Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla malesef asma salincaga evim musait deil yoksa tip mip umrumda olmazdi :) evet yozgatliyim :)

aysucum canım gene bilmişlik yapıcam sakın yanlış anlamayın çevremde o kadar çok bebiş ve çocuk varki hepsinden bişiler öğreniyor insan uygulamada sorun var çok şey biliyoruzda :)))) O ağlaması süt hızlı geliyor çabuk yutamıyor ondan oluyomuş bir arkadaşta hep bu sorunu yaşardı hatta kızardı ne dar ünüğü var bu çocuğun diye :)) (ünük boğaz oluyor bu arada :) )

kızlar selam veremedim direk daldım öncelikle selam olsun.Yarın aşımız var şimdiden gerildim ya iki bacak beniürkütüyo kıyamıyom yaaa.
Şimdi salıncağında gerilerek uyuy paşada yarın ne oluruz bilmiyorum.Dün akşam yapmadı huysuzluk maşşallah normaldi gece 2 defa emmeye kalktı ama emdiuyudu sabahta sabhın 4ünde kaka yapmış yaa dedim oğlum gece gece olurmu bu yaa ama olmuş temizledik emiştik uyuduk :)))) bakalım netten sipariş verdiğim arabamız bugün gelicek bakalım nasıl çok meraktayım.Evde 3 tane araba var hepsiciğini dağıttım millete istemiyorum pratik olsun 2çocukla rahat olsun istiyorum ya dimi ama bakalım gelsinde inşallah pratiktir de rezil olmam eşime :))))

eli kulağındaymış yazdım entere bastım kapı çaldı geldi pusetim varya çok hafif en fazla 5kg dir tek elle taşı al çık kolay rahat yağmurluğunuda sipariş etmiştim oda geldi oh mis artık bol bol gezeriz biz oğlanla kızlar baston tipi ya güzel hafif olması iyi eşim amcasından getirmiş chiko nun arabasın tarzı baston ama öyle ağır ve öyle teferruatlı açılıyorki kim uğraşıcak bana al çık bişi lazım buda tam öyle işime yaradı hemde çok ucuz 100 tl bişi değil.

Şimdiki sırada yürüteç var zıpzıp alıcaktım erkek bebeklere iyi değilmiş yumurtalıkları için zararlıymış baskı yapması ondan vazgeçtimesasen yürüteçide önermiyorlarda öyle 5-10 dk dan bişi olmaz dmi ama amma meraklıyız ha.

yok canim yozgatta degilim ankaradayim sen yozgat merkezdemisin peki nasil sevdin mi yozgati :)))

:):)çok sinir birşey valla çok korkutuyo beni.peki sonradan geçti mi. Merak ettim:)
Bide gönül geçen gun ikiz bebek arabası tavsiye etmistin ya fiyatına baktin mi sen onun:):)biz memur ve tek maaşiz canım benim:)

yok canim yozgatta degilim ankaradayim sen yozgat merkezdemisin peki nasil sevdin mi yozgati :)))

evet merkezdeyim canım. yani canım ne diyim şimdi memleketinmiş bi de:) küçük bi şehir ama biz doğudan gelince buna şükür dedik sevdik diyebilirim:) ama soğuğuna alışamadım malesef

:):)çok sinir birşey valla çok korkutuyo beni.peki sonradan geçti mi. Merak ettim:)
Bide gönül geçen gun ikiz bebek arabası tavsiye etmistin ya fiyatına baktin mi sen onun:):)biz memur ve tek maaşiz canım benim:)

aysu geçmedi valla 2 yaşına kadarda emdi kerata :)) yok bakmadım ama ikinci el olarak alabilirsin ne olurki nette bulabilirsen canımya pratik olur.Bak ben netten 90 tlye baston tam yatar puset aldım bugün geldi.Bunda akıllandım pahalıya gerek olmadığı konusunda kızıma aldığım araba hemde yatmayan puset 9sene önce 85 tl idi ne gerek varsa işte.

mavi desert nerelerdesiniz pasija bebişle meşgul napsın gelemiyo sizde sorun yok dimi ?
Bizde bu akşam yıkadık paşayı uyuyo şimdi yarın aşımız var bakalım neler olucak.Kaç kg olmuş çok merak ediyorum paşayı.

evet merkezdeyim canım. yani canım ne diyim şimdi memleketinmiş bi de:) küçük bi şehir ama biz doğudan gelince buna şükür dedik sevdik diyebilirim:) ama soğuğuna alışamadım malesef

:))) valla sogunu bilmiyorum oraya bi yazlari gidiyorum guzeldir guzel memleketim :)

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım gülüm neresi kötüki canım ülkemizin kötü insanlar var kötü memleket değil dimi ama.

Kızlar bizde aşıya gittik eli boş döndük geçen demiştiniz ya verem aşısı yok şimdide verem bol karma yok aşı olamadık kontröl olamadık geri geldik aşı gelince bizi arıycaklarmış bakalım beklemedeyiz yani.Bizim paşa 3 günlüğüne yırttı aşıdan bakalım ne zaman bızlatıcaklar bacağına.

kızlar sinirden çatlıycam yaa bebeğim ishal demiştim ya hatta acile gittik bişey çıkmadı diye anlatmıştım. ama bir haftadır geçmedi. bugün götürdük doktora. burada özel hastane yok yani var olan tek özel hastanede çocuk doktoru yok. böyle olunca mecburen devlet hastanesine gidiyoruz orasıda bi kalabalık görmelisiniz. doktorun yanına girmemizle çıkmamız bir oluyo. mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum zaten. neyse bugün gittik mecbur. şikayeti ne dedi. dedim ishal günde 6-7 kez yapıyo. kadın daha fazla konuşturmadı. biz onu ishal saymıyoruz anne sütü alan bebek on günde birde yapabilir günde 7 kerede yapabilir. bişeyi de yok gibi zaten kusma ateş falan olursa ishalden şüphelenebiliriz bişey çıkacağını sanmam ama yine de bi kaka tahlili alalım dedi ve gönderdi. yani iki dk bile sürmedi. sonra biz eve geldik ve kakasını yapınca eşim götürdü hastaneye. sonuçsa mikroplu ishal işte antibiyotik falan vermiş. ama ben çok sinir oldum yaa nasıl böyle peşin hükümlü olabiliyolar. tahlili bile zorla istedi. hiçbişey yapmadan gönderecekti. bi çocuğu annesinden iyi tanıyabileceklerini mi sanıyorlar.yavrum bi haftadır hasta bişey gelmiyo elimizden. bahaneleri de hazır anne sütü alan çocuklarda olabilir. şimdiye kadar olmuyodu ama şimdi niye oluyo. hani derler ya allah eksik etmesin muhtaç da etmesin diye gerçekten öyle allah bebişlerimize sağlık sıhat versin de düşürmesin hastanelere. iyice dolmuşum kızlar yazdım da yazdım sizin de kafanızı şişirdim

evet cansu dogru soyluyosun Turkiyemin her yeri guzel hele ki ben yurt disinda dogmus buyumus biri olarak buralarin kiymetini iyi bilirim ... Malesef dedigin gibi varsa kötü insanlar var ...
Geçmis olsun katreinur Allahim acil sifa versin insallah

Katreonur canım çok geçmiş olsun en ıyisi ne biliyor musun?ateşi 38,5 mu 39dicen .günde 7 defa mi yapıyor kaka 10 defa dicen:)

Gönülcum eşim hiç almaz yine de ıkinci el satın almaz.ama senin baston süpermis 100 tl olan.hemde pratik.benimki çok zor acılıp kapanıyor.bakalım zaman ne gösterir.çok zorlanırsam alırız belki..

kızlarr herkese merhaba....öncelikle katreinur çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin kuzuna.
gönülcüm bende çıktığım depresyona tekrar bir bodoslama yaparak dalmış durumdayım.moral falan sıfır.eşimle berbat haldeyiz.neredeyse 3 haftadır dahada kötüye gidiyoruz.önceki gün bu kadar stres sonucu ne süt kaldı bende ne bişey.yavrum çekiyo çekiyo bişey gelmeynce avazı çıktığı kadar bağırıyor.mama verdim yemedi.kafayı yicem.bulgurdu soğandı malttı derken şimdi daha iyiyim.bebeğim daha 4 aylık.en güzel günlerimizi heyecanla onun büyümesini izlememiz gereken zamanlarımızı mahvediyoruz.ve ayrılık fikrine çok yakın bir o kadarda uzağım.dua edin.ama hayırlısı ne ise o olsun diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…