Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Transfer işlemi nasıl gerçekleştiriliyor,öncesinde ve sonrasında neler yapılıyor ? Bunlardan kısaca bahseder misiniz, bu konuda hiçbir fikrim yok

Proluton depot haftada bir vurulmaya başladım bu ikinci oldu benimde adet sancısı gibi ama inşallah kuzuların ağrısıdır
İnşallah öyledir sanki gaz sancısı gibi değişik bir ağrı ya birden başladı benim de internette de tutunma belirtisi olabilir yazıyor inşallah oyledir

Dondurulmuş embriyo sonrası ikinci günündeyim. 3 gün dinlen dendi. Sonrası ağır iş yapmadan normal hayatına dönebilirsin söylendi. Bazen zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum.

Dondurulmuş embriyo sonrası ikinci günündeyim. 3 gün dinlen dendi. Sonrası ağır iş yapmadan normal hayatına dönebilirsin söylendi. Bazen zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum.
Bende 3. Gundeyim canim hemencecik gecse zaman beklemek biraz stresli oluyoo

Selam arkadaşlar konuyu açtığımdan beri pek giremedim sayfaya kısmetse benimde transfer günüm 20 Aralık Cuma 3. kez tüp bebek denemenize rağmen ilk defa transfer işlemine geçebildik neler olacak çok heyecanlıyım. Tavsiyesi olan var mı?

Beni kastediyosan !! ben dikkat bile etmeden sadece yazini okuyup yazmistim hani erken degilmi diye yoksa dr filan degiliz burda

Evet seni kastediyorum. Senin dikkat bile etmediğin şey karşıdaki insan için çok önemli olabilir. Burada insanlar tecrübelerini paylaşıyorlar fikir ediniyorlar birbirlerine yardımcı oluyorlar. Bende bi tecrübemi paylaştım belki 5.gün ebriyo transferi yapıp acaba 6.gün testte çıkar mı diye soru soran birine yardımcı olabilirim diye. Ama anlayışsız insanlarla karşılaştım. Nasip. İnşaallah insanlara faydalı olabilirsiniz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…