sağol kuzum teşekkür ediyorum her yeni çocuk yepyeni bi heyecan çok güzel bi duygu tatlım hepsinin yeri ayrı kocanla aranda daha güzel bağ oluyo çocuk birbirinizi sıkı sıkıya bağlıyo .benim canım kocam çok yardımcı olur herşeyimde sağolsun iyiki onunla evliyim.:123:3. çocuğu eşim çok istedi belki kızım olur diye ama yine oğluşum olacak olsun rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah oğlan annesi olmakta güzel hayırlı evlat olsunlarrr
ne güzel.maşşallah diyerlim.benim kocam ilk hamileliğimde çok yardımcıydı tabi çalışıyordumda ozaman üzerime titrerdi bu defa öyle değil ne bileyim sanki çok normal davranıyor bizdede eşim ve kızımın baskıları ile geliyor oğlum yoksa bana kalsa istemiyordum cesaretim yoktu ki bir çok sorun yaşadım
bu hamilelikte bebekten çok özel hayat anlamında açtığım konulardan belki takip etmişsinizdir.şimdi sorun yok ama eşiminde beni pışpışladığı felanda yok yok yani.tamam yap dediğim herşeyi yapıyor da ben de kendi aklına gelsin de yapsın ben söylemeden istiyorum ama nerde illa söyliyceksin bakalım bebiş gelince neler olucak görücez.
bugun yawruma, anneannesi ile dedesi beşik ve uyku seti adlılar..babası ile ben de park yatak, ana kucağı, oto koltuğu, bebek arabası vs aldık..baya kolayladık mobilya işini de..artık sadece gelip yerleştirilecek elbiseler yıkanıp ütülenecek ve tabi hastana çantası bi 15 gune her iş biter son aya kafam rahat girerim inşallah..allah herkese bu güzel heyecanları nasip etsin..hastayken çok eğlenemedim bu alışverişde ama sonra kızımla tadını çıkarırız inşallah..
cansucum senin de cicişler hayırlı olsun gereçkten maşallah şanslıymış oğluşun eminim ikinci çocuk da ben de daha az masraf yaparım ilk die böyle..
Merhaba cansucum nasılsın?
özel hayatın konusu bilmiyorum cnm ben seni ilk defa gördüm.memnun oldum seni tanıdığıma inşallah bebiş gelince eşin yardımcı olur belki sadece bizim çocuğumuz değil tek taraflı olmuyo omların isteğiylede yani herşeyi bizim üstümüze atamazlar anneyiz diye onlar babaaaaaaaaaaaa
bugun yawruma, anneannesi ile dedesi beşik ve uyku seti adlılar..babası ile ben de park yatak, ana kucağı, oto koltuğu, bebek arabası vs aldık..baya kolayladık mobilya işini de..artık sadece gelip yerleştirilecek elbiseler yıkanıp ütülenecek ve tabi hastana çantası bi 15 gune her iş biter son aya kafam rahat girerim inşallah..allah herkese bu güzel heyecanları nasip etsin..hastayken çok eğlenemedim bu alışverişde ama sonra kızımla tadını çıkarırız inşallah..
cansucum senin de cicişler hayırlı olsun gereçkten maşallah şanslıymış oğluşun eminim ikinci çocuk da ben de daha az masraf yaparım ilk die böyle..
Aşağıda tavsiye debileceğim ürünler var , linkten bakın, krem rengi battaniye den çok memnunum , iki tarafını da kullanabiliyorum, bir tarafı çok sıcak tutuyor, diğer tarafı daha az ısıtıyor, nohut battaniyeleri de tavsiye ederim, zıbın setinin fiyatını da oldukça uygun gördüm paylaşmak istedim.
Buude Battaniye Krem - 1378133
Golden Battaniye Mavi 100x120 - 1378134
Daisy Bear Yenidoğan Set 11'li Lacivert - 1377984
aslında fazladan aldık beşiği farkındayım ama planım şöyle..yatak odasına park yatağı koycam ,beşiği odasına koycam..ben işe başlayana kadar park yatakta aynı odada yatcaz işe başlayınca annemlere götürcem park yat<ğı kendisinide beşiğine koyczm odalarıda ayırmış olcaz bakalım başarabilirsem böyle :) oda oda gezdirceğim nenni baby mi ne ondan da aldım sanırım onun üzerinde oturm<a odasında felanda uyur..Canım ooo Allah iyi gğnlerde mutlulukla kuzucuğunla kullanmayı nasip etsin hem park yatak hem beşik almasaydınız keşke.Biz kızımda aynı hataları yaptık hata değilde acemilik :) aldık beşik park yatak sonra kızım doğdu tabi ilk bebek biz helecanlı gık dedi aldık kucağa gık dedi pışpış tabi sonra ayağa alıştı ve beşikte de park yataktada inat etti yatmadı bende çalıştığım için öyle uzun vade uğraşamadım pes ettim ve yanıma aldım 4 yaşına kadar beraber uyuduk :) Aldıklarımızı kullanmadan beşik park yatak ana kucağı verdik hep şimdi diyorum oğlum doğsun mğmknse beşikte emziricem :)
aslında fazladan aldık beşiği farkındayım ama planım şöyle..yatak odasına park yatağı koycam ,beşiği odasına koycam..ben işe başlayana kadar park yatakta aynı odada yatcaz işe başlayınca annemlere götürcem park yat<ğı kendisinide beşiğine koyczm odalarıda ayırmış olcaz bakalım başarabilirsem böyle :) oda oda gezdirceğim nenni baby mi ne ondan da aldım sanırım onun üzerinde oturm<a odasında felanda uyur..
merhaba arkadaşlar
bende aralık annesi olacağım inşallah. ama ben çok farklı bi psikolojideyim. doğum yaklaştıkça korkuyorum. sanki bebeğimden ayrılacakmışım gibi geliyo. onun kıpırtılarını içimde hissetmeye o kadar alşmışımki anlatamam. orada olması hoşuma gidiyor. hamileliği hiç bu kadar seveceğimi düşünemezdim:) sizce normal mi hissettiklerim?
Ne kadar güzel bende de tam aksi biran önce doğsun istiyorum hamilelik çok zor geliyor oğluşumun geceleri hareketleri , çiş, daralma,yorulma,halsizlik,özellikle akşamları hasta gibi haller,koca göbiş,kilo ne bileyim say say bitmez bende hamileliği sevmeyenlerdenim sevmemek derken bebeğimi yada anneliği değil anlatabildimmi bilmiyorum ama bu şikayetleri :) Seninki de normalll benimki de herkezin hisleri farklı canım ya sonuç Allahım yavruşlarımıza sağ salim kavuştursunda gene paylaşalım benimkinin gazını öbürünün mızmızlığını yada tam tersini değilmi :)
maşallah canım ya ne guzel inşallah benim kızım da seninki gibi akıllı olur..
aynı odada nasıl rahat ettiniz eşinle bebekle
Selam arkadaşlar kimsecikler gelememiş haftasonu tabi yoğunluk benim eşim haftasonlarıda çalıştığı için bolca vaktim oluyor.Bende eve yeni geldim annemlerdeydim bu arada oğluşumun beşiği geldi babası kurdu bu akşam monte ettik cibinliği yok yarın gidip cibinlik alıcam sadece yatak odasına koydum beşiği hemen yattığım yerin yanına sonra ayak ucuna sonra kızımın odasına aktarmayı planlıyoruz kısmet artık :) Ama beşik gelince daha bir helecnlandım.Bugün halılarımı gönderdim yıkamaya kışa girerken temiz olsunlar.Aralık ayına girincede koltukları yıkatıcam bebişetemiz temiz hazır olsunlar.Şuan ben yazıyorum oğluşumda kıpır kıpır eşlik ediyor bana nasıl geriliyor karnım anlatamam.Kızım banyosunu yaptı mışıl mışıl uyuyor ee yarın okul var tabi.
neyse herkese hayırlı gecelere ve yeni gelen haftaya merhabalar.
Ya aslında eşim yardım ediyor ama benmi alınganım bilmiyorum pışpışlanmak istiyor gibiyim sanırım hormonlardan dolayıdır.Çocuk doğduğu zaman inanıyorum ben eşimden destek göreceğimden çünkü kızımız var ve hep eşim yanımdaydı en büyük destekçimdi bugüne kadar hani ilk zamanlarında annemin bile kalmasına gerek kalmadı yanımızda biz eşimle yapmıştık herşeyi.bakıcaz görücez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?