- 15 Temmuz 2017
- 835
- 815
- 103
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
adetin 3.gunu kan verdim 10 gün sonra gel dediler estrofem deltacortril ve omuz bandi verdi 13nde gel dediler sonra transfere kadar cagarmiyolarsa iyiYani ben bi kere kontrol gittim hemen gun verdi cok sukur seninde oyle olur estrofem kullaniyosun demii?
bana ayin 20 si gibi olur dediler cuma kontrolm var bakalım hayırlısıHanimlar neler yapiyosunuz kim ne zaman transfer oluyo buyuk bi heycanla bekliyorum ben
Ben dün transfer oldum canım evdeyım dınlenıyorumHanimlar neler yapiyosunuz kim ne zaman transfer oluyo buyuk bi heycanla bekliyorum ben
progesteron iğne verdiler mi acaba doktor yat dedi miBen dün transfer oldum canım evdeyım dınlenıyorum
Ayyy cok heycanli benimde azicik kaldi bakalim bol bol kabak cekirdegi ye insallah ananasta diyolar ama bilmiyorum onu ara ara yuruyuste yaapBen dün transfer oldum canım evdeyım dınlenıyorum
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla bizlere de annelik duygusunu yaşatsın inşallahBen dün transfer oldum canım evdeyım dınlenıyorum
Evet verdıler canım progestan,oksafar,vıtamın ve coraspın verdı doktorum 10 gun kullanıcakmısımprogesteron iğne verdiler mi acaba doktor yat dedi mi
Kabak cekırdegı sabah aksam yıyorum ananasıda oyleAyyy cok heycanli benimde azicik kaldi bakalim bol bol kabak cekirdegi ye insallah ananasta diyolar ama bilmiyorum onu ara ara yuruyuste yaappremsessss gibi gecir bu 12 gunu
progesteron 10 gün mu sadece transfer sonrasıEvet verdıler canım progestan,oksafar,vıtamın ve coraspın verdı doktorum 10 gun kullanıcakmısım
Arkadaşım test günün bugündü galiba kan verdin mi merak ettim inlş pozitiftrrr inşlhhHayirli olsun sana ne dediler test gunu ? Bizim merkez 5. Gun embriyosuna 9 gun sonra test istiyor yani 10 aralik..
Eger pozıtıf olursa 12. Haftaya kadar devam edıcem canım ınsallah pozıtıfı gorurumprogesteron 10 gün mu sadece transfer sonrası
inşallah Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinEger pozıtıf olursa 12. Haftaya kadar devam edıcem canım ınsallah pozıtıfı gorurumdua edelım hepımız bırbırımız ıcın
Pozitif canim 190 cikti 2 gun sonra testi tekrarlicam hayirlisiArkadaşım test günün bugündü galiba kan verdin mi merak ettim inlş pozitiftrrr inşlhh
Hayırlı olsun inşallah bolca dinlenBen dün transfer oldum canım evdeyım dınlenıyorum
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahPozitif canim 190 cikti 2 gun sonra testi tekrarlicam hayirlisiAllah hepimize pozitifi gorup saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?