Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum,herkes dondurulmuş embriyo transferi daha iyi diyor. Peki embriyo çözüldükten sonra bozulma ihtimali var mı ? Eğer varsa yüzde kaç mesela bunları merak ediyorum.

Cok sukur iyi gecti canim evde dinlenyorum :))) Hayirlisi insallah hem heyacanli hem umutlu embriyo yapistirici kullandi , sende aralikta donmus embriyoa sans ver bence
Transfer işlemi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? Ne yapılıyor, nasıl yapılıyor,süreç nasıl geçiyor, ağrılı oluyor mu, çok ilaç kullanılıyor mu vs. Çok sordum kusura bakmayın bu konuda hiç bir fikrim yok. Bu arada inşallah bebeğiniz sıkıca tutunur,sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.

transfer çok kolay sadece idarar sıkışık olmakta zorlanmistim ben

Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum,herkes dondurulmuş embriyo transferi daha iyi diyor. Peki embriyo çözüldükten sonra bozulma ihtimali var mı ? Eğer varsa yüzde kaç mesela bunları merak ediyorum.
Canım ikidir dondurulmus transfer yaptırıyorum şansıma tuttu ama düşük oldu benım.bozulma ıhtımalı olsa doktor transfer yapmaz zaten merk etme gittigin merkez de cok onemlı bu konuda cozdurme ışleminde kullandıklarınılaclar onemlı ihtmal Allahın takdırı mukemmel de olsa olmayınca olmuyo oluyosada hıcbısey engel olmuyo

Kızlar teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun çok şükür transfer oldum tek embriyo koyuldu hayırlısıyla inşallah tutunur kucağımıza almayı nasip eder Rabbim
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunur bebişin sana biz 2 tane istedik ama banada tek embriyo koycaklar çok heyecanlıyım

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunur bebişin sana biz 2 tane istedik ama banada tek embriyo koycaklar çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim önceki transferimde iki tane koyulmuştu ikiler dört oldu o yüzden tekrar riske girmeyelim dedi dr muz heyecan hiç bitmiyor zaten

Çok teşekkür ederim önceki transferimde iki tane koyulmuştu ikiler dört oldu o yüzden tekrar riske girmeyelim dedi dr muz heyecan hiç bitmiyor zaten
Benim ilk tüp bebeğim olacak bizde iki istedik ama doktorum yaşınız ufak dedi bide içlerinde bölünebildikleri için riske atmayalım tutmazsa 2 ci demenizde 2 tane koyarız dedi stres heyecan yapmayın dedi ama nerde biran önce o gün gelsin istiyorum sabırsızlıkla

progesteron iğne oluyor musunuz herkese ignesini mi veriyorlar
Yok vermediler bana, normal döngü olduğu için vucüt kendi progesteronu üretebilirmiş hiç bir ilaç kullanmıyorum. Bugün de hastalandım boğaz ağrım baş ağrım var ilaç da alamıyorum önereceğiniz birşeyler var mı acaba?

doğal yollarla geçiştirmek gerek bence soğuk algınlığidir belki ıhlamur içebilirsiniz ama cok değil, soğan sarımsak iyi gelir bence , bende de soğuk algınlığı var gibi odaya soğan kesip koydum iyi gelir dediler

Teşekkür ederim canım içime su serpildi valla. Kafama takılmıştı.

Dondurulmuş embriyo transferi olucak kuzum banada yeni doktora gittim en 7_8 olması lazımmış rahim duvar kalınlığı

Herkese merhaba,

İkinci tüp bebek işlemi oalcak ama bu sefer dondurulmuş transfer edilecek 5. gün embriyosu. burda bu şekilde gebe kalan arkadaşlar var mı
Merhaba ben varım 5.gün embriyosu dondurulmuşla dün pozitif aldım inşallah da sağlıkla devam eder tabii Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…