Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Merhaba ben varım 5.gün embriyosu dondurulmuşla dün pozitif aldım inşallah da sağlıkla devam eder tabii Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Yaa sağlıkla gelsin inşallah. ben kalmış gibi sevindim. benim doktorum sadece bu yöntemi yapıyormuş yani dondurulmuş yüzdelik olarak merak ettim. yanıtınız için teşekkürler

Deneyeyim bende o zamn, ballı limonlu ılık su içtim, bakalım

o da olabilir ama enfeksiyon olmadığı sürece strese sokmayın kendinizi hamilelik zaten stresli bir süreç bi aralar herkeste bir halsizlik kırgınlık var
Evet günler geçmiyor cidden oldu mu olmadı mı stresi insanı bitiriyor. Bugün 5. Günüm daha 5 gün daha nasıl dayanacağım bilmiyorum

Çok tatlısınız tesekkür ederim bu sekilde gülüşünüz yeter inşaallah sağlıklı şekilde devam eder. Bütün isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inş. Birazda olsa rahatlayıp gününüzü bekleyip kan verin bence
Darısı bizlerin başına

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inş. Birazda olsa rahatlayıp gününüzü bekleyip kan verin bence
Darısı bizlerin başına
Evet öyle yapacağım. Dediğiniz gibi biraz olsun rahatlamak için yaptım testi. Ve çok hastayım en azından gebelik yoksa ilaç kullanayım diye düşünüp yaptım. Darısı sizlere inşaallah. Çok sevinemiyorum bu 3. Transferim benim. 1. De kalp atışı yoktu 10 haftalıkken ilaçla düşük yaptım. 2. Tutmadı hiç. O yüzden buna sevineniyorum bile, bekleyip görelim inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun

Hiç aklınıza olumsuzluklar getirmeyin Rabbim korur yavrunuzu yeni yıla musmutlu girin inş

Kızlar yumurta toplamadan önce E2 değeriniz kaçtı ve kaç yumurta toplandı yazabilir misiniz?

Yaklaşık iki saattir kasıklarımda sancı başladı çok üzülüyorum sanki adet olacakmış gibi var mı böyle bir şey yaşayan arkadaslar moral olarak çok kötüyüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…