- 22 Ekim 2019
- 445
- 509
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Hayirlisi canim 4 tane olsun kaliteli olsun..ilk transferinde de tutunur insallah hadi hayirli haberlerle gel insallah ❤Benim 17 yumurta toplandı anestezi olmadan 16 sı döllendi 14 ü iyi kaliteydi bugün baktıklarında 4 ü çok iyi kaliteymiş diğer 10 tanesi dondurmak için yeterli büyüklükte değilmiş tam sayısı yarın belli olacak hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım da daha var baya işte önce adet olucam sonra süreç başlayacak işteHayirlisi canim 4 tane olsun kaliteli olsun..ilk transferinde de tutunur insallah hadi hayirli haberlerle gel insallah ❤
Çok sağol canımm inşallahArkadaşım tutsun inşallah. Dua edelim
Vardir bir hayir arkadasim uzulme Allah buyuk..Bende aynı durumdayım gerçi benim bugün taze transfer olacaktı ama bi talihsizlik yaşadık ve kliniğin yan tarafındaki inşaatın lağamı patlamış doğal olarak klinik pislik içinde kalmış çok şükür embriyoların olduğu alana gitmemiş onlar iyi ama mecbur transfer iptal oldu yarın 6. Gün donduracaklar 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor randevu alıp gidicez işte bakalım bende bilmiyorum şimdi ne yapacağımızı
Kuzum 2.lerde ihtimal daha da yukseliyor ornek ben..benim de ilki negatifti hem 5AA kalite embriyo..Kızlar herkese merhaba. Benim transfer günüm de 17 aralık. İkinci deneme olacak. Normal de çok sakin soğukkanlı biriyimdir ama şuan hiç öyle değilim. Durup durup ağlıyorum, çok korkuyorum. Geçen sefer çok sakindim ama iki embriyo da tutmadı. Şimdi kalan bir embriyom var. Sakin kalsam yine tutmamasına sebep olacakmışım gibi geliyor. Galiba rahim duvarı kalınlığımda pek iyi değil. Belki de ondan tutmamıştır. Beni sizden başka kimse anlamaz. Dua edin nolur
Geçmiş olsun canım vardır bundada bir hayırBende aynı durumdayım gerçi benim bugün taze transfer olacaktı ama bi talihsizlik yaşadık ve kliniğin yan tarafındaki inşaatın lağamı patlamış doğal olarak klinik pislik içinde kalmış çok şükür embriyoların olduğu alana gitmemiş onlar iyi ama mecbur transfer iptal oldu yarın 6. Gün donduracaklar 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor randevu alıp gidicez işte bakalım bende bilmiyorum şimdi ne yapacağımızı
Amin inşallah malesef bizimde sınavımız buymuşher gün bu forumu takip ediyorum, inşallah ben de benim gibi umut eden, bekleyen herkes de hayırlısıyla evladını kucağına alır. insanların kazara hamile kaldığı, hiç uğraşmadan hamile kalabildiği ve çocuklarının değerini bilmediği bi dünyada 6 yıldır çocuk için hevesle bekliyorum ben de.
Normal canım korkma jelden sonra hareket edilmesi gerekiyor ilaç daha çabuk etki ediyormuşKızlar crinone jel kullandıktan 1saat sonra biraz aktı gibi oldu anlayamadım akıntı mı ilaç mı. Doktor ilaçtan sonra hareket et yatma dedi bende öyle yaptım ama korktum yinede
Çok teşekkür ederimNormal canım korkma jelden sonra hareket edilmesi gerekiyor ilaç daha çabuk etki ediyormuş
A mm in canım inşallahher gün bu forumu takip ediyorum, inşallah ben de benim gibi umut eden, bekleyen herkes de hayırlısıyla evladını kucağına alır. insanların kazara hamile kaldığı, hiç uğraşmadan hamile kalabildiği ve çocuklarının değerini bilmediği bi dünyada 6 yıldır çocuk için hevesle bekliyorum ben de.
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Canım inşallah dediğin gibi olur. Geçen sefer iyi kalite iki taneydi şimdiki düşük kalite bi taneymiş çok umudum yok ama umut dünyası yine de. Umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Allah hepimizi çocuklarımıza kavuştursun,Kuzum 2.lerde ihtimal daha da yukseliyor ornek ben..benim de ilki negatifti hem 5AA kalite embriyo..
Hayırlı olsun güzel sonuç almayı nasip etsinKızlar selam bende bugün transfer oldum 2 embriyo transfer edildi biri çok iyi dedi doktor biri orta inşallah güzel sonuçlar alırım
Inş güzel sonuçlar alırsınız. Transfer kolaymi geciyorKızlar selam bende bugün transfer oldum 2 embriyo transfer edildi biri çok iyi dedi doktor biri orta inşallah güzel sonuçlar alırım
Transfer kolay sadece biraz idrar sıkışıklığı rahatsız ediyor estrofem progestan coraspin ve folbiol kullanıcamInş güzel sonuçlar alırsınız. Transfer kolaymi geciyorve ilaclar çokmu acaba transfer sonrası
Hayırlı olsun pozitif sonuçlar alırsın inşallahKızlar selam bende bugün transfer oldum 2 embriyo transfer edildi biri çok iyi dedi doktor biri orta inşallah güzel sonuçlar alırım
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebekleriniz size tutunurTransfer kolay sadece biraz idrar sıkışıklığı rahatsız ediyor estrofem progestan coraspin ve folbiol kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?