- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Bunu bende merak ediyorum benim 20-21 Gün olucakmış geç geldi bana sanki. Cevapları bende bekliyorumTransfer olanlar adetten kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti..
Bana verilen kağıtta 16_17 yazıyor d aklıma takıldı tmm rahim duvar kalınlığına göre olacak ama genede aşağı yukarı belli bir sayı vardır dedim.evet szin bayağı ileriymiş gün..deekki rahim duvarı o zaman hazır hale geliyor.Bunu bende merak ediyorum benim 20-21 Gün olucakmış geç geldi bana sanki. Cevapları bende bekliyorum
Bende burda okuduklarim hep sizin dediginiz gibi. Birkac konuda daha okudum. Sizin ne zaman transferiniz acaba. Basladınızmı hazirliga.Bana verilen kağıtta 16_17 yazıyor d aklıma takıldı tmm rahim duvar kalınlığına göre olacak ama genede aşağı yukarı belli bir sayı vardır dedim.
Bu hafta adet olmam lazım beklemedeyimBende burda okuduklarim hep sizin dediginiz gibi. Birkac konuda daha okudum. Sizin ne zaman transferiniz acaba. Basladınızmı hazirliga.
Hayırlısı olsun ins evet suan estrofem kullanıyorum 1 haftadır.Bu hafta adet olmam lazım beklemedeyimsizin başladı mı geri sayım.
İnşlh bu transfer sağlıkla gerçekleir ve sana sıkı sıkı tutunurHayırlısı olsun ins evet suan estrofem kullanıyorum 1 haftadır.
13üncü gün randevum var umarım rahim istenilen kalınlığa gelir. Hiç aksilik olmasın istiyorum 1 senedir transferi bekliyorum bazı durumlar gelişmişti olamadım hic
Insallah canimcim 17. Gun olacak yarin 25 di satMerhaba umarım gebelik haberinizide alırız burdan. Rabbim hepimizi sevindirsin inş.
Acaba adet başlangıcından kacinci günde transferiniz olmuş olucak merak ettimde
Teşekürler inş hepimiz güzel haberlerimizi burdan veririzİnşlh bu transfer sağlıkla gerçekleir ve sana sıkı sıkı tutunur
Teşekürler inş sana tutunur bebeğin pozitifi görürsün..Insallah canimcim 17. Gun olacak yarin 25 di sat
Insallah canimm hepimizin ayi olsun bu ay 2020 coook mutlu girelimTeşekürler inş sana tutunur bebeğin pozitifi görürsün..
Insallah canimm hepimizin ayi olsun bu ay 2020 coook mutlu girelim
Haķkinizda hayirlisi olsun inşallah. Herkese dua ediyorum. Rabbim sevindirsin hepimiziInsallah canimcim 17. Gun olacak yarin 25 di sat
Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHaķkinizda hayirlisi olsun inşallah. Herkese dua ediyorum. Rabbim sevindirsin hepimizi
Hazırlık aşamasındayım aksilik çıkmazsa cumartesi transfer olacak oda adetimin 18. Günü oluyor 5. Gün emriyosuTransfer olanlar adetten kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti..
Ay bazı soruma cvp verdınız resmen teskrlerHala
Ayrica transfer oldum ertesi gun ise gittim kac kere minibus otobuse bindim su anda hala calisyorum eve yeni donuyorum.daha dun test gunumdu. Allaha emantler insallah doktorlar agir is olmadiktan sonra gunluk hayatiniza devam edin diyorlar.hatta sislii memorial da doktorum gunseli hanim bana dedi ki o tutunduysa sen trambolinle de atlasan ziplasan bisey olmaz. Dusuk riskin yoksa bebek kolay kolay dusmez dedi. Bu arada doktorumda 25 sene once tup bebekle üçüzlere hamile kalmis sistem ulkeye yeni gelmis o zamanlar. Transferim tutmadiginda birlkte aglamistik seni en iyi ben anlarim diyordu bize cok uzuluyordu o da cok zorluk cekmis 3 oglu olmus onunda.
Kuzum transfer oldugun gun uzun yolculuk yapma dediler sadece ama ertesi gun her seyi yaptim ise gittim.yani. fakat transferden hemen sonra imkanin varsa otel ayrlayin ya da bi tanidikta kalin..Hakkinda hayirlisiAy bazı soruma cvp verdınız resmen teskrler
Ins cnm bnde oyle dusunyrum da Baska bısey soracağım rahim muayenesinden sonra transfere mı gittiniz Baska cagırdı mı bıde transfer gunu ıgne felan kullandın mıKuzum transfer oldugun gun uzun yolculuk yapma dediler sadece ama ertesi gun her seyi yaptim ise gittim.yani. fakat transferden hemen sonra imkanin varsa otel ayrlayin ya da bi tanidikta kalin..Hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?