Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Hayirlisi canim 4 tane olsun kaliteli olsun..ilk transferinde de tutunur insallah hadi hayirli haberlerle gel insallah ❤

Vardir bir hayir arkadasim uzulme Allah buyuk..

Kuzum 2.lerde ihtimal daha da yukseliyor ornek ben..benim de ilki negatifti hem 5AA kalite embriyo..

Geçmiş olsun canım vardır bundada bir hayır

Kızlar crinone jel kullandıktan 1saat sonra biraz aktı gibi oldu anlayamadım akıntı mı ilaç mı. Doktor ilaçtan sonra hareket et yatma dedi bende öyle yaptım ama korktum yinede

her gün bu forumu takip ediyorum, inşallah ben de benim gibi umut eden, bekleyen herkes de hayırlısıyla evladını kucağına alır. insanların kazara hamile kaldığı, hiç uğraşmadan hamile kalabildiği ve çocuklarının değerini bilmediği bi dünyada 6 yıldır çocuk için hevesle bekliyorum ben de.

Amin inşallah malesef bizimde sınavımız buymuş

A mm in canım inşallahilk kızıma 15 sene sonra kavuştum o nasıl bir beklemedir hasrettir çok iyi bilirim Rabbim nasip ederse inşallah ikinci bebeğimede 20 sene sonra kavuşacağım her zaman duamdır Allahım içi evlat aşkıyla yanan yolunu gözleyen herkese nasip et diye

Kuzum 2.lerde ihtimal daha da yukseliyor ornek ben..benim de ilki negatifti hem 5AA kalite embriyo..
Canım inşallah dediğin gibi olur. Geçen sefer iyi kalite iki taneydi şimdiki düşük kalite bi taneymiş çok umudum yok ama umut dünyası yine de. Umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Allah hepimizi çocuklarımıza kavuştursun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…