Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Merhaba arkadaşlar bende Ekim ayında transfer olmuştum tutmadı. Kısmetse bu ay transfer olucak. Bende tsh t3 t4 anti tpo normal ama anti tiroglobulin 643 çıktı. 0_60 arası olması lazımmış. Aranızda bu durumu yaşayan varmı

Pozitif canim 190 cikti 2 gun sonra testi tekrarlicam hayirlisi Allah hepimize pozitifi gorup saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin
Cnm yaaa maşaallahhhhh allahım sağlıkla kucağına aldırsın o günleride göresiniz inşlhh.çok sevindim.Darısı sırayla bizlere olsun..

Kızlar bende bugün ilaçlara başladım tahmini 2 hafta sonra dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olcam bana coraspin estrofem rulid bide folid plus verdi ilaç olarak

Bende insallah dualarimizin bekliyorum yarin transferim olacak cook heycanliyim insallah hayirlisi olur bu cabalarimiza deger hepimiz annelik duygusunu yasariz inşAllahhhhhh❤
Merhaba umarım gebelik haberinizide alırız burdan. Rabbim hepimizi sevindirsin inş.
Acaba adet başlangıcından kacinci günde transferiniz olmuş olucak merak ettimde

Ben degil ama bi arkadasim yasadi bunu farketmeleri super olmus. Allah muhafaza bebek kayiplarina yol aciyor eger farkedilmez ve tedbir alinmazsa, iste o arkadasim da cikti ilac kullandi gebeligi boyunca ve yeni dogum yapti. yani halledilmeyecek bi sorun degil onemli olan farketmek

Yaa cok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inş
Özelikle yaptığınız şeyler oldumu acaba transfer öncesi ya da sonrası. Birde kacinci günde transferiniz olmuştu
Valla canim benim 1. Transfer eylulde negatif oldu
2.transfer ekimde pozitif oldu ama hcg 35 den 16 ya dustu ve adet oldum
3.transferim de belirtisiz oldugum icin tutmadi sandim ama rabbim nasip etti insallah saglikla ilerler hala diken ustundeyiz..5. Gun dondurulmus embriyo bunlarin hepsi..
Iste son transferimde hic biseye dikkat edemedim cunku belirtim yoktu nasil olsa tutmadi diye her seyi silkedim eve kac kere supurge actim.hatta 2 gun folic asit bile icmedim. Nerdeyse crino jeli de sıkmayacktim neyse ki bari test yapayimda kesinlessin sonra kullanmam dedim sen dusun umutsuzlugumu gidalara gelinc ben eylul ttansferinden beri kuruyemis ceviz findik kuruyemis kayisi tukettim avakado ananas nar yedim ama dedigim gibi en sondaki belirti vermedi ilacsiz dogal transfer oldum belkide ondan estrofem falan kullanmadim ondan sanirim belirti vermedi..onceki hamilelikte kimyasal olanda acayip belirti oldu cunku..

Özelikle yaptığınız şeyler oldumu acaba transfer öncesi ya da sonrası. Birde kacinci günde transferiniz olmuştu
Hala
Ayrica transfer oldum ertesi gun ise gittim kac kere minibus otobuse bindim su anda hala calisyorum eve yeni donuyorum.daha dun test gunumdu. Allaha emantler insallah doktorlar agir is olmadiktan sonra gunluk hayatiniza devam edin diyorlar.hatta sislii memorial da doktorum gunseli hanim bana dedi ki o tutunduysa sen trambolinle de atlasan ziplasan bisey olmaz. Dusuk riskin yoksa bebek kolay kolay dusmez dedi. Bu arada doktorumda 25 sene once tup bebekle üçüzlere hamile kalmis sistem ulkeye yeni gelmis o zamanlar. Transferim tutmadiginda birlkte aglamistik seni en iyi ben anlarim diyordu bize cok uzuluyordu o da cok zorluk cekmis 3 oglu olmus onunda.

Cevabınız için çok teşekkür ederim evet öyle haklisiniz ki Ben transfer donusu araba yolculugu icin bile kafama takiyordum simdiden. Allah nasip ettiyse olur her sekilde. Allah size bagislasin bebisinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…