bende şimdi gebelik takvimine baktım.sadece 2 hafta var.önceden uzun uzun sayfalar vardı.şimdi sadece 2 hafta.ki daha erken bile olabilir.önceden bu sayfalar bitermi acaba.aşağılara inebilirmiyim diye düşünürken en altlara kadar gelmişim derken hıçkırıklar ve ağlamalar.kızlar inanın o kadar özelizki Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.bu heyecanı yaşayabilmek şimdi içimizde kısa bir zaman sonra kollarımızda olacak varlık için hazırlıklar yapmak.inanılır gibi değil.bir an önce zaman geçsin kokusunu içime çekeyim istiyorum artık.şafak 20...DENİZLİ :)))
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... Doğum sancınız gelince siz de dua edin çevrenizde bebek bekleyen varsa. Ne dua edilirse kabul olur diyolar. Kızları evlensin diye biri rica etti benden.
Evet yaa şurda bir aydan az zaman sonra emzirme, uyuyamama, göğüs çatlakları vs.. den bahsediyor olucaz. Hiç de korktuğum gibi değilmiş bu doğum, abartıyor nazlı kadınlar dicem ben :)) Allah sağlık sıhhat versin meleklerimize... Aras'ımı kucağıma alıp, kocacıma tıpatıp benzeyen o güzel gözlerine saatlerce bakmak istiyorum. Yeniden aşık olmak ıistiyorum:))
arkadaşlar galiba kafayı yiyorummmmmm
geceleri hiç uykum kalmadı ... resmen yatakta döne döne kıvranıyorum yaa tabi bi dönmeye calışmak 10 dk sürüoo :))
uyuduğumdada sık sık uyanıorum ve her uyandığımda su ter içindeyim sürekli ter basıo neden böyle oluyo anlamıorum özellikle gögüslerim bağrım terlio yaa ki normalde ben hiç terleyen bir insan değilimdir ..
doğumuma cok az kaldı galiba iice stres olmaya başladım aklımdan doğumu bi türlü atamıyorum resmen onu düşünmekten uyuyamıorum yaaa bu terlemeler falan inşallah doğurunca gecer
karışık duygular içindeyim hem korkuuu hem merak öfffffffffffffff benim gibi olanlar vardır mutlakaa
Ben merakla pasija dan haber bekliyorum çekildimi acaba minik urasımızın tetkikleri nasıl çıktı gözüm forumda ondan haber arıyor ???
Kızlar 2 gündür bende farkedilir değişim var şimdi şöyleki 2 gecedir uyuyorum ama harbi uyuyorum 4 defa çişe kalktım dün gece önceki gecede az kalktım.Çişe az kalkıyorum ve yatıncada uyuyorum bir sabaha karşı 4 gibi biraz kramp oldu oda sağa yatıp kalmışım aynı tarafta uzun yatmışım ondan kramp girdi sağ kasığıma sonra geçti hafifim sanki yani daha az rahatsızım yani 2 gün önceki şikayetlerim yok memişlerimde gayet iyi o kabuk kabuk lar soyuldu ilaç iyi geldi normal görünür oldular yani krem etkisizmi derken iyi geldi.Yarın nikah var kaynımın bakalım oraya gidicez hayırlısı ile şimdilik oğluşumla ben iyiyiz.Sizlerde durum nasıl son günlere yaklaştıkça zımba mı olucaz ne :)))
Canim benim cok saol beni hatirladigin icin,cok sukur kalbinde delik fln yokmus urasın,butun herseyi normal cikti,sadece akcigere giden damar hftasina gore biraz genis gorunuormus oda onemli bisey deil,dogumdan sonra birkere dha kontrole getirirsiniz ama onunda normal cikacagini dusunuyorum dedi.Vallahi bu dr.lar surekli bir fit sokuyorlar insanin icine ,eskiden dahami iyiymis neymis..annem sadece 1-2 kere kontrole giderek dogurmus beni.Hamile oldugumu ogrendigimden beri beni endiselendirdikleri ve sonunda hicbsy cikmayan seyleri sayayim size..once hafif bir kahve lekeden dolayi dusuk tehlikesi(verdigi progestani nette okudugum biseyden oturu kullanmadim)ve hicbisey olmadan bugunlere geldim.dhA sonra alerjik rinit,sonra bobreklerimde tas,sonra toksoplazma,sonra seker,sonra trombosit dusuklugu ve enson kalbinde delik.....!!! ve hepside fos cikti,sadece uzulmekle kaldi,endiselenmekle gecti hamileligim ama artik alistim yoktur bisey deyip geciyorum ve pozitif dusunuyorum
arkadaşlar galiba kafayı yiyorummmmmm
geceleri hiç uykum kalmadı ... resmen yatakta döne döne kıvranıyorum yaa tabi bi dönmeye calışmak 10 dk sürüoo :))
uyuduğumdada sık sık uyanıorum ve her uyandığımda su ter içindeyim sürekli ter basıo neden böyle oluyo anlamıorum özellikle gögüslerim bağrım terlio yaa ki normalde ben hiç terleyen bir insan değilimdir ..
doğumuma cok az kaldı galiba iice stres olmaya başladım aklımdan doğumu bi türlü atamıyorum resmen onu düşünmekten uyuyamıorum yaaa bu terlemeler falan inşallah doğurunca gecer
karışık duygular içindeyim hem korkuuu hem merak öfffffffffffffff benim gibi olanlar vardır mutlakaa
Canım ohhhhhh çok sveindim ve üstümden yük indi sanki çok merak etmiştim oğluşunu ve tabiki seni demekki doktorun biraz pipirikli bir doktor ince davranması bir yandan iyi bir yandan kötü.İyi çünkü Allah korusun varsa birşey erken müdahele herzaman iyi olan , kötü kısmıda endişe evham ya birşey olursa korkusu seni çok iyi anlıyorum 1.5 yıl önce bir ameliyat geçirdim omuzumdan ur alındı kötü huylumu iyi huylumu tekrar edermi etmezmi yeri geçermi geçmezmi ne endişelenmiştim...
Çok şükür turp gibi bebişin annesi sağlıkla alıcaksın kucağına ve yazıcaksın burdan yaptığı yaramazlıkları yok garklamadı yok pırtlamadı diye :)))
cnm bacaklardaki kramplar magnezyum eksikliginden oluyormus sanirim,dr una sorup tabletlerinden kullanabilirsin.benimde kasilmarimin 3.gunu bugun,bakalim bugecede olacakmi,cok agrili oluyor aci cekiyorum resmen kasilma seklinde karin bolgemde oluor ve uzunda suruyor enaz 10-15 dk,sonra birara uyuyorum sbha karsi tekrar uyandiriyor,ama gunduzleri iyiyim.heralde sancilarin etkisiyle ben de kanter icinde uyaniyorum ve ustumu degistiriyorum.bugecede olursa randevumu beklemeden dr.a gidecegim.
Bende de son zamanlar geceleri bir rahatlama var 2 gündür bakalım hayırlısı oğluşum bol tekmeliyor sağolsun ama artık son zamanlar acıtsada razıyım dokor uyardı son zamanlar artık hareketleri önemli dedi 2 saatte bir hareet etmesi gerekiyormuş en azından ondan hareket ettikçe rahatlıyorum.Benim karnım aşağıya indi biraz göğsümün altı boşaldı 1,5 parmak kadar aşağıya fazla baskı oluyor o ayrı buda yürümemi zorlaştırıyor tabi ama kızımı okuldan alabiliyorum hala.
Annem bugün dedi son günlerde ben hiç gitmem eve kalırım yanında yok dedim git evine bişi olursa gelirsin yok diyor içim rahat etmez gündüz yanında dururum ben yemekti vs.ben yaparım ona da kıyamıyorum ama daha fazla da olmaz diyemedim bu defa beni istemiyorsun olayına girmesin :) Nitekim benimde işime gelicek bir yandan da :)
Herkese iyi geceler kader arkadaşlarım yarın görüşmek üzre Allahın izni ile bana bakın doğyran olursa yazsın ama haa çoumuzun son zamanları artık belli olmaz.
Ay evet doğum anında isim an diyolarda o an aklına gelmioki can havli heyecan korku endişe kimseyi düşünemiyorki indan.
Ama sizin rica güldürdü beni :)
:))) Kız ne biliyon belki sana benziycek oğlan :) Benim kızım o kadar benziyorki babasına benleri bile aynı yerde eşimin bebeklik dotoları siyah beyaz olmasa kızımla tıpatıp aynı.Birde tamam yüz gözbenziyorda kızlar tikleri mimikleri herşeyleri benziyor eşim uyurken dilini emer kızımda öyle eşim uykucudur kızımda öyle eşim uyumadan önce bacakları ağrır kızımda aynı yani herşeyi ile babacık bakalım oğlum kime benziycek.Kızlar çoğumuzun bebekleri oğlak burcu olucak galiba değilmi erkek kardeşim oğlak burcu özü çok iyi çokta uysal bir bebeklik çocukluk geçirdi ama çok inat kinli sinirli yandık yani :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?