Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimde en büyük korkum o ama çözüm belli canım öyle olursa 5 dk jiletle toplarızda o da nasıl olur sancıyla bilmem ??? :))) ay vay derken hepten kötü olurmu :)))

Ben mecbur bekliycem aralığın 10u felan şu an çok az çıktı ama çok korkuyorum hazırlıksız olurum diye heralde idare eder olsun yeticek hepten kendini unutmuş gibi gitmekten iyidir.

Allah razı olsun.... Idolümsün:)) tamam ondan da tırsmiyom artık :) çıkıyor demek bi şekilde..

Çıkıyo valla bak hem benim yırtık pırtık ta yoktu doktor aynen şöyle dedi "Gönülcüm çok şükür dikişlik durumun yok , yıtılmadı kesmedim de amma velakin senin çocuk iri olduğu için çok esnedin kocan için bir dikiş atayım mı ? " olur dedim ne diyim ,yani oluyor sen merak etme canım.

ben de 39 hf gebeyim gögüslerimden çok korkuyorum yara olur die şimdiden başladım krem sürmeye lansinoh aldım onu kullanıyorum.Karbonat ta ilgimi çekti

Canım ben 2 haftadır kullanıyorum memecy krem benim şimdiden kabuk kabuk olmuşlardı çok şükür normale döndü krem çok iyi geldi.

:)) aman guldurdunuz beni gece gece neyse aradan bi kaç gun daha geçsin de bi çaresine bakacam yoksa mavi beyazin dedigi gibi tatile gitmiyom biraz da kalsin napim :) ama insan rahat olmuyo ama belki sanci zamani unuturum :))

:)) aman guldurdunuz beni gece gece neyse aradan bi kaç gun daha geçsin de bi çaresine bakacam yoksa mavi beyazin dedigi gibi tatile gitmiyom biraz da kalsin napim :) ama insan rahat olmuyo ama belki sanci zamani unuturum :))

E yani kalsın kenarda köşede napalım canım ama öyle de ne komik oluruz haa demirel gibi :) sağda var solda yok :) Neyse artık kısmet bakalım neler yaşıycaz.

E yani kalsın kenarda köşede napalım canım ama öyle de ne komik oluruz haa demirel gibi :) sağda var solda yok :) Neyse artık kısmet bakalım neler yaşıycaz.

kızlar ben birkaç gündür uzak kaldım siz nerelere dalmışsınız böyleee:)) çok güldüm bak.hemen katılayım bende:))) ben Allahtan lazer epilasyon yaptırmıştım önceden.o yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi bu konuda.acayip rahatlık. sadece hamilelikte hormon değişikliği nedeniyle tam ölmeyen kıl köklerinden ince birkaç tüy çıktı.ehh onlarıda en geç iki günde bir duşa giriyorum o zaman jiletv ile mutlaka hallediyorum.olsada olmasada jilet sayesinde kendimi rahat hissediyorum.aslında hiçbirşey yok ama takıntı işte:))) benden size tavsiye doğumdan sonra biraz toparlnın ve hemen epilasyon yaptırın.kalıcı olarak kurtulun :))

sağol canım tavuk suyuna çorba hergün içiyorum nasıl kaptım bilmiyorum insan evde oturupta nasıl olur bilmem ama bu uzun zamandan beri geçirdiğim en ağır griplerden biri üç gün oldu çok az bi hafifleme var hala başım ağrıyo burnum tıkalı hakikaten bir haftada geçcek herhalde....

senin daha doğumuna var bebeğinde maşallah iyi kilosu ama ultrasonla doğduğunda pek uyuşmuyo herzaman daha doğuma kadarda alır...

Canım maşşallah bebişe çok iyi kilosu hadi bakalım başı kim çekicek merakla bekliyorum doğum haberlerinizi kızlar galiba en mızmız benim ama en sona benmi kalıcam ne :))))

saol canimcim,nazar degmesin minnoslarimiza..hemen hemen herkes ayni zmnlarda yapicak cok yakin tarihler,tahmin etmesi cok zor kismet artik.bende zaman yaklastikca korku azaldi,bebise kavusmanin ve o sancilari,o ani yasamanin heyecani sardi...

canim bende dogumdan once dusunmustum,ama firsat olmadi biturlu ama kesin bu sene dusunuyorum.Ama ben arastirdim arkimda yurtdisinda o makineyle yaptirmis gercekten cok etkiliymis.Soprano xl cihazin adi,utuleme teknolojisi diyorlar,hemde acisiz denecek kdr azmis agrisi.seninki hangi cihazdi ve memnun
kaldinmi kac ay oldu ve yenilerinin cikma durumu nasil?

buarada ben ayda bir gidiyordum agdaciya,son aylarda 2 hftaya dusurdum,suan tektuk cikti yok gibi bisey.acaba hftaya gitsemmi yoksa 1 hfta dha beklesemmi,offf bnada dert oldu bu olay,son zmnlarda agda dha cok aciyiyor sanki beni bacaklarim fln
kipkiizi oluyor..tarih bellli olmadigi icin ne yapicagimizi bilemedik,jiletten nefret ediyorum hayatimda bikere yaptim kasintidan oluyordum,diken diken igrenc oluyor

ay canım ya ne şanslısın sennnnnn ben ondan hep tırstım benim 2 arkadaşımda lazer epilasyon sonrası komplikasyonlarla çok uğraştılar ve çok çektiler ondan sebep tırstım yaptırmadım halbuki baya baya niyetliydim ama onları görünce cesaretim kırıldı herkezde olmuyormuş ama işte ben yaptıramadım korktum ama şimdi ahhhhh ahhhhh diye başımı vurasım geliyo duvarlara birde hormonlardan bir irileşmiş bir güçlenmiş ler at kılı mübarekler :)))))

Benim de kızım hafif geçirdi gribi aşı yaptırmıştım ona grip aşısı 3 senedir her yıl yaptırıyorum çok hafif geçiriyor şimdi de ara ara öksürüyor aman annem diyorum bak baban orda ona sat mikropları ne olur bana bulaştırma diye ama yavruşumdan uzak duramamki ucuk mucuk öpüşüyoz ne diyim çocuğa öpmeyelim diyemem ki kıyamamki dudişlerine ben onun napalım artık bulaşırdaada Allah büyüktür.

Bende istiyorum epilasyon ben deneticem küçük bir kısımda bakıcam alerji olmaz yaptırıcam ne böyle eziyet hele yaşlanınca hiç çekilmez en iyisi yokolsunlar gitsinler.

Ben önceki hamileliğimde 6.aya kadar yaptım ağdamı 6.aydan sonra bir ağrı yaptı bende doktor dedi yapmıycaksın yasak erken doğum riski olur öyle diyince yapamadım jilete devam ama aynen dediğin gibi diken diken hergün çıkar yayıldı iğrenç erkek sakalı gibi ayyyy doğurdum hemen geçtim ağdaya.Bende ayda bir yapıyordum kendim ama 15 te bir alıyordum şimdiye kadar ama en sonunda çok zorlandım yuvarlandım yerlerde aynayla boşuştum yok anam doğru kuaföre sordum kızada 27 si son tarihse ayın 10 da felan gel dedi bakalım ayın 6 sında nst için gidince belli olucak daha durur derse uzatırım günü ama belli olmaz derse o gün direk hastaneden ağdacıya yollanırım ben .Çünkü şu an çok çok az.

Kızlar gece uyurken birden çığlıkla uyandım rüya gördüm sandım ben eşimde hani bağırırızya uykuda bazen uyandım kalktım wc ye gittim su içtim tam yatağa oturdum bir bıçak girdi kesti sanki karnımı ikiye bağırmadım tabi ama baya sıktım kendimi eşim panik yaptı kalktı dedim yat sen olur arada sonra kalktım dolandım gene girdi 2-3 yokladı geçti gitti :) Eşime diyorum şimdi ilk olsaydı yoldaydık dimi gülüştük yattık ama çok inatçı benim oğlan sağa yatamazsın dedi durdu hep sola yatmaktak kulağım yapıştı ya.Arkamda 2 yastık bacak arasında bir tane küçük yastık sağımda solunda birer küçük yastık offff offff :))))) çok komik bir yatış şeklim var ya zaten balina gibiyim :)))))

Kızlar bu işler neden bitmez Sabah kalktım ortalığı topladım kahvaltı hazırladım kızımı okula hazırladım,Annem götürdü sağolsun bende yemek işine giriştim yemekti çorbaydı sonra ütüler birikti oturduğum yerden ütü yaptım tabi ayakta yapmadığım için uzun sürdü onları yerleştirdim ve bittim kaldım nefes nefese bu işler bitmiyor bitmiyor yapsan olmuyor insanın içi rahat etmiyor işte böyle.Oğlumu sormayın kıpır kıpır geziyor hiç durmuyor zıpır oğluşum benim :)

Kaynanam aramış yarım ağız napıyorsun diye soruyor iyiyim dedim Allah razı olsun annem olmasa mahvolmuşum diyemedim tabide işte hiçç umurları değil valla eşimde diyor sende öyle davran işimi var kolay gelsin de geç diyor doğru söylüyor ne varsa analarımızda var gerisi boş.

Kızlar size birkaç hazırlığı paylaşayım istiyorum ben oda hazırlamadım kızımın odası var zaten sadece yatak odasına minik bir beşik koydum,onu hazırladım sonrasında kızımla aynı odayı paylaşıcak oğluşum birde mevlüt için minik bir beşik süsledim ve patikler ben kendim ördüm ve süsledim mevlütte dağıtmak için bakın bakalım beğenicekmisiniz.
ilk defa resim eklemeyi deniyorum foruma inşallah çıkar kızlar.

Cep telefonu ile çektiğim için biraz soluk çıkmış görüntüler ama işte böyle oğluşum doğsun birde onunla süslü kareleri eklerim size inşallah.

Beşiğin arkasında da hastane için hazırladığım çanta ve poşet var :)))

Son düzenleme:

canim gecmis olsun,gun icinde yoruluyorsun tabii elki onunda etkisi olmustur..yorma kendini fazla oldugu kdr oluversin isler.son hftalar artik olabilir boyle durumlar..yatis seklinde komikmis cidden heryerinde yastik oyle nasil rht ediyorsun:))ben bacak arama koyayim dedim bikere cok sıkıntılıyım hic rht edemedim.vallahi ben dr.larin demesine aldiris etmiyorum,dogal yasantimiz ve rhtimiz nasilsa oyle olmali,eskiler napiyormus hep solami yatiyorlarmiski..solada sagada yatiyorum tek tarafli yatsam duramam ayni pozisyonda

bugün kontrolüm vardı.bizim kız elini koymuş ağzına parmaklarıyla oynuyor.bir sağa bir sola bacakları sallıyor.doktor ohooo bunun gelmeye hiç niyeti yok.suyuda bol dedi. çok rahatmış kızım annesinin karnında.eşimde ekmek elden su gölden besleniyor tabi gelmez diyor.doktor 10 aralık son gün dedi.normal gelmezse sezeryan olabilir dedi.ve benim moral sıfırlandı.halbuki normale o kadar hazırladım ve şartladımki kendimi.çatı muayenesi yaptı yine açılma yok dedi.iyide arkadaşlar şimdi kafama takıldı bu açılma ne zaman başlıyor.gerçek doğum sancılarıyla olmuyormu.yani benim normalde 7 aralık doğum tarihi.o tarihe kadar herhangi bir değişiklikmi olması lazımmış normal doğum için.yumuşama falan yani.yoksa 10 gün var daha açılma olmaması normal değilmi...off yaaa dua edin bana normal olsunn

ellerine saglik cok guzel olmus,bakiyorumda bu forumda baya bir becerikli annelerimiz var masalh,insanin kendi hazirladigida bir baska oluyor ne guzel.buarda oglusunun besigi,kiyafetleri vs renkler fln cok guzel secmissin,cok soft duruyor.iyi gunlerde kulllansin saglikla buyusun inslh.Bizde mobilyalari bu hftasonu aliyoruz ama benim durumlar birz karisik,esimle kardesim ist.dan begenip bna foto yolluyorlar,ben burdan begeniyorum(bazi magzalar foto cektirmemis bide birsuru onla ugrasmislarbiriki model begendim gibi bu hftasonu alicaklar,odanin duzlemesini dekarasyonu kardesim yapicak.ben fotoyla mudahale edicem:)keski ben orda olsaydimda kendim yapabilseydim,kismet boyleymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…