Amaan dert ettiğin şeye bak. Yapabildiğin kadar yap yeter. Tatile gitmiyoz napalım göremiyoruz:)) bende anneme soruyorum nasıl çok mu kötü yapmışım diye:) idare eder diyo, gidiyom bende. Ben de son agdayı ne zaman yapiyim karar veremedim. Arkadaşım hazırlıksız yakalanmıştı. Utanmaktan sancıları anlamamış garibim.
Allah razı olsun.... Idolümsün:)) tamam ondan da tırsmiyom artık :) çıkıyor demek bi şekilde..
ben de 39 hf gebeyim gögüslerimden çok korkuyorum yara olur die şimdiden başladım krem sürmeye lansinoh aldım onu kullanıyorum.Karbonat ta ilgimi çekti
kaynnam dogum sanncın geldiiği zaman bu duayı okumamı söledi sizde okuyun kızlar ''summe sebile yessera''
:)) aman guldurdunuz beni gece gece neyse aradan bi kaç gun daha geçsin de bi çaresine bakacam yoksa mavi beyazin dedigi gibi tatile gitmiyom biraz da kalsin napim :) ama insan rahat olmuyo ama belki sanci zamani unuturum :))
E yani kalsın kenarda köşede napalım canım ama öyle de ne komik oluruz haa demirel gibi :) sağda var solda yok :) Neyse artık kısmet bakalım neler yaşıycaz.
hilalarda cok gecmis olsun,acil sifalar cnm.tavuk suyuna corba ve sabahlari bir dis sarimsak yutabilirsin antibiyotik etkisi yapiyor..bende hersene 2_3 defa hasta olurdum ve antibiotiksiz asla iyilesmezdi,bu sene alahtan hic olmadim,cok dikat ettim kendime,havlar sogumasin diyede son gunlerde hep dua ediyorum,bugune kdr iyi gitti havalar,bebek dogana kdrda inslh cok sogumaz..
Buarada bende yeni hbrleri paylasayim,bugun randevum vardi.nst de sanci cikmadi,bebek normal dogum pozisyonunda ve asagiya inmis ama henuz tam olarak kanala yerlesmemis dha dayanir dedi.Beklenen tarihe yine 22 si dedi ama bu tarihten sonra hic belli olmaz heran gelebilir hazirliki ol dedi.Cati muaynesini hftaya yapicakmis,pek korkmuyorum acikcasi gebeligin baslarinda hep vajinal usg ile bakmislardi onda bisey olmadiysa bundada olmaz heralde..buarada bebek 2700 kg,boyu 50 cm doktor cok iyi hersy normal haftasinda gidiyor dedi.hayirlisi artik,dunde bir arkadsim sezaryanla dogum yapti basi buyuk demisler,3600 dogmus,basida soyledikleri gibi buyuk cikmamis.
Canım maşşallah bebişe çok iyi kilosu hadi bakalım başı kim çekicek merakla bekliyorum doğum haberlerinizi kızlar galiba en mızmız benim ama en sona benmi kalıcam ne :))))
kızlar ben birkaç gündür uzak kaldım siz nerelere dalmışsınız böyleee:)) çok güldüm bak.hemen katılayım bende:))) ben Allahtan lazer epilasyon yaptırmıştım önceden.o yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi bu konuda.acayip rahatlık. sadece hamilelikte hormon değişikliği nedeniyle tam ölmeyen kıl köklerinden ince birkaç tüy çıktı.ehh onlarıda en geç iki günde bir duşa giriyorum o zaman jiletv ile mutlaka hallediyorum.olsada olmasada jilet sayesinde kendimi rahat hissediyorum.aslında hiçbirşey yok ama takıntı işte:))) benden size tavsiye doğumdan sonra biraz toparlnın ve hemen epilasyon yaptırın.kalıcı olarak kurtulun :))
kızlar ben birkaç gündür uzak kaldım siz nerelere dalmışsınız böyleee:)) çok güldüm bak.hemen katılayım bende:))) ben Allahtan lazer epilasyon yaptırmıştım önceden.o yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi bu konuda.acayip rahatlık. sadece hamilelikte hormon değişikliği nedeniyle tam ölmeyen kıl köklerinden ince birkaç tüy çıktı.ehh onlarıda en geç iki günde bir duşa giriyorum o zaman jiletv ile mutlaka hallediyorum.olsada olmasada jilet sayesinde kendimi rahat hissediyorum.aslında hiçbirşey yok ama takıntı işte:))) benden size tavsiye doğumdan sonra biraz toparlnın ve hemen epilasyon yaptırın.kalıcı olarak kurtulun :))
sağol canım tavuk suyuna çorba hergün içiyorum nasıl kaptım bilmiyorum insan evde oturupta nasıl olur bilmem ama bu uzun zamandan beri geçirdiğim en ağır griplerden biri üç gün oldu çok az bi hafifleme var hala başım ağrıyo burnum tıkalı hakikaten bir haftada geçcek herhalde....
senin daha doğumuna var bebeğinde maşallah iyi kilosu ama ultrasonla doğduğunda pek uyuşmuyo herzaman daha doğuma kadarda alır...
canim bende dogumdan once dusunmustum,ama firsat olmadi biturlu ama kesin bu sene dusunuyorum.Ama ben arastirdim arkimda yurtdisinda o makineyle yaptirmis gercekten cok etkiliymis.Soprano xl cihazin adi,utuleme teknolojisi diyorlar,hemde acisiz denecek kdr azmis agrisi.seninki hangi cihazdi ve memnun
kaldinmi kac ay oldu ve yenilerinin cikma durumu nasil?
buarada ben ayda bir gidiyordum agdaciya,son aylarda 2 hftaya dusurdum,suan tektuk cikti yok gibi bisey.acaba hftaya gitsemmi yoksa 1 hfta dha beklesemmi,offf bnada dert oldu bu olay,son zmnlarda agda dha cok aciyiyor sanki beni bacaklarim fln
kipkiizi oluyor..tarih bellli olmadigi icin ne yapicagimizi bilemedik,jiletten nefret ediyorum hayatimda bikere yaptim kasintidan oluyordum,diken diken igrenc oluyor
Kızlar gece uyurken birden çığlıkla uyandım rüya gördüm sandım ben eşimde hani bağırırızya uykuda bazen uyandım kalktım wc ye gittim su içtim tam yatağa oturdum bir bıçak girdi kesti sanki karnımı ikiye bağırmadım tabi ama baya sıktım kendimi eşim panik yaptı kalktı dedim yat sen olur arada sonra kalktım dolandım gene girdi 2-3 yokladı geçti gitti :) Eşime diyorum şimdi ilk olsaydı yoldaydık dimi gülüştük yattık ama çok inatçı benim oğlan sağa yatamazsın dedi durdu hep sola yatmaktak kulağım yapıştı ya.Arkamda 2 yastık bacak arasında bir tane küçük yastık sağımda solunda birer küçük yastık offff offff :))))) çok komik bir yatış şeklim var ya zaten balina gibiyim :)))))
Kızlar size birkaç hazırlığı paylaşayım istiyorum ben oda hazırlamadım kızımın odası var zaten sadece yatak odasına minik bir beşik koydum,onu hazırladım sonrasında kızımla aynı odayı paylaşıcak oğluşum birde mevlüt için minik bir beşik süsledim ve patikler ben kendim ördüm ve süsledim mevlütte dağıtmak için bakın bakalım beğenicekmisiniz.
ilk defa resim eklemeyi deniyorum foruma inşallah çıkar kızlar.
Eki Görüntüle 563705 Eki Görüntüle 563706 Eki Görüntüle 563707 Eki Görüntüle 563708 Eki Görüntüle 563709 Eki Görüntüle 563710 Eki Görüntüle 563711
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?