Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ya senin evet çok çok az kaldı hepimizin öyle ne kadar duygu dolu yazmışsın gözlerim doldu okurken şurda bir belki birkaç hafta sonra burda doğum hikayemizi paylaşıp bebeklerimizin uykusuzluğunu gazını yada sevgisini paylaşıcaz gerçekten heyecan verici.Dediğin gibi öyle yüce öyle büyük bir duygu ki annelik Rabbime şükürler olsunki bu duygudan mahrum bırakmadı bizi.Dün anneme geldi köyden misafirler tüp bebek tedavisi için 3.denemeleri kızcağız öyle ağlıyor öyle arzuluyor bilemezsiniz akşam eve geldiğim zamanki o boşluğu o özlemi diyor bilemeyiz haklı 8 senelik evli yanına gitmiycektim çok yakın ayıp olucak mecbur gittim gittimde ne oldu karnımı sakladım sanki kızcağız ne acılar çekiyor kurban olalım biz o uykusuzluğa o tekmelere o kramplara o sancılara değilmi.

Merakla ve heyecanla , keyifle bekliyorum ilk doğum hangimizden gelicek :)))

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... Doğum sancınız gelince siz de dua edin çevrenizde bebek bekleyen varsa. Ne dua edilirse kabul olur diyolar. Kızları evlensin diye biri rica etti benden.

Evet yaa şurda bir aydan az zaman sonra emzirme, uyuyamama, göğüs çatlakları vs.. den bahsediyor olucaz. Hiç de korktuğum gibi değilmiş bu doğum, abartıyor nazlı kadınlar dicem ben :)) Allah sağlık sıhhat versin meleklerimize... Aras'ımı kucağıma alıp, kocacıma tıpatıp benzeyen o güzel gözlerine saatlerce bakmak istiyorum. Yeniden aşık olmak ıistiyorum:))

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... Doğum sancınız gelince siz de dua edin çevrenizde bebek bekleyen varsa. Ne dua edilirse kabul olur diyolar. Kızları evlensin diye biri rica etti benden.

Ay evet doğum anında isim an diyolarda o an aklına gelmioki can havli heyecan korku endişe kimseyi düşünemiyorki indan.

Ama sizin rica güldürdü beni :)

:))) Kız ne biliyon belki sana benziycek oğlan :) Benim kızım o kadar benziyorki babasına benleri bile aynı yerde eşimin bebeklik dotoları siyah beyaz olmasa kızımla tıpatıp aynı.Birde tamam yüz gözbenziyorda kızlar tikleri mimikleri herşeyleri benziyor eşim uyurken dilini emer kızımda öyle eşim uykucudur kızımda öyle eşim uyumadan önce bacakları ağrır kızımda aynı yani herşeyi ile babacık bakalım oğlum kime benziycek.Kızlar çoğumuzun bebekleri oğlak burcu olucak galiba değilmi erkek kardeşim oğlak burcu özü çok iyi çokta uysal bir bebeklik çocukluk geçirdi ama çok inat kinli sinirli yandık yani :)))))

Ben merakla pasija dan haber bekliyorum çekildimi acaba minik urasımızın tetkikleri nasıl çıktı gözüm forumda ondan haber arıyor ???

Kızlar 2 gündür bende farkedilir değişim var şimdi şöyleki 2 gecedir uyuyorum ama harbi uyuyorum 4 defa çişe kalktım dün gece önceki gecede az kalktım.Çişe az kalkıyorum ve yatıncada uyuyorum bir sabaha karşı 4 gibi biraz kramp oldu oda sağa yatıp kalmışım aynı tarafta uzun yatmışım ondan kramp girdi sağ kasığıma sonra geçti hafifim sanki yani daha az rahatsızım yani 2 gün önceki şikayetlerim yok memişlerimde gayet iyi o kabuk kabuk lar soyuldu ilaç iyi geldi normal görünür oldular yani krem etkisizmi derken iyi geldi.Yarın nikah var kaynımın bakalım oraya gidicez hayırlısı ile şimdilik oğluşumla ben iyiyiz.Sizlerde durum nasıl son günlere yaklaştıkça zımba mı olucaz ne :)))

Arkadaşlar biraz önce sağ bacağıma bir kramp girdi ölücem sandım kıvrandım durdum nasıl gerildi nasıl ağrıdı anlatamam Şimdi hafif aksıyorum ağrı yapıyor yürürken fena oldu yaa bu nerden çıktı anlamadım ne güzel diyordum bu defaki hamileliğimde kramplar yok şükür diyordum büyük laf etmişim valla fena dolandım koltukta.

merhaba kızlar bende bugün biraz tatsızım gece uyuyamadım ama oğluşumun maşallahı var kıpır kıpır fazla duygusal ve alıngan oldum doğumdan sonrada bi süre devam eder böyle haftaya doktor kontrolümü iple çekiyorum kaç kilo olduk merak ediyorum...

arkadaşlar galiba kafayı yiyorummmmmm

geceleri hiç uykum kalmadı ... resmen yatakta döne döne kıvranıyorum yaa tabi bi dönmeye calışmak 10 dk sürüoo :))

uyuduğumdada sık sık uyanıorum ve her uyandığımda su ter içindeyim sürekli ter basıo neden böyle oluyo anlamıorum özellikle gögüslerim bağrım terlio yaa ki normalde ben hiç terleyen bir insan değilimdir ..

doğumuma cok az kaldı galiba iice stres olmaya başladım aklımdan doğumu bi türlü atamıyorum resmen onu düşünmekten uyuyamıorum yaaa bu terlemeler falan inşallah doğurunca gecer

karışık duygular içindeyim hem korkuuu hem merak öfffffffffffffff benim gibi olanlar vardır mutlakaa

olmaz olur mu bende karmakarışığım ikinci bebeğim olmasına rağmen terlemelerinde normal dikkat et üşütme ama doğum sonrasıda bi terliyosun bi üşüyosun rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah....

Canim benim cok saol beni hatirladigin icin,cok sukur kalbinde delik fln yokmus urasın,butun herseyi normal cikti,sadece akcigere giden damar hftasina gore biraz genis gorunuormus oda onemli bisey deil,dogumdan sonra birkere dha kontrole getirirsiniz ama onunda normal cikacagini dusunuyorum dedi.Vallahi bu dr.lar surekli bir fit sokuyorlar insanin icine ,eskiden dahami iyiymis neymis..annem sadece 1-2 kere kontrole giderek dogurmus beni.Hamile oldugumu ogrendigimden beri beni endiselendirdikleri ve sonunda hicbsy cikmayan seyleri sayayim size..once hafif bir kahve lekeden dolayi dusuk tehlikesi(verdigi progestani nette okudugum biseyden oturu kullanmadim)ve hicbisey olmadan bugunlere geldim.dhA sonra alerjik rinit,sonra bobreklerimde tas,sonra toksoplazma,sonra seker,sonra trombosit dusuklugu ve enson kalbinde delik.....!!! ve hepside fos cikti,sadece uzulmekle kaldi,endiselenmekle gecti hamileligim ama artik alistim yoktur bisey deyip geciyorum ve pozitif dusunuyorum

Canım ohhhhhh çok sveindim ve üstümden yük indi sanki çok merak etmiştim oğluşunu ve tabiki seni demekki doktorun biraz pipirikli bir doktor ince davranması bir yandan iyi bir yandan kötü.İyi çünkü Allah korusun varsa birşey erken müdahele herzaman iyi olan , kötü kısmıda endişe evham ya birşey olursa korkusu seni çok iyi anlıyorum 1.5 yıl önce bir ameliyat geçirdim omuzumdan ur alındı kötü huylumu iyi huylumu tekrar edermi etmezmi yeri geçermi geçmezmi ne endişelenmiştim...

Çok şükür turp gibi bebişin annesi sağlıkla alıcaksın kucağına ve yazıcaksın burdan yaptığı yaramazlıkları yok garklamadı yok pırtlamadı diye :)))

Ah canım ya o yatakta dönme kalkma şekil değiştirme aynen ne zor yaa heleki senin daha zor azcıkın kaldı sen kuyruğunu yarıladın :) terlemen bence kafana takıp uyuyorsunya ondandır şimdi ben sana takma yaa olur nasıl olsa demiycem ben bile ikinci olduğu halde düşünmeden edemiyorum film şeridi gibi gözümün önünden akıyor önceki doğumum ve aynı sendeki gibi bende de korku ,merak ,endişe mevcut yani buda önceki gibimi olur daha zormu olur dahamı kolay olur ne bileyim işte :) olucak Allahın izni ile de Allah büyüktür.

cnm bacaklardaki kramplar magnezyum eksikliginden oluyormus sanirim,dr una sorup tabletlerinden kullanabilirsin.benimde kasilmarimin 3.gunu bugun,bakalim bugecede olacakmi,cok agrili oluyor aci cekiyorum resmen kasilma seklinde karin bolgemde oluor ve uzunda suruyor enaz 10-15 dk,sonra birara uyuyorum sbha karsi tekrar uyandiriyor,ama gunduzleri iyiyim.heralde sancilarin etkisiyle ben de kanter icinde uyaniyorum ve ustumu degistiriyorum.bugecede olursa randevumu beklemeden dr.a gidecegim.

Bende de son zamanlar geceleri bir rahatlama var 2 gündür bakalım hayırlısı oğluşum bol tekmeliyor sağolsun ama artık son zamanlar acıtsada razıyım dokor uyardı son zamanlar artık hareketleri önemli dedi 2 saatte bir hareet etmesi gerekiyormuş en azından ondan hareket ettikçe rahatlıyorum.Benim karnım aşağıya indi biraz göğsümün altı boşaldı 1,5 parmak kadar aşağıya fazla baskı oluyor o ayrı buda yürümemi zorlaştırıyor tabi ama kızımı okuldan alabiliyorum hala.

Annem bugün dedi son günlerde ben hiç gitmem eve kalırım yanında yok dedim git evine bişi olursa gelirsin yok diyor içim rahat etmez gündüz yanında dururum ben yemekti vs.ben yaparım ona da kıyamıyorum ama daha fazla da olmaz diyemedim bu defa beni istemiyorsun olayına girmesin :) Nitekim benimde işime gelicek bir yandan da :)

Herkese iyi geceler kader arkadaşlarım yarın görüşmek üzre Allahın izni ile bana bakın doğyran olursa yazsın ama haa çoumuzun son zamanları artık belli olmaz.

yok bu saydiklarim hep farkli farkli dr.larin teshisleri,ilk basta ist.da devam ediyordum kontrollere,sonra izmire geldim burdada ikinci dr.um suanki,yani kisacasi hepsi ayri bir fit soktu:)neyse herseyin hayirlisi,ne gelirse allhtan inslh hepimizin bebisleri turp gibi dogacak ve burda dedigin gibi cok uzel paylasimlarda bulanacagiz,cok saol guzel sozlerin ve verdigin moraller icin

Canım bende de oluyor kasılma aynen tarşf ettiğin gibi bazen gece bazende sabaha karşı oluyor doktor doğuma hazırlık yapıyor rahim dedi ama sen genede git nolur nolmaz.Evet krampların nedeni oda ben ilaç kullanmak istemiyorum zaten ne kaldı şurda değilmi :) Artık kramp girerken bile gülüyorum çok niyetliyim doğumda da gülmeye bakalım becerebilicekmiyim öncekinde bağırmadan doğurabildim gık demedim bakalım bunda ne olcek birde aksine inletirmiyim ortalığı :)

ay sen simdi oyle deyince vicdan azabi cektim 2. ayimdan beri kadinin tepesindeyim,hicbir is yaptirmiyor..oyle alistimki rahata evime donunce zor gelicek hersey:)bence sende istar etme,son zmnlarin eger sagligi yerindeyse azicik yardim ediversin canim:)

Ay evet doğum anında isim an diyolarda o an aklına gelmioki can havli heyecan korku endişe kimseyi düşünemiyorki indan.

Ama sizin rica güldürdü beni :)

Ayy öle deme, başkası dese bende gülerim ama bu bahsettiğim kızlar bayağı kilolu, yaşları da geçiyor, bu yüzden daha çok buruldum ben, benim ablalarım hepsi düşünsene..

Ama benim kocamın gözleri masmavi, ona benzemesi için çok dua ettim :)) çok güzel gözleri var bunların sülalecek. Benim kapkara gözlerim:)
Bebekler yay olmuyor mu ya benim mi yanlışım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…