Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum ücretleri ne güzelmiş öylee:)) benim normal doğum 3000 sezeryan 3500 :)))) senin devlet hastanesi falanmı canım.

Ama bizim bu civarda hastanelerde fiyatlarhemen hemen üçaşağı beş yukarı aynı canım 150 ile 300 arası değişiyor normal doğumlar sezeryanda 400 ile 1000 arası değişiyor.Ben batıbahat hastanesine gidiyorum özel hastane ssk ile anlaşmalı ben önceki doğumumu da aynı hastanede aynı doktor ile yapmıştım.Ama ozaman tamamen özeldi şimdi ssk ile anlaşmalı oldu tabi yani fiyatlar çok iyi.

ha birde normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece yatırıyor benim hastane.senin çıkışında çabuk oluyormuş.

Normal doğumda yatırmaları bana mantıksız geliyor tabi bir aksilik yoksa istisnalar dışıkonuşuyoruz tabi.Allah korusun bir aksilik olmadığı sürece ben doğumdan sonra neredeyse yalvarıcaktım beni gönderin diye :)

kizlar iyi aksamlar herkese,bgun kontrolum vardi.Oglum 2,5 kg olmus,boyuda 49 cm haftasinda gidiyormus.plesentam,suyum herseyim gayet normalmis.Bebek biraz asagiya inmis ama normal dedi.beklenen tarih yine satla ayni 22 aralik.bugun ilk defa nst ye baglandim,sonuclar icin cok guzel cikmis dedi dr.um.Tokluk sekerim ise yine sinirda cikmis,yediklerime dikat edicem.1 kg dha almisim yani toplam 10 kg almis oldum,son ay bir iki kg dha alirim heralde diyorum.bunlar iyi hbrler, birde kotu bir hbr aldim bugun( umarim ciddi birsey degildir pozitif dusunmeye calisiyorum,usg de dr.bebegin kalbinde delik gormus,ama bna sakin endiselenme butun bebekler kalbi delik dogar dogum sonrasi hemen kapanir dedi,ailede varmi diye sordu(iki taraftada yok),birz normalden buyuk gibi geldi dedi,onlem amacli fetal eko cektirebilirsin dedi..aslinda ben dha once 2 defa ayrintiliya girdim,hersey normal demislerdi,kalp atimi,kan akisi vs..zaten yine hersey normal,sadece delikten suphelendi biraz buyuk olunca sanirim.Bizimde moralimiz bozuldu tabii dogal olarak,pztesi hemen bir cocuk kardiologuna gidecegiz,dua edin oglum icin

benim ilk olacağı için doğum sonrası nasıl hissederim bilmiyorum.benim hastanenin sunduğu özel hizmetler var o yüzden fiyatlar böyle. aslına bakarsan neresi olursa olsun sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım.en önemlisi bu.

canım bol bol dua et.bizlerde tabiki seni anacağız duamızda. inşallah önemli birşey değildir.sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.

Tatlım eminim sadece tedbir amaçlı söylemiştir bunu dr. Çok şüpheci olabiliyolar bazen ama sen kalbini bozma. Dualarimiz ogluşunla. Allah hepimizi meleklerimize sağ salim kavuştursun inşallah....

Hastane ücretleri nasıl farklı her yerde. Benim normal 800, sezaryen 900. Ama burda en pahalı bu kadar. Genelde 300 400 civarı. Tam ozeller hariç tabi. Ssk ile anlaşmalı bizim hastane.

Bu arada bebeklerinizin ismine karar verdiniz mi anneleri... Biz uzuuuun bi uğraş sonucu kağan ismini koyduk oglumuza. Çok da içimize sindi. Hükümdar anlamı da. Hünkarım diye seviyorum oğlumu. Artık adi da var. Herşey hazır Allah ın izniyle bi de oğlum gelse.. bi de kız bebek yok mu hiç aramızda. Erkek senesi diyolar ya doğru mu acaba:))

slm kizlar,
Allah hepimizin yardimcisi olsun....galiba burda herkes bu yilin bitmesini bekliyor:)2013 e anne olarak gircez insallaahh...

bizim kizimizin adi Defne Miray olacak buyuk ihtimalle.....sizce nasil?

kagan cok guzel bi isim bence...her yas icin uygun hemde...adi ile yasasin insallah oglun.

Canım öncelikle Maşşallah diyelim gebelikte herşeyin normal gitmesine.Sonrasına kalbini bozma sakın inşallah yoktur önemli bişi siz gidip gerekli tetkikleri yaptırın sakın bozma moralini aklınada olumsuz hiçbirşey getirme olurmu onu bende duymuştum çoğu çocuk kalbinde delik olarak doğabiliyor ve sonrasında kapnıyor diye sen sakın kötü düşünme olurmu iyi düşün iyiyi çağır canım pazartesi de haberleri bize yaz bütün kalbimle dua ediyorum oğluşumuz için yok bişeyciği annesi sen merak etme.

Evet canım duymuştum ben bu tür hastaneleri tabi herkezin seçimi aman neresi olursa olsun insanın güvendiği kendini emin issettiği yer olsun yeter değilmi yeterki yavrularımız ve biz iyi olalım.Doğum sonrası bir gökyüzünden gelen bir melekle karşı karşıya olacağın için dünyanın en mutlu insanı sen olucaksın canım.

Hastane ücretleri nasıl farklı her yerde. Benim normal 800, sezaryen 900. Ama burda en pahalı bu kadar. Genelde 300 400 civarı. Tam ozeller hariç tabi. Ssk ile anlaşmalı bizim hastane.

Esasında bu kadar oynamaması lazım fiyatların bencede en fazla işte hastanenin sunduğu paketler felan oluyor onlar değiştirmeli fiyatları yoksa normal doğum heryer de normal doğum işte değilmi.

Epidural yaptırınca artar yada işte doğum sonrası koplikasyon olur artar bu kadar uçurum olmamalı ama oluyor işte burası Türkiye.

Gerçekten her sene bir çoğunluk oluyor.Geçen sene hamile olanların çoğunun kızı oldu bu sene kime sorsam erkek bizde de abla seçti oğlumuzun ismini Yiğit koyucaz kısmetse adımız hazır bizimde.Bizde de herşey hazır beşiği düzüldü süslendi gece çişe sık sık kalkıyorumya uzun uzun bakıyorum beşiğine Allahım diyorum yakında bunun biçinde bir melek uyuyor olucak duygulanıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam vardı kızımız bir tane.

Kaan ismi çok güzel benimde çok beğendiğim bir isim ismiyle yaşasın hünkarımız Kaan sultan.

Defne Miray da çok kibar bir isimçok tatlı söylenişi tam prenseslere göre ismi gibi prenses olucak kızında ne güzel.

Kızlar daha işveli cilveli büyüyor nazlılar cırlaklar birde çok çabuk konuşuyor bir dahada susmuyorlar :))))))) Ama çok çok çok tatlı oluyorlar annesi.Hele babalarına yaptıkları kaprisler varya biz eşimi paylaşamıyoruz kızımla ay babasına bir cilveler bir kaprisler tripler hani biraz benle ilgilensin kıskanıyoruz sevgiliye küser gibi trip atıyoruz yani babalarına aşık oluyor kızlar.

Oğluşlarımızda bize öyle olucak inşallah ne kadar baba ile yakın olurlar densede anneye aşık oluyor lar yeğenlerimden gördüğüm bu bakalım bir gelsinlerde o süt kokulu ağızları ile Allahım şöyle alıversem boynumun altına mis kokulu mu.

benim hastanede normal doğumdada sezeryandada epidural uygulanıyor. işte doğum sonrası özel pastası fotoğraf çekimleri saç makyaj yapımı süslemesi vb şeyler var.bunları dışardan yaptırmak istediğindede hemen hemen aynı rakama geliyorsun zaten.

Oooo canım sizin hastane süper yok canım bizde öyle şeyler doğur al bebeği çav çav bay bay :) Ben kızımda öyle acemiymişim kisaçım başım karışmışşş , gözlerim kaymışşş bitikim berbat fotolar berbat :) Şimdi tecrübeliyim doğum çantama makyaj malzemelerimi koydum saç aksesuarımı koydum süslenicem oğluma hatıra fotolar güzel çıksın o ne öyle öcü gibiyim fotolarda :)))

ooooo canım süpermiş hizmet çok iyi valla, hangi hastane bu acıbadem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…