- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Transferin kaçıncı günündesinYaklaşık iki saattir kasıklarımda sancı başladı çok üzülüyorum sanki adet olacakmış gibi var mı böyle bir şey yaşayan arkadaslar moral olarak çok kötüyüm...
6800 dü. 30 yumurtaKızlar yumurta toplamadan önce E2 değeriniz kaçtı ve kaç yumurta toplandı yazabilir misiniz?
4.gunuT
Transferin kaçıncı günündesin
Benimde 4.günü kasıklarıma ve belime sancılar girmeye başladı bugün iğneyi vuruldum acaba ondanmı dedim bende4.gunu
Benim bugün 2800 çıktı pazartesi toplanacak bakalım sayıyı merak ediyorum6800 dü. 30 yumurta
Ne iğnesi sizin beni çok korkuttu sanki regl ağrısı gibiBenimde 4.günü kasıklarıma ve belime sancılar girmeye başladı bugün iğneyi vuruldum acaba ondanmı dedim bende
Ayyy bnmde bu çarşamba var transferim öncesi byke pozitif bir sonuç görmek mutlu etti bni. Darısı başıma insInsallah canim simdi pazartesi artar mi merakla bas basa kaldik bugun 10.gun 344 cikti biraz yuksek galiba darisi basiniza insallah canimmmm
Proluton depot haftada bir vurulmaya başladım bu ikinci oldu benimde adet sancısı gibi ama inşallah kuzuların ağrısıdırNe iğnesi sizin beni çok korkuttu sanki regl ağrısı gibi
zaten 2. çizgi silik oluyorEvet erken olduğunu kendim de belirttim zaten. Ama silik de olsa 2. Çizgi çıktı
İnşallah öyledir sanki gaz sancısı gibi değişik bir ağrı ya birden başladı benim de internette de tutunma belirtisi olabilir yazıyor inşallah oyledirProluton depot haftada bir vurulmaya başladım bu ikinci oldu benimde adet sancısı gibi ama inşallah kuzuların ağrısıdır
Bende 3. Gundeyim canim hemencecik gecse zaman beklemek biraz stresli oluyooDondurulmuş embriyo sonrası ikinci günündeyim. 3 gün dinlen dendi. Sonrası ağır iş yapmadan normal hayatına dönebilirsin söylendi. Bazen zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum.
Rabbim yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesin inşallahDondurulmuş embriyo sonrası ikinci günündeyim. 3 gün dinlen dendi. Sonrası ağır iş yapmadan normal hayatına dönebilirsin söylendi. Bazen zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum.
Aminnnn inşallahRabbim yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesin inşallah
Evet biliyorum zaten. Ama silik çizgi olduğu halde bi arkadaş erken yapmışsın falan yazmıştı da o yüzden öyle yazdım bendezaten 2. çizgi silik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?