Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne güzel.maşşallah diyerlim.Benim kocam ilk hamileliğimde çok yardımcıydı tabi çalışıyordumda ozaman üzerime titrerdi bu defa öyle değil ne bileyim sanki çok normal davranıyor bizdede eşim ve kızımın baskıları ile geliyor oğlum yoksa bana kalsa istemiyordum cesaretim yoktu ki bir çok sorun yaşadım
bu hamilelikte bebekten çok özel hayat anlamında açtığım konulardan belki takip etmişsinizdir.Şimdi sorun yok ama eşiminde beni pışpışladığı felanda yok yok yani.Tamam yap dediğim herşeyi yapıyor da ben de kendi aklına gelsin de yapsın ben söylemeden istiyorum ama nerde illa söyliyceksin bakalım bebiş gelince neler olucak görücez.

özel hayatın konusu bilmiyorum cnm ben seni ilk defa gördüm.memnun oldum seni tanıdığıma inşallah bebiş gelince eşin yardımcı olur belki sadece bizim çocuğumuz değil tek taraflı olmuyo omların isteğiylede yani herşeyi bizim üstümüze atamazlar anneyiz diye onlar babaaaaaaaaaaaa

bugun yawruma, anneannesi ile dedesi beşik ve uyku seti adlılar..babası ile ben de park yatak, ana kucağı, oto koltuğu, bebek arabası vs aldık..baya kolayladık mobilya işini de..artık sadece gelip yerleştirilecek elbiseler yıkanıp ütülenecek ve tabi hastana çantası bi 15 gune her iş biter son aya kafam rahat girerim inşallah..allah herkese bu güzel heyecanları nasip etsin..hastayken çok eğlenemedim bu alışverişde ama sonra kızımla tadını çıkarırız inşallah..

cansucum senin de cicişler hayırlı olsun gereçkten maşallah şanslıymış oğluşun eminim ikinci çocuk da ben de daha az masraf yaparım ilk die böyle..

Aşağıda tavsiye debileceğim ürünler var , linkten bakın, krem rengi battaniye den çok memnunum , iki tarafını da kullanabiliyorum, bir tarafı çok sıcak tutuyor, diğer tarafı daha az ısıtıyor, nohut battaniyeleri de tavsiye ederim, zıbın setinin fiyatını da oldukça uygun gördüm paylaşmak istedim.

Buude Battaniye Krem - 1378133

Golden Battaniye Mavi 100x120 - 1378134

Daisy Bear Yenidoğan Set 11'li Lacivert - 1377984

Merhaba cansucum nasılsın?

Canım adım gönül kızımın adı cansu :) iyiyim teşekkür ederim.Daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum.Bugün size yazdıktan sonra kızımla az pazara indik sonra eve geldik eşim aradı işteydi hadi gelin yemeğe gidelim dedi baya bir yol yürüdük buluşma yerine kadar yemek yedik avm de sonra eve gel gene yürü en son eve kaldı 10 adım dedim doğurucam heralde bitmek bilmedi yol aman Allahım anlatamam gerçi anlarsınız :) Sankiçocuk çıkıcak birde bugün hiç olmayan basur oluştumu ne popo kısmım acıyo hey Allahım son zamanlar ne varsa gelicek heralde :) Şimdi uzattım bacaklarımı aldım bir kahve elime keyif yapıcam paşam izin verirse kıpır kıpır karnım bir oyana bir buyana :)

Ya aslında eşim yardım ediyor ama benmi alınganım bilmiyorum pışpışlanmak istiyor gibiyim sanırım hormonlardan dolayıdır.Çocuk doğduğu zaman inanıyorum ben eşimden destek göreceğimden çünkü kızımız var ve hep eşim yanımdaydı en büyük destekçimdi bugüne kadar hani ilk zamanlarında annemin bile kalmasına gerek kalmadı yanımızda biz eşimle yapmıştık herşeyi.bakıcaz görücez.

Canım ooo Allah iyi gğnlerde mutlulukla kuzucuğunla kullanmayı nasip etsin hem park yatak hem beşik almasaydınız keşke.Biz kızımda aynı hataları yaptık hata değilde acemilik :) aldık beşik park yatak sonra kızım doğdu tabi ilk bebek biz helecanlı gık dedi aldık kucağa gık dedi pışpış tabi sonra ayağa alıştı ve beşikte de park yataktada inat etti yatmadı bende çalıştığım için öyle uzun vade uğraşamadım pes ettim ve yanıma aldım 4 yaşına kadar beraber uyuduk :) Aldıklarımızı kullanmadan beşik park yatak ana kucağı verdik hep şimdi diyorum oğlum doğsun mğmknse beşikte emziricem :)

hepsi çok güzeller biz hallettik o kısımları alışverişler bitti bizde.Artık oğluşumu bekliyoruz diğer arkadaşlar baksın lar fiyatları da çok iyi.

aslında fazladan aldık beşiği farkındayım ama planım şöyle..yatak odasına park yatağı koycam ,beşiği odasına koycam..ben işe başlayana kadar park yatakta aynı odada yatcaz işe başlayınca annemlere götürcem park yat<ğı kendisinide beşiğine koyczm odalarıda ayırmış olcaz bakalım başarabilirsem böyle :) oda oda gezdirceğim nenni baby mi ne ondan da aldım sanırım onun üzerinde oturm<a odasında felanda uyur..

merhaba arkadaşlar
bende aralık annesi olacağım inşallah. ama ben çok farklı bi psikolojideyim. doğum yaklaştıkça korkuyorum. sanki bebeğimden ayrılacakmışım gibi geliyo. onun kıpırtılarını içimde hissetmeye o kadar alşmışımki anlatamam. orada olması hoşuma gidiyor. hamileliği hiç bu kadar seveceğimi düşünemezdim:) sizce normal mi hissettiklerim?

Canım benim inşallah başarırsın ben bu konuda başarılı olamadım maalesef dediğim gibi üçümüz yattık biz 4 yaşında kadar ama 4 yaşında kendi istedi odasını ve ayrıldı o gün bugün odasında kendi kendine uyuyor.Bakalım oğlum nasılolucak bu defa çalışmıyorum yani en azından 1 yaşında gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum sonra istiyorum çalışmayı ondan biraz mücadele edebilirim ama yanımda yatmasının da sorunu olmaz dediğim gibi kızım kendi kendine ayrıldı oda ayrılır.Ben kızımda emazikte de öyle oldu 3 yaşında kendi emmiycem at bunu dedi bıraktı.1 yaşında takma bez ben çişi tuvalete yapıcam dedi bıraktı yani kızımda hiçbirşeyi ben öğretmedim yada annem kendi bişeylere karar verdi sona erdirdi ama erkek çocuk nasıl olur bilmiyorum.

Ne kadar güzel bende de tam aksi biran önce doğsun istiyorum hamilelik çok zor geliyor oğluşumun geceleri hareketleri , çiş, daralma,yorulma,halsizlik,özellikle akşamları hasta gibi haller,koca göbiş,kilo ne bileyim say say bitmez bende hamileliği sevmeyenlerdenim sevmemek derken bebeğimi yada anneliği değil anlatabildimmi bilmiyorum ama bu şikayetleri :) Seninki de normalll benimki de herkezin hisleri farklı canım ya sonuç Allahım yavruşlarımıza sağ salim kavuştursunda gene paylaşalım benimkinin gazını öbürünün mızmızlığını yada tam tersini değilmi :)

maşallah canım ya ne guzel inşallah benim kızım da seninki gibi akıllı olur..
aynı odada nasıl rahat ettiniz eşinle bebekle

Son düzenleme:

aynı şikayetler bende de var aslında canım ama ne biliim belki de doğduktan sonra daha zor olacağını düşündüğümden memnunum halimden:) ilk olduğu için neler yaşayacağımı bilmiyorum doğumdan sonra..

maşallah canım ya ne guzel inşallah benim kızım da seninki gibi akıllı olur..
aynı odada nasıl rahat ettiniz eşinle bebekle

olur annesi olur kızlar biraz daha çabuk alışıyor birçok şeye erkekler biraz daha geriden geliyor yeğenlerimden biliyorum.İyice emin olmadan adım atmıyorlar bakalım oğluşum gelsinde kesin kesin konuşurum ozaman :)

Zorlanmaya gelince itiraf etmem gerekirse hayır zorlanmadık.Dediğim gibi çalışıyordum geceleri kıpırdandığı anda memeyi veriyordum hemencik uyanmadan uyuyordu sonrasında da gece mamasını termos biberonla yanıma koyuyor gene tam uyanmadan veriyordum hiç gece uyanması yaşamıyorduk zaten 1,5 yaşından sonra gece beslenmeside kalmamıştı sarılıp mışıl mışıl uyuyorduk.Çalışınca hem özlüyorduk birbirimizi hasret gideriyorduk hemde uykusuz kalmıyorduk.Ayrı yatmaya başlayınca zorlandım bile gece bazen rüya felan görüyorlar ya kalkıp bakmak zor gelmişti :) Eşimle de hiç sıkıntı yaşamadık bu konuda tek sorun eşimle olan samimiyetimizi yatak odasında yaşayamamamız e onada katlandık ne bileyim bize zor gelmedi doğru yada yanlış bizde böyleydi.

Arkadaşlar ben bişey merak ediyorum acaba hepimizde varmı yoksa sade bende mi var.

Gündüz gayet iyiyim kramp rahatsızlık hissi sanki doğucak gibi baskı gibi şeyler yok.Normal yaşantıma devam ediyorum işimi gücümü yemeğimi çamaşır ütü yani normal ev haline devam sade tabi zorlanmalar yada çabuk yorulmalar oluyor o ayrı.

Ama geceleri bana bişiler oluyor yatayım kalkmıyım kıpırdamıyım hatta keşke olsa wc ayağıma gelse bir ağırlık bir hasta hali bir tatsızlık kramplar rahatsız bir hal hatta eşim dün akşam aşkım sen galiba 1 felan bekleyemiycen diyordu öyle fena oluyorum sizlerde de varmı.yatana kadar bişi yok ama iş güç bitip çekyata uzanınca bidaha pilim bitiyor bu hallere geliyorum.Tüm günün yorgunluğumu çıkıyor ne oluyor anlamıyorum yani.Gerçi eşim bana çok kızıyor gündüzde yorma kendini ben gelince söyle yapayım diyor ama içim durmuyor yapıyorum işte böytle sizler de de oluyormu meraktayım.

Selam arkadaşlar kimsecikler gelememiş haftasonu tabi yoğunluk benim eşim haftasonlarıda çalıştığı için bolca vaktim oluyor.Bende eve yeni geldim annemlerdeydim bu arada oğluşumun beşiği geldi babası kurdu bu akşam monte ettik cibinliği yok yarın gidip cibinlik alıcam sadece yatak odasına koydum beşiği hemen yattığım yerin yanına sonra ayak ucuna sonra kızımın odasına aktarmayı planlıyoruz kısmet artık :) Ama beşik gelince daha bir helecnlandım.Bugün halılarımı gönderdim yıkamaya kışa girerken temiz olsunlar.Aralık ayına girincede koltukları yıkatıcam bebişetemiz temiz hazır olsunlar.Şuan ben yazıyorum oğluşumda kıpır kıpır eşlik ediyor bana nasıl geriliyor karnım anlatamam.Kızım banyosunu yaptı mışıl mışıl uyuyor ee yarın okul var tabi.
neyse herkese hayırlı gecelere ve yeni gelen haftaya merhabalar.

iyi aksamlar arkadaslar benimde muhtemel dogum tariim 22 aralik ve kismetse bir oglusum olacak,ismine uras olarak karar verdik.
acikcasi ben hamileligi hic sevemedim 9 ay cok uzun bir sure(kopegim bile ne guzel 2 ayda dogurdu:) ben artik bedenimi ozgur hissetmek,rahatca hareket etmek,kosmak,ziplamak,istedigimi yiyip icmek,hastalancam korkusu olmadan yasmak istiyorum.Belki doguktan sonrasi dha zordur ama enazindan minigimle ilgilendigim icin o zorluklar dha kolay cekilir.Bendeki sikayetlere gelince bebegin cok hareketli olmasi ve zaman zaman canimi yakmasi,ozellike mesanede elektrik carpmasi hissi,sık idrara cikma(hatta hep tuvaletteyim:),henuz kramp fln olmadi nasl bisey merak ediyorum umarim cok kotu degildir,gece ve gunduz tuvalete gitme disinda misil misil uyuyorum,uykumda sorun yok simdilik,ellerde ve ayakta sismede olmadi benim son aya girince nasil olacak onu bilemiyorum.Kisacasi zaman hem biran once gecsin bebegime kavusayim istiyorum biryandanda hic gecmesin bebek buyudukce iyice kotu olucam ve doğumu nasil atlaticam diye korkuyorum...

iyi aksamlar,gule gule iyi gunlerde kullansin inslh..buarada bende su anda telimden giriorum yataktayim benimkide kipir kipir,uyuyana kdr boyleyiz cok hareketli ama uyuduktan sonra o da benle uyuyor,hatta gece boyunca durmadan tuvalete kalkiyorum ama hic uyanmiyor akilli bidigim benim

selam cnm nasılsın?iyimisin ?aynı söylediğin benimde en büyük destekçim canım eşim aslında annemin kalmasına gerek yok ama onlarda napsın heves ediyolar sanki ilk bebiş gibi napçan 1 hafta kalır yeter sağolsunlar artık biz tecrübeli anneyiz hele ben tam tecrübeli maşallah dimi 3. çocuk ne demek yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…