- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Hayirli olsun insallahOldum kızlar ben histereskopi. Çizik de atıldı bakalım artık. ..adeti bekliyecek misim
size omza bant verdiler miTransfer olacak arkadaşlar en son rahim duvarı kalınlığınız ne kadar dı?
isize omza bant verdiler mi
Amin inşallahMerhaba herkese bu ay bende dondurulmuş tedavisi görüyorum haftaya Çarşamba kontrol 17si de transfer dedi doktor Rabbimden bir zarar ziyan gelmezse inşallah bugün gittim kontrole estrofem içiyordum 9 mm çıktı doktor gayet güzel dedi. .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah yar ve yardımcımız olsun
ben kan vermeden hemen verdiler estrofem de kullanıyorum bir de deltacortril de kullanıyorumi
İlk ölçümde 5.1 çıktı bant verecekti dr sonra vazgeçti bende ekstra olarak nar suyu içtim dün son ölçüm yapıldı 13.6 mm çıktı Allah nasip ederse haftaya çarşambaya transfer olucak inşallah
15 kasımda başladım ben estroferme doz yüksele yüksele devam etti bugünde crinone jele başladım pazarda iğneyi vurduracağımben kan vermeden hemen verdiler estrofem de kullanıyorum bir de deltacortril de kullanıyorum
günde 3 adet alıyorum estrofem15 kasımda başladım ben estroferme doz yüksele yüksele devam etti bugünde crinone jele başladım pazarda iğneyi vurduracağım
Bugün bende sabah 3 tane almaya başladımgünde 3 adet alıyorum estrofem
Benım en son 10,7 ydı ama suan bılmıyorum canım uzerınden 5-6 gun falan gecmıs olucak transfer gunumdeTransfer olacak arkadaşlar en son rahim duvarı kalınlığınız ne kadar dı?
hayırlısı olsun inşallah. ben de 13 ünde kontrole gidecem transfer icin hangi gün söyler bakalımBende 4 gun once gittigimde kontrole gayet iyi dedi sadece kac mm oldugunu da sormadim o yuzden estrofem devam dedi crirone diye bi jel onuda dunden beri kullanmaya basladim..12si de transfer insallah
Transfer öncesi sıkıntı olmazMerhaba kızlar bende dondurulmuşlarda transfer olacagım bu ay adet oldum bugğn agrımkesici içsem bir sorun olur mu sizce çok agrılarım varda
Benim kontrolden 9. Gun icin muhtemelen seninde bi hafta sonra filan olurhayırlısı olsun inşallah. ben de 13 ünde kontrole gidecem transfer icin hangi gün söyler bakalım
peki arada transfere kadar çağırıyor mu doktorBenim kontrolden 9. Gun icin muhtemelen seninde bi hafta sonra filan olur
Yoook canim eger normalse ilaclari kullan su zaman transfer diyo eger kalinlasma olmamissa muhtemelen bi daha cagirir Belli bi mm gelince gun verir..peki arada transfere kadar çağırıyor mu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?