüyorum yatağa ama bu defada uykuma olan oluyor.Oğlum nedense bugün hep sağ tarafıma toparlandı karnım yumurta gibi sol boş sağ tepecik gündüz gene iyide geceleri yatarken sağa sola döneceğim zaman kapı gıcırtısı gibi of aman uf gibi sesler çıkarıyorum kramp ve ağrı giriyor artık hergün bir öncekinden daha zor geçiyor.[/QUOTE]

ne bileyim fazla bi şey hissetmeyince sanki hiç doğmicakmış gibi geliyo :)) galiba zaman gözümde gitgide büyüdü.çok sabırsızlanıyorum.umarım hepimiz bi an önce hayırlarla kavuşuruz bebişlerimize... (amin)

isim hakkında yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. eşim elif istiyodu bende neva yı ekledim.elif neva ordan geliyo. nurefşan da bekarken düşündüğüm bi isimdi. dün kağıtlara yazıp çektik.ikisindede nurefşan çıktı. ama ben eşimin üzülmesinden korktuğum için nurefşan diyemedim hala.dün bebek şekeri için gittiğimizde eşim ismi belli dedi ama ben biz iyice netleştirince size haber ederiz dedim bayana... eşime seslenmiyorum ama durmadan iki isim arasında gidip geliyorum. garibim onunda sesi çıkmıyo zaten direttiği yok ama... hayırlısı diyorum.

Hangi hastanede doğum yapacaksın.Ben de İstanbuldayım ama Bursada ailem .Orda da yapabilirim yani.

Bahar hastanesinde yapcam. inegölde oturuyorum ama tercihim o hastane oldu.doruk diye bi hastanede var orayıda iyi diye anlattılar...

Kızlar bende 37+3 haftalığım.Şu an için herhangi bir sancım yok.Gece sağa sola dönemiyorum uyuyamıyorum yatakta çırpınırken hafif bel ağrım oluyor o kadar.Yalnız ara ara damla damla su gibi akıntım oluyor.Doğum erken olacak kaygım var.Normal doğumdan yanayım.Henüz nstye falan hiç bağlanmadım.Herşey normal değil mi?Hİç bi sancı olmadan pat diye doğum başlayabilir mi

Ah canım ya ben şu zamana kadar 2 çocuğum var diyordum artık çocukları üçlüyorum sende de 2 çocuk olucak hazırlıklı ol.Öncelikle benim eşim kızımda çok ilgili bir babaydı ilk hafta altını bile kimseye aldırmadı hep o aldı göbek bakımını o yaptı banyosunu hep ikimiz yaptırdık hiç annem kaynanam yıkamadı eşim öye istedi ama ister istemez benim ilgim çocupa daha fazla olduğu için bazen yorgunluktan ona ayırdığım zamanlar azaldığında ki çalışıyordum da tripler atıyordu ona sorsan yoktu öyle birşeyde açık ara kıskanıyordu yani.Ama eşim kızımı büyütmemde en büyük yardımcımdı.

Canım kişiden kişiye değişiyor benim arkadaşımın hiç ağrı sızısı yoktu hiçşikayeti yoktu hatta desem yalan değil ben daha mızmızım ki işe gitmiş imza için orda birden sancılandı ve aynı gün doğum yaptı 38 haftalıktı.Ben gene 3 hafta ağrı çektim kızımda ama çok değil adet ağrısı gibi kesik kesik sonra sancısız gittşm doğuma beni aralığın 6 sında nst ye çağırdılar yani 37.haftaya denk geliyor senide çağırmaları gerekirdi ama bir bildiği vardır doktorunun.O ara ara akıntı bende de var ama suyla ilgili değilmiş öyle dedi doktor.

37.haftada sadece doğum için bahar hastanesine gitsem beni kabul ederler mi.Yoksa kendi doktoruma devam etmemi mi önerirler.

Kabul edeler canım son anda doğuma giden hastalar oluyor bence kabul ederler ama bana sorarsan kendi doktorun daha iyi değilmi ?

Kızlar dün akşam bir kabustu benim için sağ tarafıma kasığıma bir sancı girdi durdu yatınca şiddetleniyor oturunca veya gezince geçiyor dakka başı çiş birde kabızlık var onun rahatsızlığı şişkinliği berbat bir geceydi yatamıyorum sağdan sola dönemiyorum dönerken canım acıyor ağrı giriyor gaz acayip sıkıştırıyor meret yatarken olmuyor artık öyle oldumki dolanırken kapılara çarpıyorum çok uykum var uyku gözümden akıyor ama kramp ağrı uyuyamıyorum çok kötü bir geceydi.

Sabahta çeyiz sermeye geliyorlardı uyuyamadım erken kalkıp gittim kaynanamlara bu gece bilmiyorum hala kabızım o kadar meyva yiyorum kayısı kurusu felan yok napıcam bilmiyorum İnşallah erken gelmez zamanını bekler bebiş en azından bir 38.haftayı görsek diyorum gelişimi açısından zor günler ve geceler hareket etmem kısıtlandı yol yürüyemiyorum aşağıdan çıkıcak gibi oluyor sanki.Şikayet şikayet çok valla.

Aynen senin yaşadıklarını yaşıcam tahmin edebiliyorum şimdiden. O da anneme ben değiştircem altını, ben yikicam oğlumu diyo. Ama gel gör ki kıskanıyor.
O ağrılar bende de var. Dün 4.30 muydu neydi ancak uyuyabildim. Gaz mahvediyor beni. Annemle hep doğuruyorum zannediyoruz sonrası malum gaz çıkarıp ohh değilmiş diyorum. Annem soda içmeme kızar oldu. Gazlı bişey içmede anlayalım sancın gelince diyo. Benim de acı eşiğim yüksek, korkuyorum sancıyı anlamıcam diye :))

Burası deva gibi sanki hani kendin gibi aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşımlarda bulununca rahatlıyor.Son zamanlarımız zahmetli olucak iyice heralde kıpırda zor yürü zor biraz önce eşimle yatağın çarşaflarını değiştirdik nefes nefese kaldım.

Birde benim kızımda göğüslerim evet büyüdü ama sade büyüdüydü.Şimdi uçları çok belirgin etrafı siyah siyah tipi kaydı memişlerimin yaa napıcam ben doğumdan sonra bilmiyorum aynaya bakasım yok inanın nasıl dönecek bunlar normale bilmem.

canım yaa sen moral düzeyini iyice düşürmüşsün sanki.hemde ikinci çocukta.bak benim ilk hamileliğim.evet çirkinleştim kabul. kocaman bir karnım var.yatakta sağa sola dönerken savaş veriorum kendimle.yürürken penguenler gibiyim.vücudumda çatlaklar oluştu. göğüslerimde hafif kararmalr var.biraz hareket edince benimde nefesim tıkanıyor.ama olsunnn....yinede her işimi hala tek başıma kendim yapıyorum çok şükür.yanıma kimseyi almadım ki 38. haftadayım.riskli yani.ama tüm bu olumsuz gibi görünen şeylere rağmen kendimi harika hissediyorum.çünkü o kocaman çatlamış göbeğin içinde bir dünya harikasını taşıyorum.kararmış göğüslerimden akan süt ile onu besleyeceğim.hazine gibi birşeyim yani:))) sende böyle düşün.olumsuzlukları görme.ki zaten kötü değiller inan bana.bak bunları yazarken kızımın tekmeleriyle daha da keyifleniyorum.sağlıkla kucağımıza alalım.en önemlisi bu.

slm cnm aynı bendede olan şeyller hamilelik psikolojisi dimi az biraz daha sabır tatlım çok az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca bütün herşey bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…