- 15 Temmuz 2017
- 835
- 815
- 103
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Kimin insanlara faydali oldugumu siz sorgulayamazsiniz mesajlarima bakarsiniz nunu anlardiniz bu bir ikinciside sizinle burda herkes ayni durumda bende yeni transfer oldum ve resim kismini gormedim bile ayrica herkes burda tecrubesini paylasiyo diyo siz kimseyi kiramazsiniz ve bencilce davranamazsiniz yorumu begenirsin begenmezsin o senin bilecegin bisey burda herkes ama herkes cok hassas bunu uzatmaninda cok gereksiz oldugunu dusunuyorum.nese ne yeri nede zamani suanda Boyle sacma seylere kulak asmakEvet seni kastediyorum. Senin dikkat bile etmediğin şey karşıdaki insan için çok önemli olabilir. Burada insanlar tecrübelerini paylaşıyorlar fikir ediniyorlar birbirlerine yardımcı oluyorlar. Bende bi tecrübemi paylaştım belki 5.gün ebriyo transferi yapıp acaba 6.gün testte çıkar mı diye soru soran birine yardımcı olabilirim diye. Ama anlayışsız insanlarla karşılaştım. Nasip. İnşaallah insanlara faydalı olabilirsiniz sizde
Arkadaşım tutsun inşallah. Dua edelimSelam arkadaşlar konuyu açtığımdan beri pek giremedim sayfaya kısmetse benimde transfer günüm 20 Aralık Cuma 3. kez tüp bebek denemenize rağmen ilk defa transfer işlemine geçebildik neler olacak çok heyecanlıyım. Tavsiyesi olan var mı?
inş bebeğin sana tutunur...Hazırlık aşamasındayım aksilik çıkmazsa cumartesi transfer olacak oda adetimin 18. Günü oluyor 5. Gün emriyosu
umutlan inşlhhh yüzün güler....Benım de dun 11 aralık ıkı tane 5. Gun c kalıte embrıyo transferım oldu ucuncu denememız bu dua edelım kızlar yuzumuz gulsun ınslh bu defa umutlanmak da ıstemıyorum sonra cok yıkılıyorum ınlsh olur bu defa inşallah
aminnnnnMerhaba herkese benim de 10 Aralık'ta transferim oldu Rabbim hayirla pozitifle sonuclandirsin inşallah hepimizin beklediği haberi
maşallahh darısı bizlere olsun....Merhaba ben varım 5.gün embriyosu dondurulmuşla dün pozitif aldım inşallah da sağlıkla devam eder tabiiAllah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
bariz belli ikinci çizgiii....hayırlı olsun ..Kızlar ben dayanamadım test yaptım. 5. Gün embriyosu ve bugün 6.günüm. çok erken ama bir umut yapayım dedim.
su gibi geçecek günler kucağına aldığın günleride göreceksin inşlhh....Dondurulmuş embriyo sonrası ikinci günündeyim. 3 gün dinlen dendi. Sonrası ağır iş yapmadan normal hayatına dönebilirsin söylendi. Bazen zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum.
hayırlı olsun cnm inşlh bu sfer olur.anın tadını çıkar yeter ...Selam arkadaşlar konuyu açtığımdan beri pek giremedim sayfaya kısmetse benimde transfer günüm 20 Aralık Cuma 3. kez tüp bebek denemenize rağmen ilk defa transfer işlemine geçebildik neler olacak çok heyecanlıyım. Tavsiyesi olan var mı?
inşlh sonrasında bebeğin seninle olur...Kızlar herkese merhaba. Benim transfer günüm de 17 aralık. İkinci deneme olacak. Normal de çok sakin soğukkanlı biriyimdir ama şuan hiç öyle değilim. Durup durup ağlıyorum, çok korkuyorum. Geçen sefer çok sakindim ama iki embriyo da tutmadı. Şimdi kalan bir embriyom var. Sakin kalsam yine tutmamasına sebep olacakmışım gibi geliyor. Galiba rahim duvarı kalınlığımda pek iyi değil. Belki de ondan tutmamıştır. Beni sizden başka kimse anlamaz. Dua edin nolur
Canim benim hic uzme o tatli canini bende Anne olacagim insallah de oyle guzel dusun Rabbim nasip edecek belki zor olacak ama olacak tevekkul etmekten baska caresiz yok..burda hepimiz inan belli zorluklardan geciyoruz ama bu halimize bile sukurler olsun ♡ dualarim hepimizle insallahKızlar herkese merhaba. Benim transfer günüm de 17 aralık. İkinci deneme olacak. Normal de çok sakin soğukkanlı biriyimdir ama şuan hiç öyle değilim. Durup durup ağlıyorum, çok korkuyorum. Geçen sefer çok sakindim ama iki embriyo da tutmadı. Şimdi kalan bir embriyom var. Sakin kalsam yine tutmamasına sebep olacakmışım gibi geliyor. Galiba rahim duvarı kalınlığımda pek iyi değil. Belki de ondan tutmamıştır. Beni sizden başka kimse anlamaz. Dua edin nolur
Biliyorum canım burda hepimiz az farkla birbirinin aynı zorluklardan geçiyoruz. Ondan dedim beni bi siz anlarsınız diye. Allah hepimizin gönlündekini versin.Canim benim hic uzme o tatli canini bende Anne olacagim insallah de oyle guzel dusun Rabbim nasip edecek belki zor olacak ama olacak tevekkul etmekten baska caresiz yok..burda hepimiz inan belli zorluklardan geciyoruz ama bu halimize bile sukurler olsun ♡ dualarim hepimizle insallah
Hadi gozun aydin canimcim hepimiz olumlu sonuclar alalim insallah Amin❤❤kızlar bende dün itibariyle başladım donmuş embriyo transferine
ameliyatımdan sonra rahim de sıkıntı çıkmadı şükür.. sabah akşam estrofeme başladım folic asitle birde bende kansızlık var demire bağlı kan ilacımla beraber başladım allahım nasip etsin güzel haber alıp vermeyiii
yerleşme tutnma kanaması gibi lekeler gelebilir diyorlar inşlh onun sebebinden geliyordur.. yarın inşlh değerler görürsün kanda....Selam kizlar bende 5.gün dondurulmus embriyo transferi oldum 6 aralikta,o gün lavaboya her gittigimde afedersiniz ama peceteye hep lan geldi acaba tutunma kanamasimidir? Yarın sabah test e gidicem umarim olumlu sonuc alirim.kendime engel oldum test yapmadim, kasiklarimda ve belimde ara ara agrim oluyo birde göguslerim biraz acimaya basladi belirti olabilir mi ? allahim deneyen bekleyen herkese nasip etsin..
İnşallahyerleşme tutnma kanaması gibi lekeler gelebilir diyorlar inşlh onun sebebinden geliyordur.. yarın inşlh değerler görürsün kanda....
Arkadaşım hayırlı olsun sana da. Allah nasip etsin hepimize inşallah.kızlar bende dün itibariyle başladım donmuş embriyo transferine
ameliyatımdan sonra rahim de sıkıntı çıkmadı şükür.. sabah akşam estrofeme başladım folic asitle birde bende kansızlık var demire bağlı kan ilacımla beraber başladım allahım nasip etsin güzel haber alıp vermeyiii
Ayyyy canım benim inan bana tüylerim diken diken oldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Başınız sağolsun. Allah herseyin hayırlısını versinAminnn canimmm yasayan anlar evet biziii igneleri yasattigi zorluklar acilar ancak yasayan olarak biz bilebiliriz bunlari..eskiden bende cok aglardim..kuzenim dogumdan hemen sonra vefat etti kanamasi durmayinca 8 yil beklemisti bebegini onu yasadiktan sonra bana cok buyuk dersler oldu bu.yasadigimiz her seyde bi hayir bizim goremedigimiz
Amin canim ne verirse hayirlisini versin insallahAyyyy canım benim inan bana tüylerim diken diken oldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Başınız sağolsun. Allah herseyin hayırlısını versin
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınkızlar bende dün itibariyle başladım donmuş embriyo transferine
erken olmasi ile ilgisi olabilir evetEvet biliyorum zaten. Ama silik çizgi olduğu halde bi arkadaş erken yapmışsın falan yazmıştı da o yüzden öyle yazdım bende
Bende aynı durumdayım gerçi benim bugün taze transfer olacaktı ama bi talihsizlik yaşadık ve kliniğin yan tarafındaki inşaatın lağamı patlamış doğal olarak klinik pislik içinde kalmış çok şükür embriyoların olduğu alana gitmemiş onlar iyi ama mecbur transfer iptal oldu yarın 6. Gün donduracaklar 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor randevu alıp gidicez işte bakalım bende bilmiyorum şimdi ne yapacağımızıteşekkürler açıklayıcı oldu evet sağolun. benim de bu ay yumurta toplama oldu adet olduğumda doktora gidecem dondurulmuş transfer olacak inşallah
Benim 17 yumurta toplandı anestezi olmadan 16 sı döllendi 14 ü iyi kaliteydi bugün baktıklarında 4 ü çok iyi kaliteymiş diğer 10 tanesi dondurmak için yeterli büyüklükte değilmiş tam sayısı yarın belli olacak hakkımızda hayırlısıHayirli olsun 1 ay bekletiliyorsun sen o halde. Risk grubundaydim ben fazla folikul olustugu icin ben 2 ay dinlendim opu sonrasi. Sizde kac embriyo gelisti.kaci donduruldu insallah ilk denemed3 tutar canim. Malesef benim gecen ay transferim kimyasal oldu simdi yeniden deneyecegim. Hayirlisi hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?