valla malesef asma salincaga evim musait deil yoksa tip mip umrumda olmazdi :) evet yozgatliyim :)
aysucum canım gene bilmişlik yapıcam sakın yanlış anlamayın çevremde o kadar çok bebiş ve çocuk varki hepsinden bişiler öğreniyor insan uygulamada sorun var çok şey biliyoruzda :)))) O ağlaması süt hızlı geliyor çabuk yutamıyor ondan oluyomuş bir arkadaşta hep bu sorunu yaşardı hatta kızardı ne dar ünüğü var bu çocuğun diye :)) (ünük boğaz oluyor bu arada :) )
yok canim yozgatta degilim ankaradayim sen yozgat merkezdemisin peki nasil sevdin mi yozgati :)))
:):)çok sinir birşey valla çok korkutuyo beni.peki sonradan geçti mi. Merak ettim:)
Bide gönül geçen gun ikiz bebek arabası tavsiye etmistin ya fiyatına baktin mi sen onun:):)biz memur ve tek maaşiz canım benim:)
evet merkezdeyim canım. yani canım ne diyim şimdi memleketinmiş bi de:) küçük bi şehir ama biz doğudan gelince buna şükür dedik sevdik diyebilirim:) ama soğuğuna alışamadım malesef
kızlar sinirden çatlıycam yaabebeğim ishal demiştim ya hatta acile gittik bişey çıkmadı diye anlatmıştım. ama bir haftadır geçmedi. bugün götürdük doktora. burada özel hastane yok yani var olan tek özel hastanede çocuk doktoru yok. böyle olunca mecburen devlet hastanesine gidiyoruz orasıda bi kalabalık görmelisiniz. doktorun yanına girmemizle çıkmamız bir oluyo. mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum zaten. neyse bugün gittik mecbur. şikayeti ne dedi. dedim ishal günde 6-7 kez yapıyo. kadın daha fazla konuşturmadı. biz onu ishal saymıyoruz anne sütü alan bebek on günde birde yapabilir günde 7 kerede yapabilir. bişeyi de yok gibi zaten kusma ateş falan olursa ishalden şüphelenebiliriz bişey çıkacağını sanmam ama yine de bi kaka tahlili alalım dedi ve gönderdi. yani iki dk bile sürmedi. sonra biz eve geldik ve kakasını yapınca eşim götürdü hastaneye. sonuçsa mikroplu ishal işte antibiyotik falan vermiş. ama ben çok sinir oldum yaa nasıl böyle peşin hükümlü olabiliyolar. tahlili bile zorla istedi. hiçbişey yapmadan gönderecekti. bi çocuğu annesinden iyi tanıyabileceklerini mi sanıyorlar.yavrum bi haftadır hasta bişey gelmiyo elimizden. bahaneleri de hazır anne sütü alan çocuklarda olabilir. şimdiye kadar olmuyodu ama şimdi niye oluyo. hani derler ya allah eksik etmesin muhtaç da etmesin diye gerçekten öyle allah bebişlerimize sağlık sıhat versin de düşürmesin hastanelere. iyice dolmuşum kızlar yazdım da yazdım sizin de kafanızı şişirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?