- 11 Haziran 2015
- 143
- 47
- 98
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Transfer işlemi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? Ne yapılıyor, nasıl yapılıyor,süreç nasıl geçiyor, ağrılı oluyor mu, çok ilaç kullanılıyor mu vs. Çok sordum kusura bakmayın bu konuda hiç bir fikrim yok. Bu arada inşallah bebeğiniz sıkıca tutunur,sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.Cok sukur iyi gecti canim evde dinlenyorum :))) Hayirlisi insallah hem heyacanli hem umutluembriyo yapistirici kullandi , sende aralikta donmus embriyoa sans ver bence
transfer çok kolay sadece idarar sıkışık olmakta zorlanmistim benTransfer işlemi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? Ne yapılıyor, nasıl yapılıyor,süreç nasıl geçiyor, ağrılı oluyor mu, çok ilaç kullanılıyor mu vs. Çok sordum kusura bakmayın bu konuda hiç bir fikrim yok. Bu arada inşallah bebeğiniz sıkıca tutunur,sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırız hepimizVeee transfer oldu hanimlar coook garip bi duygu ilk defa yasadim bu heycanli insallah tutunur bebisiiimiz
Canım ikidir dondurulmus transfer yaptırıyorum şansıma tuttu ama düşük oldu benım.bozulma ıhtımalı olsa doktor transfer yapmaz zaten merk etme gittigin merkez de cok onemlı bu konuda cozdurme ışleminde kullandıklarınılaclar onemlı ihtmal Allahın takdırı mukemmel de olsa olmayınca olmuyo oluyosada hıcbısey engel olmuyoMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum,herkes dondurulmuş embriyo transferi daha iyi diyor. Peki embriyo çözüldükten sonra bozulma ihtimali var mı ? Eğer varsa yüzde kaç mesela bunları merak ediyorum.
Hayırlı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınVeee transfer oldu hanimlar coook garip bi duygu ilk defa yasadim bu heycanli insallah tutunur bebisiiimiz
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunur bebişin sana biz 2 tane istedik ama banada tek embriyo koycaklar çok heyecanlıyımKızlar teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun çok şükür transfer oldum tek embriyo koyuldu hayırlısıyla inşallah tutunur kucağımıza almayı nasip eder Rabbim
Çok teşekkür ederim önceki transferimde iki tane koyulmuştu ikiler dört oldu o yüzden tekrar riske girmeyelim dedi dr muz heyecan hiç bitmiyor zatenHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunur bebişin sana biz 2 tane istedik ama banada tek embriyo koycaklar çok heyecanlıyım
Benim ilk tüp bebeğim olacak bizde iki istedik ama doktorum yaşınız ufak dedi bide içlerinde bölünebildikleri için riske atmayalım tutmazsa 2 ci demenizde 2 tane koyarız dedi stres heyecan yapmayın dedi ama nerde biran önce o gün gelsin istiyorum sabırsızlıklaÇok teşekkür ederim önceki transferimde iki tane koyulmuştu ikiler dört oldu o yüzden tekrar riske girmeyelim dedi dr muz heyecan hiç bitmiyor zaten
Hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın canımMerhaba herkese benim de 10 Aralık'ta transferim oldu Rabbim hayirla pozitifle sonuclandirsin inşallah hepimizin beklediği haberi
Yok vermediler bana, normal döngü olduğu için vucüt kendi progesteronu üretebilirmişprogesteron iğne oluyor musunuz herkese ignesini mi veriyorlar
doğal yollarla geçiştirmek gerek bence soğuk algınlığidir belki ıhlamur içebilirsiniz ama cok değil, soğan sarımsak iyi gelir bence , bende de soğuk algınlığı var gibi odaya soğan kesip koydum iyi gelir dedilerYok vermediler bana, normal döngü olduğu için vucüt kendi progesteronu üretebilirmişhiç bir ilaç kullanmıyorum. Bugün de hastalandım boğaz ağrım baş ağrım var ilaç da alamıyorum önereceğiniz birşeyler var mı acaba?
Teşekkür ederim canımBen degil ama bi arkadasim yasadi bunu farketmeleri super olmus. Allah muhafaza bebek kayiplarina yol aciyor eger farkedilmez ve tedbir alinmazsa, iste o arkadasim da cikti ilac kullandi gebeligi boyunca ve yeni dogum yapti.yani halledilmeyecek bi sorun degil onemli olan farketmek
Dondurulmuş embriyo transferi olucak kuzum banada yeni doktora gittim en 7_8 olması lazımmış rahim duvar kalınlığıBana verilen kağıtta 16_17 yazıyor d aklıma takıldı tmm rahim duvar kalınlığına göre olacak ama genede aşağı yukarı belli bir sayı vardır dedim.evet szin bayağı ileriymiş gün..deekki rahim duvarı o zaman hazır hale geliyor.
Merhaba ben varım 5.gün embriyosu dondurulmuşla dün pozitif aldım inşallah da sağlıkla devam eder tabiiHerkese merhaba,
İkinci tüp bebek işlemi oalcak ama bu sefer dondurulmuş transfer edilecek 5. gün embriyosu. burda bu şekilde gebe kalan arkadaşlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?