Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğurcaz dogurcaz Allah ın izniyle.. çok az kaldı bebiklere kavuşmamıza. Biz çok hevesliyiz doğuma ya bebeklerde bizi uzmeden gelcek inş. Inaniyorum ben buna.

kızlar ben grip oldum hemde öyle böyle değil bugün doktoruma gitcem bakalım inşallah bebeğimde 1 hafta daha durur ben iyileşene kadar üstelik sezeryan olcam gripken nasıl olur bilemem bana dua edin bi kaç gün içinde toparlayım....

Allah acil şifalar versin. kaç tane hamileyiz şurda, herkes bi dua etse bişeyciğin kalmaz. korkma. sen doğuma değil de iyileşmeye odaklan. durur bebek 1 hafta daha merak etme. gelirse de bi çaresi bulunur elbet.

Allah acil şifalar versin. kaç tane hamileyiz şurda, herkes bi dua etse bişeyciğin kalmaz. korkma. sen doğuma değil de iyileşmeye odaklan. durur bebek 1 hafta daha merak etme. gelirse de bi çaresi bulunur elbet.

çok teşekkür ederim doktordan yeni geldim 12 aralıkta alalım dedi inşallah 12 sine kadar doğmaz artık önceden doğum başlarsa korkma o zaman alırız dedi bebeğim hala ters bu arada ilk bebeğim hep dönüktü.... yüzünü bize hiç göstermiyo biz merak ediyoruz ya ondan galiba.. ters olmasından dolayıda kaburgama baskı yapıyo kafası artık katlancaz bi 15 gün daha herşeyi iyi oğlumun çok şükür hayırlısıyla bi kavuşsaydık hepimiz...

Hilalarda canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum desene yay burcu olucak senin oğlan hadi hayırlısı erken gelirsede Allah büyüktür canım o sağ olsun sen de iyi olursun birkaç güne inşallah bol c vitaminli meyva tüket canım.

Kızlar merhaba atlattım kurtuldum bitirdim :)))))
Cumartesi akşamı misafirlerim geldi yaklaşık 20 kişi bende kaldı pazar sabahı kuaföre giderken ev savaş alanı gibiydi düğün güzel geçti valla oynadım kızlar hemde baya baya oynadım önce topuklu giydim sonra ttım onları babet giydim ,yengelikte yaptım takıda ve sonrasında gayet güzel geçti oğlum varya müzik sesi ile bir coştuki anlatamam ama geçti gitti düğün sonrası yemeğe de gittik oda iyi geçti ama düğün gecesi öyle yorulmuşum ki mışıl mışıl uyudum.

Bugünde anacığım elleri dert görmesin geldi her yanımı topladı temizledi yıkadı pakladı gitti Allah razı olsun heryanım temizlendi.Sağ salim atlattık.Ama kızlar ben baya baya etkisiz eleman oldum ya.Yatarsam yada yatar pozisyon oturursam sorun yok ama ayakta uzun zaman kalamıyorum oğluşum kasılıyor karnımda acıtıyor ve aşağıya inanılmaz baskı oluyor sanki ya çocuk çıkıcak yada altıma işiycem gibi bir baskı yani iş güç hayal oldu.

Akşam yemeğini zar zor hazırlayıp kaldırdım ödevi bile kızıma babası yaptırıyor uzun vade oturamıyorum sandaliyede belim kopuyor kasıklarım sızlıyor ama iyiyim ya olucak o kadar 30 günde keyif çatayım dimi ama nasıl olsa doğurunca kaldığım yerden devam edicem :)))))))))))

Bu arada ağdacı ile görüştüm ayın 6 sın da nst ye bağlıycaklarya 10.da felanda ağdamı yaptırıcam oh birdaha temiz temiz doğururum inşallah Allah cümelimizin gönlüne göre versin bakalım .

teşekkür ederim canım uzun zamandır böyle grip olmamıştım heryerim zaten ağrıyodu buda tuz biber oldu yarına biraz iyileşsem bari başım çok ağrıyo burnum durmuyo nasıl oldu anlamadım...

ay ben çok kıskandım şu an seni ama (( 12 aralık diyosun yaaa. bende sezaryen mi yapsam :)))

kızlar bugün oğlumu görmeye gittim. çatı muayenesi yaptı doktor. çok korkuyodum ya öyle korkulacak bişey de değilmiş. açıkçası ilk küçük bi çığlık attım ama çekindiğim için kendimi kasmışım ondan acıdı. sonra derin nefes alıp rahat bıraktım kendimi hiç bişey hissetmedim. aferim böyle rahat olursan normal doğurursun sen dedi dr. çok mutlu oldum. plasenta, çatı, bebek herşey müsaitmiş normal doğuma. Allah ın izniyle normal doğum yAPıcam. epiduralde istemiyorum. çok normal çok doğal gelsin oğlum hissedeyim herşeyi istiyorum:)) deli cesareti işte.
hemşire kız da ikincide görürüm seni böyle normal olsun herşey diye tutturcan mı bakalım dedi. yine böyle isterim çok zoooorluklar yaşamazsam. severim ben acıyı :))

kızlar bugün oğlumu görmeye gittim. çatı muayenesi yaptı doktor. çok korkuyodum ya öyle korkulacak bişey de değilmiş. açıkçası ilk küçük bi çığlık attım ama çekindiğim için kendimi kasmışım ondan acıdı. sonra derin nefes alıp rahat bıraktım kendimi hiç bişey hissetmedim. aferim böyle rahat olursan normal doğurursun sen dedi dr. çok mutlu oldum. plasenta, çatı, bebek herşey müsaitmiş normal doğuma. Allah ın izniyle normal doğum yAPıcam. epiduralde istemiyorum. çok normal çok doğal gelsin oğlum hissedeyim herşeyi istiyorum:)) deli cesareti işte.
hemşire kız da ikincide görürüm seni böyle normal olsun herşey diye tutturcan mı bakalım dedi. yine böyle isterim çok zoooorluklar yaşamazsam. severim ben acıyı :))

teşekkür ederim canım uzun zamandır böyle grip olmamıştım heryerim zaten ağrıyodu buda tuz biber oldu yarına biraz iyileşsem bari başım çok ağrıyo burnum durmuyo nasıl oldu anlamadım...

Ah canım ya kıyamam gerçekten keşke elimizden birşey gelse en çok korktuğum şey bu halde hasta olmak oda başına gelmiş yapıcak bişi yok anca doğal yöntemler portakal suyu kivi vs.bitkisel şeyler birde ıhlamur tabi napıcan Ben bol dua ediyorum canım sana çarçabuk geçsin gitsin bu grip.

ne guzel sevindim adina insallah hersey istedigin gibi olur bende cuma gunu gidecem doktora çati muanesi yapacak mi yapmiyacakmi bilmiyorum hiç bisey demedi ama insallah bendede hersey normal olur bende epidural istemiyorum çunku bel agrisi çeken çokmus galiba ondan sonra bakalim nasil olacak ...

Canım maşşallah ne güzel bak muayenenide olmuşsun Allahın izniyle çarçabuk doğurursun merak etme.O hemşireye selam söyle benden bak benim ikinci gene tutturuyorum normal diye hemde doktor bile bak bebek iri haa karışmam dediği halde sıfır acı sıfır sancı demiyoruz ama olup olacağı saatlerle sınırlı dayanılıcak bir bedel ki karşılığı çoooookkkkk ama çookkkk tarifsiz bir mutluluk olucak ödülü bir mucize olunca değiyor yaa değilmi ama .

Normaldir inşallah canım yaparsada kasma kendini ne kadar rahat olursan o kadar hissetmezsin ben çatı muayenesi olmadım ama doğumda bol bol çatı kontrölü yapıldığı için çoookkk çok iyi biliyorum nefes al kendini kasma birkaç saniyelik bişey sonuçta değilmi.

Benim teyze kızı epidural oldu normal doğum herkeste farklı dır ki onda sadece doğumda poposu çok acımış sonrasında bir şikayeti olmadı , birde 4 cm açılma olduktan sonra yapılıyormuş bende 4-5 cm ye kadar yavaş olmuştu açılma ondan sonra birden açılıyor yani bana sorarsanız gerek yok ama tercihler kişilere kalmış saygım sonsuz.

12.12.2012 hilalarda kaptı canım sen bırak sezeryanı felan 31 aralığı bekle yeni yıl bebeği olsun ne güzel :)

durmaz o kadar sanırsam benim oğlan. durmasın zaten. Allah sağlık sıhhat versin de bebeişim 3 kilo 100 gram olmuş. 1 ay daha durursa 4 ü de geçicek. 2 buçuk haftada 900 gram almış. nasıl becerdiyse:)) benim en fazla 3 haftaya doğurmam lazım yoksa sezaryenin yolları taştan yanii:))

Amin canım. Allah yardımcımız olsun hepimizin... Bana da sadece normal mi sezaryen mi karar vercez demişti. Direk çatı muayenesi yapcaz demiyolar. Çatına bakmam gerekiyor ister şimdi bakalım ister cumartesi nst için geldiğinde bakalım dedi. Hazırlıksız falansam diye heralde. Bende hazırlıklı gittiğim için yapalım şimdi de kurtulayım dedim:)) ama korkulacak bişey değil gerçekten. Sende hazırla kendini, isterse yapsın bence. Hem için rahat eder. Ben çok rahatladım normal olduğunu duyunca herşeyin...

canım çok sağol geçicek inşallah allahın izniyle bu haftayı atlatırsam bebişin işi belli olmaz haftaya kendiliğinden gelmek isteyebilir burnumun açılması şart anesteziden dolayı sürekli yatıyorum...

canım kolay gelsin. ohh yat iyice dinlen sende. ağdacı demişsin son haftalarda ağda yaptırmakta sakınca olmaz mı? ben de hazırlıklı olmak istiyorum ama kendimi göremiyorum :) kuaförle konuşmak lazım.

insallah canim zaten fazla bi korkum yok o muaneden yada tam ne oldugunu bilmedigim için bilemiyorum ama gerekiyosa yapilsin tabi hersey bebislerimiz için :) bide ben 6 sene bekledim oglumu ondan herseye katlanirim gibi geliyo :)) insallah da oyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…