Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Yani ben bi kere kontrol gittim hemen gun verdi cok sukur seninde oyle olur estrofem kullaniyosun demii?

Yani ben bi kere kontrol gittim hemen gun verdi cok sukur seninde oyle olur estrofem kullaniyosun demii?
adetin 3.gunu kan verdim 10 gün sonra gel dediler estrofem deltacortril ve omuz bandi verdi 13nde gel dediler sonra transfere kadar cagarmiyolarsa iyi

Hanimlar neler yapiyosunuz kim ne zaman transfer oluyo buyuk bi heycanla bekliyorum ben

Ben dün transfer oldum canım evdeyım dınlenıyorum
Ayyy cok heycanli benimde azicik kaldi bakalim bol bol kabak cekirdegi ye insallah ananasta diyolar ama bilmiyorum onu ara ara yuruyuste yaap premsessss gibi gecir bu 12 gunu

Kızlar beni hatirlarmisiniz bilmiyorum ama ayin 5 i histereskpi oldum.çizik atıldı. Doktor adet olunca haber ver dedi daha 1 hafta varken bugün erkenden adet oldum .neden olabilir.?
Perşembe günü adetin 3.günü gel dedi.donmus embriyo lar için. .bnm de aralık sonu koyacak sanirim

Ayyy cok heycanli benimde azicik kaldi bakalim bol bol kabak cekirdegi ye insallah ananasta diyolar ama bilmiyorum onu ara ara yuruyuste yaap premsessss gibi gecir bu 12 gunu
Kabak cekırdegı sabah aksam yıyorum ananasıda oyle sureklı bıseyler yıyorum zaten canım cok sagol canım benım Insallah hepımız bebıslerımızı kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…