Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Bunu bende merak ediyorum benim 20-21 Gün olucakmış geç geldi bana sanki. Cevapları bende bekliyorum
Bana verilen kağıtta 16_17 yazıyor d aklıma takıldı tmm rahim duvar kalınlığına göre olacak ama genede aşağı yukarı belli bir sayı vardır dedim.evet szin bayağı ileriymiş gün..deekki rahim duvarı o zaman hazır hale geliyor.

Bana verilen kağıtta 16_17 yazıyor d aklıma takıldı tmm rahim duvar kalınlığına göre olacak ama genede aşağı yukarı belli bir sayı vardır dedim.
Bende burda okuduklarim hep sizin dediginiz gibi. Birkac konuda daha okudum. Sizin ne zaman transferiniz acaba. Basladınızmı hazirliga.

Bu hafta adet olmam lazım beklemedeyimsizin başladı mı geri sayım.
Hayırlısı olsun ins evet suan estrofem kullanıyorum 1 haftadır.
13üncü gün randevum var umarım rahim istenilen kalınlığa gelir. Hiç aksilik olmasın istiyorum 1 senedir transferi bekliyorum bazı durumlar gelişmişti olamadım hic

İnşlh bu transfer sağlıkla gerçekleir ve sana sıkı sıkı tutunur

Insallah zaten olursa boy boy her yere yazcam bizim gibi bu sekilde zorluk ceken herkesle tecrubelerimi paylascam cunku insan hep bi umut bi destek istiyo insallah hepimiz hamis hamis oluruz da daha heycanli deneyimlerimizi paylasiriz ♡

Ay bazı soruma cvp verdınız resmen teskrler

Kuzum transfer oldugun gun uzun yolculuk yapma dediler sadece ama ertesi gun her seyi yaptim ise gittim.yani. fakat transferden hemen sonra imkanin varsa otel ayrlayin ya da bi tanidikta kalin..Hakkinda hayirlisi
Ins cnm bnde oyle dusunyrum da Baska bısey soracağım rahim muayenesinden sonra transfere mı gittiniz Baska cagırdı mı bıde transfer gunu ıgne felan kullandın mı

Canim ben dondurulmus transfer oldum. Yumurta toplama 20 temmuzda oldu.
Sonra transfere karar verdigin zaman adetin 2. Gunu muayeneye gidiyorsun. Ne sekilde transfer yapilcaksa ona gore ilac yaziyor doktor.bana naturel dogal transfer yapildi. Yani adetim bitti yumurtam buyudu cat ignesi vuruldum ve onu takip eden 6.gun de transferim oldu.hormon ilaci olarak sadece crino jel kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…