Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bencede yapilacaksa yapilsin dogru soyluyosun içim daha rahat olur herseyin yolunda oldugunu bilmek ama kizlar ben agda sorunum var esim agdaciya gitmemi istemiyo kendimde cok zorlaniyorum geçen iyi kotu yaptim ama ne kadar iyi oldu bilemiyorum o yonden cok dertliyim ...

Napalim bizde bekliyoruz daha gecen hafta cetin beye kontrole gittim bebek kanala inmis dedi normal dogum yaparsin dedi 36+3 um suanda sancini beklicez dedi

Napalim bizde bekliyoruz daha gecen hafta cetin beye kontrole gittim bebek kanala inmis dedi normal dogum yaparsin dedi 36+3 um suanda sancini beklicez dedi

hayırlısı bende muhtemelen sancıyla gitcem çünkü 12 si baya geç benim için gerçi belli olmazda çok önemli değil sağlıkla kavuşalımda bebişlerimize valla grip beni çok endişelendirdi doğum korkum falan gitti sende korkma inşallah sağlıkla doğururuz...

Himm cok cok gecmis olsun canim aman dikkat son anlarimiz artik dikkatli olmaliyiz

Canım maşşallah bebişe benimki de öyle olucak sanırım kızımda 4 kg doğmuştu korkma bişicik olmaz esniyor Allahın hikmeti işte çıkış yolu :)) Yani Allahın izni ile normal doğurucan sen ben inanıyorum sana.

canım kolay gelsin. ohh yat iyice dinlen sende. ağdacı demişsin son haftalarda ağda yaptırmakta sakınca olmaz mı? ben de hazırlıklı olmak istiyorum ama kendimi göremiyorum :) kuaförle konuşmak lazım.

Canım bu zamana kadar kendim yaptım ağdamı ama en son kasımın 13 de kontröle gitmeden yaptım ağdam ve çokk zorlandım ama yaptım , şimdi doğum aralığın sonuna doğru görünüyor bende ayın 6 sında nst için gidicem doktora ama ben heleki bugün hiç iyi değilim çok baskı var bu oğlan bence 27 aralığı beklemez kızlar ondan ayın 10 unda felan gidip yaptırıcam ağdamı hemen çıkmaz zaten acil gidersemde bir jiletle hallederim şuan zaten çok azcıkın var ama ağdanın sakıncası yok ya sanmıyorum kızımda ben ağda yapamadım jilet yaptım 6 aydan sonra ve o öyle berbatki hemen çıkıyor kaşınıyor hele son zamanlar her gün yapar oldum acil giderim korkusu ile ve doğum sonrasıda çokk zor oluyor jilet olayı en temizi ağda bence.

Canım eşin neden istemiyor ki ? Benim ki gene bana çok kızdı geçen ben yapınca neden uğraşıyorsun bu kadar çok git yaptır diye ama gidemezsende kendin yap ağdanın rahatlığı hiçbir şeyde yok hani yakının yokmu yapabilecek en azından ne bilim.

Kızlar bugünde annem sabah geldi kızı okula götürdü sonra geldi camlarımı sildi,dün temizlik yapmıştı bugünde camlar Allah razı olsun mis oldu ev.

Bende de kızlar neden bilmiyorum çok ağırlaştım ben ya,yemek çorba vs.yaptım bittim sağ tarafıma sancı girdi kitlendim yatmak zorunda kaldım , yani normal ev toplama ,yemek ve mecburi ihtiyaçlar dışında benden hayır yok kızlar , ayakta çok fazla kalamıyorum çok baskı yapıyor aşağıya göğsümün altıda boşaldı kızlar sanırım bu oğlan son zamanı beklemiycek artık kısmet 38.haftayı bir görsem diyorum sonrası Allah kerim.

Ben doğumdan ürkmüyorum yeterki oğlum normal şekilde gelsin kızlar benm korkum yok,ama evde sancılanıp gitmeyiçok arzuluyorum hele gece felan olsa hani şöyle heyecan telaş anı olsa :))) kızımda randevu ile gezmeye gider gibi gitmiştik sunni sanı için inşallah bunda aylaya vaylaya gideriz :)

hilalarda canım sana çok dua ediyorum hemen geçsin gitsin grip diye tatlım.

canım benim çok sağol zaten başkasının duası daha çabuk geçermiş ee damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış son haftalarda bununla savaşmak cidden sinirlerimide bozdu çünkü ben artık 37 artılardayım erken değil doğum için ama herhalde griple sezeryan olanlarda vardır ayrıca diyorum daha dün doktordayım bu hafta doğacak olsa doktorum bilirdi.. cumartesi gününü görseydim hayırlısıyla o zamana toparlarım inşallah... bende çok ağırım bu arada sürekli dinlenme gereği duyuyorum benim bi çok işimi eşim yapıyo malum yanlız olunca bugün yemekte yok yumurta yiycez büyük ihtimalle :)

hilalarda cok gecmis olsun,acil sifalar cnm.tavuk suyuna corba ve sabahlari bir dis sarimsak yutabilirsin antibiyotik etkisi yapiyor..bende hersene 2_3 defa hasta olurdum ve antibiotiksiz asla iyilesmezdi,bu sene alahtan hic olmadim,cok dikat ettim kendime,havlar sogumasin diyede son gunlerde hep dua ediyorum,bugune kdr iyi gitti havalar,bebek dogana kdrda inslh cok sogumaz..

Buarada bende yeni hbrleri paylasayim,bugun randevum vardi.nst de sanci cikmadi,bebek normal dogum pozisyonunda ve asagiya inmis ama henuz tam olarak kanala yerlesmemis dha dayanir dedi.Beklenen tarihe yine 22 si dedi ama bu tarihten sonra hic belli olmaz heran gelebilir hazirliki ol dedi.Cati muaynesini hftaya yapicakmis,pek korkmuyorum acikcasi gebeligin baslarinda hep vajinal usg ile bakmislardi onda bisey olmadiysa bundada olmaz heralde..buarada bebek 2700 kg,boyu 50 cm doktor cok iyi hersy normal haftasinda gidiyor dedi.hayirlisi artik,dunde bir arkadsim sezaryanla dogum yapti basi buyuk demisler,3600 dogmus,basida soyledikleri gibi buyuk cikmamis.

Canım ya kıyamam bol vitamin al kivi greyfurt portakal suyu ve hindistan cevizi karıştırıp suyunu iç bari ama sonuç itibari ile insanız o gün sezeryan olucağın zaman bile olabilir bu yani dediğin gibi doktor derdi zaten bişi olsa.

Bizde yakında başlarız yumurta ,tost,kahvaltı gibi aparatiflere :) Tabi sen öndesin bizden senin durumun daha ağırdır canım Allah yardımcın ve yardımcımız olsun inşallah.

Canım maşşallah bebişe çok iyi kilosu hadi bakalım başı kim çekicek merakla bekliyorum doğum haberlerinizi kızlar galiba en mızmız benim ama en sona benmi kalıcam ne :))))

ya ne bilim cins iste istemiyo evet agda en guzeli mecbur gene iyi kotu ben kendim yaparim gorumcem ben yapim diyo ama ondanda utaniyorum ne bilim, ama bende jilet yapmak istemem guzelce agda ya alistirmisken valla en guzeli sen bakalim elbet bi sekil olacak :)

Amaan dert ettiğin şeye bak. Yapabildiğin kadar yap yeter. Tatile gitmiyoz napalım göremiyoruz:)) bende anneme soruyorum nasıl çok mu kötü yapmışım diye:) idare eder diyo, gidiyom bende. Ben de son agdayı ne zaman yapiyim karar veremedim. Arkadaşım hazırlıksız yakalanmıştı. Utanmaktan sancıları anlamamış garibim.

Allah razı olsun.... Idolümsün:)) tamam ondan da tırsmiyom artık :) çıkıyor demek bi şekilde..

ben de 39 hf gebeyim gögüslerimden çok korkuyorum yara olur die şimdiden başladım krem sürmeye lansinoh aldım onu kullanıyorum.Karbonat ta ilgimi çekti

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... Doğum sancınız gelince siz de dua edin çevrenizde bebek bekleyen varsa. Ne dua edilirse kabul olur diyolar. Kızları evlensin diye biri rica etti benden.

kaynnam dogum sanncın geldiiği zaman bu duayı okumamı söledi sizde okuyun kızlar ''summe sebile yessera''

Canım canına yazık görümcene yaptır bari uğraşma zor olur yaa ben geçen çok zorlandım canım çıktı inanki eğilemem göremem aynada görünmez dokunmatik yaptık yokla varsa al :)))) resmen aynayla savaştım çok komediydi halim :))) en son tavuk gibi elime aldım az ağda yoldum kendimi yaa valla zor oluyo :))) Şimdi gidicem kuaföre napimm yazık banada ya zaten tipim kaymış birde tütsülü tavukmu olayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…