- 13 Aralık 2019
- 69
- 55
- 3
- 37
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Merhaba ben varım 5.gün embriyosu dondurulmuşla dün pozitif aldım inşallah da sağlıkla devam eder tabiiAllah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Deneyeyim bende o zamn, ballı limonlu ılık su içtim, bakalımdoğal yollarla geçiştirmek gerek bence soğuk algınlığidir belki ıhlamur içebilirsiniz ama cok değil, soğan sarımsak iyi gelir bence , bende de soğuk algınlığı var gibi odaya soğan kesip koydum iyi gelir dediler
o da olabilir ama enfeksiyon olmadığı sürece strese sokmayın kendinizi hamilelik zaten stresli bir süreç bi aralar herkeste bir halsizlik kırgınlık varDeneyeyim bende o zamn, ballı limonlu ılık su içtim, bakalım
Evet günler geçmiyor cidden oldu mu olmadı mı stresi insanı bitiriyor. Bugün 5. Günüm dahao da olabilir ama enfeksiyon olmadığı sürece strese sokmayın kendinizi hamilelik zaten stresli bir süreç bi aralar herkeste bir halsizlik kırgınlık var
inşallah olur Allah umutlarımızı boşa çıkarmasınEvet günler geçmiyor cidden oldu mu olmadı mı stresi insanı bitiriyor. Bugün 5. Günüm daha5 gün daha nasıl dayanacağım bilmiyorum
Dualarim hepimizle insallah hayirli sonuclar aliriz ozellikle sabah namazinda bolca dua ediyorum Rabbim evlat hasreti ceken isteyen herkese nasip et diye ♡Kızlar bende dün estrofeme başladım. ..dün adetin 3.gunuydu. .dua edin nolur
Aminnnn inşallahinşallah olur Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
Canimcim biraz erken degilmi 8.9. Gune kadar bekleseydin idrarda zaten gec cikiyo normaldedeKızlar ben dayanamadım test yaptım. 5. Gün embriyosu ve bugün 6.günüm. çok erken ama bir umut yapayım dedim.
Yaa bariz var çizgiKızlar ben dayanamadım test yaptım. 5. Gün embriyosu ve bugün 6.günüm. çok erken ama bir umut yapayım dedim.
Evet erken olduğunu kendim de belirttim zaten. Ama silik de olsa 2. Çizgi çıktıCanimcim biraz erken degilmi 8.9. Gune kadar bekleseydin idrarda zaten gec cikiyo normaldede
Çok tatlısınız tesekkür ederim bu sekilde gülüşünüz yeterYaa bariz var çizgi
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inş. Birazda olsa rahatlayıp gününüzü bekleyip kan verin benceÇok tatlısınız tesekkür ederim bu sekilde gülüşünüz yeterinşaallah sağlıklı şekilde devam eder. Bütün isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Evet öyle yapacağım. Dediğiniz gibi biraz olsun rahatlamak için yaptım testi. Ve çok hastayım en azından gebelik yoksa ilaç kullanayım diye düşünüp yaptım. Darısı sizlere inşaallah. Çok sevinemiyorum bu 3. Transferim benim. 1. De kalp atışı yoktu 10 haftalıkken ilaçla düşük yaptım. 2. Tutmadı hiç. O yüzden buna sevineniyorum bile, bekleyip görelim inşaallah hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inş. Birazda olsa rahatlayıp gününüzü bekleyip kan verin bence
Darısı bizlerin başına
Hiç aklınıza olumsuzluklar getirmeyin Rabbim korur yavrunuzuEvet öyle yapacağım. Dediğiniz gibi biraz olsun rahatlamak için yaptım testi. Ve çok hastayım en azından gebelik yoksa ilaç kullanayım diye düşünüp yaptım. Darısı sizlere inşaallah. Çok sevinemiyorum bu 3. Transferim benim. 1. De kalp atışı yoktu 10 haftalıkken ilaçla düşük yaptım. 2. Tutmadı hiç. O yüzden buna sevineniyorum bile, bekleyip görelim inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun
İnşaallah canım benimHiç aklınıza olumsuzluklar getirmeyin Rabbim korur yavrunuzuyeni yıla musmutlu girin inş
Yumurta toplamadan önceki gün 5320 çıkmıştı 21 tane toplanmıştıKızlar yumurta toplamadan önce E2 değeriniz kaçtı ve kaç yumurta toplandı yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?