Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Merhaba herkese bu ay bende dondurulmuş tedavisi görüyorum haftaya Çarşamba kontrol 17si de transfer dedi doktor Rabbimden bir zarar ziyan gelmezse inşallah bugün gittim kontrole estrofem içiyordum 9 mm çıktı doktor gayet güzel dedi. .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah yar ve yardımcımız olsun

Amin inşallah

ben kan vermeden hemen verdiler estrofem de kullanıyorum bir de deltacortril de kullanıyorum

Bende 4 gun once gittigimde kontrole gayet iyi dedi sadece kac mm oldugunu da sormadim o yuzden estrofem devam dedi crirone diye bi jel onuda dunden beri kullanmaya basladim..12si de transfer insallah

Bende 4 gun once gittigimde kontrole gayet iyi dedi sadece kac mm oldugunu da sormadim o yuzden estrofem devam dedi crirone diye bi jel onuda dunden beri kullanmaya basladim..12si de transfer insallah
hayırlısı olsun inşallah. ben de 13 ünde kontrole gidecem transfer icin hangi gün söyler bakalım

Merhaba kızlar bende dondurulmuşlarda transfer olacagım bu ay adet oldum bugğn agrımkesici içsem bir sorun olur mu sizce çok agrılarım varda

Merhaba hanımlar transfer öncesi kan tahlili
Merhaba kızlar bende dondurulmuşlarda transfer olacagım bu ay adet oldum bugğn agrımkesici içsem bir sorun olur mu sizce çok agrılarım varda
Transfer öncesi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…