- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Amin inşallahHayırlı olsun pozitif sonuçlar alırsın inşallah
İnşallah çok sağolunAnladım hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebekleriniz size tutunur
O isler orta kaliteye iyi kaliteye bakmiyor inanki , nasip bu isler bu sitede orta kalite 3.gun embriyolari cok kisiye evlat oldu icini ferah tutCanım inşallah dediğin gibi olur. Geçen sefer iyi kalite iki taneydi şimdiki düşük kalite bi taneymiş çok umudum yok ama umut dünyası yine de. Umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Allah hepimizi çocuklarımıza kavuştursun,
hayırlısı olur inşallah Allah umutlarımızı boşa çıkarmasınBende aynı durumdayım gerçi benim bugün taze transfer olacaktı ama bi talihsizlik yaşadık ve kliniğin yan tarafındaki inşaatın lağamı patlamış doğal olarak klinik pislik içinde kalmış çok şükür embriyoların olduğu alana gitmemiş onlar iyi ama mecbur transfer iptal oldu yarın 6. Gün donduracaklar 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor randevu alıp gidicez işte bakalım bende bilmiyorum şimdi ne yapacağımızı
jelden sonra beyaz peynirimsi akıntı olur normalKızlar crinone jel kullandıktan 1saat sonra biraz aktı gibi oldu anlayamadım akıntı mı ilaç mı. Doktor ilaçtan sonra hareket et yatma dedi bende öyle yaptım ama korktum yinede
İnşallah canım. Teşekkür ederim hersey içinO isler orta kaliteye iyi kaliteye bakmiyor inanki , nasip bu isler bu sitede orta kalite 3.gun embriyolari cok kisiye evlat oldu icini ferah tut
Vajinal jeli iceriye yerlestirip sıkıyorsun..aksine yaptiktan sonra 15 dakika yurumek gerekiyor jelin iceriye dagilmasi icin..ben bazen disari cikiyorum bazende evde dolaniyorum biraz..rahim kalinligin guzel benimde 10 10.5 civariydi.Kızlar transferim cuma günü olacakmış. Rahim 11mm denildi bugün normal mi sizlerin nasıldı acaba?
Cumaya kadar günde 3 tane estrofem
4 tane progestorn kullanacağım. Bunu vajinal olarak nasıl kullandınız ya atınca yatmakmi gerekiyor.
Canım jel değilde hap verildi bana o yüzden demistim. Progestoren hap 200 mg yaziyor kutusunda. Koyması ayrı olaymış tuhaf geldi banaVajinal jeli iceriye yerlestirip sıkıyorsun..aksine yaptiktan sonra 15 dakika yurumek gerekiyor jelin iceriye dagilmasi icin..ben bazen disari cikiyorum bazende evde dolaniyorum biraz..rahim kalinligin guzel benimde 10 10.5 civariydi.
program hap ve iğne ayni mi acaba, iğne verdi bana doktorCanım jel değilde hap verildi bana o yüzden demistim. Progestoren hap 200 mg yaziyor kutusunda. Koyması ayrı olaymış tuhaf geldi bana
Bana hap verdi vajinal olarak kullanacakmışım. Fakat transfer sonrası sanırım igne olacak benimde. Sanırım hepsi aynı isi goruyor fakat en etkilisini doktorlar igne olarak düşünüyor genelde. Hap jel igne olarak değişik formatları varmış.program hap ve iğne ayni mi acaba, iğne verdi bana doktor
İnşallah
arkadaşım nasip olmayacak şeyler nasipte yoksa oluyor inş transferin olacak bebeğin seninle olacak inşlhBende aynı durumdayım gerçi benim bugün taze transfer olacaktı ama bi talihsizlik yaşadık ve kliniğin yan tarafındaki inşaatın lağamı patlamış doğal olarak klinik pislik içinde kalmış çok şükür embriyoların olduğu alana gitmemiş onlar iyi ama mecbur transfer iptal oldu yarın 6. Gün donduracaklar 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor randevu alıp gidicez işte bakalım bende bilmiyorum şimdi ne yapacağımızı
yarın güzel haberler alırsın inş...Benim 17 yumurta toplandı anestezi olmadan 16 sı döllendi 14 ü iyi kaliteydi bugün baktıklarında 4 ü çok iyi kaliteymiş diğer 10 tanesi dondurmak için yeterli büyüklükte değilmiş tam sayısı yarın belli olacak hakkımızda hayırlısı
umudun olsun hiç yitirme asla yumi varsa sperm varsa umut her daim var......Canım inşallah dediğin gibi olur. Geçen sefer iyi kalite iki taneydi şimdiki düşük kalite bi taneymiş çok umudum yok ama umut dünyası yine de. Umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Allah hepimizi çocuklarımıza kavuştursun,
inş sana sıkı sıkı tutunurlarrrrrKızlar selam bende bugün transfer oldum 2 embriyo transfer edildi biri çok iyi dedi doktor biri orta inşallah güzel sonuçlar alırım
ben ilk transferde haplar fitil ve iğne kullandım bakalım bu sefer neler kullanacağım ....Inş güzel sonuçlar alırsınız. Transfer kolaymi geciyorve ilaclar çokmu acaba transfer sonrası
Bende hiç bilmiyorum ya bilen biri varsa bize yardım etsin transfer öncesi adetten sonra hangi ilaçlar kullanılmaya başlanıyor umarım çok değildirarkadaşım nasip olmayacak şeyler nasipte yoksa oluyor inş transferin olacak bebeğin seninle olacak inşlh
yarın güzel haberler alırsın inş...
umudun olsun hiç yitirme asla yumi varsa sperm varsa umut her daim var......
inş sana sıkı sıkı tutunurlarrrrr
ben ilk transferde haplar fitil ve iğne kullandım bakalım bu sefer neler kullanacağım ....
Bir ay ara vermekle ilgili o kadar güzel mesajlar okudum ki şimdi diyorum iyiki bi talihsizlik yaşadık ve bir ay ara verdik inşallah ilk seferde bebeğim bana tutunur burdan kocaman kocaman paylaşırımVardir bir hayir arkadasim uzulme Allah buyuk..
transfer öncesi eğer donmuş transferi değilse opudan sonra fitil folik asit estrofem veriliyor. eğer donmuş tedavisi ise estrofem fitil ve dertacotril diye ilaç veriliyor ama her merkez aynı ilaçları vermiyor mesel bazı merkezler cirilino jel veriyor bazıları progestan fitil veriyor...yani anlıcan her yer ve herkese başka ila.alr verilebiliyor..sen donmuş transferi mi olacaksın....Bende hiç bilmiyorum ya bilen biri varsa bize yardım etsin transfer öncesi adetten sonra hangi ilaçlar kullanılmaya başlanıyor umarım çok değildir
Ben donmuş transfer olucam opudan sonra sadece fitil kullandım utragestan 200mg yurtdışındayım ben burda çok fazla ilaç vermemeye özen gösteriyorlar iyi mi kötü mü bilemedim gerçi ilk denemede 100 ml iğneyle başlatmıştı yumurtalar büyümedi bu sefer 150 ml iğneyle 17 yumurtam oluştu ama şimdi 4 embriyo dondurulacak bugün belli olacak işte diğerleri büyüdü mü 4 e eklenen var mi yok mu diye bu ay dondurulmuş olucamtransfer öncesi eğer donmuş transferi değilse opudan sonra fitil folik asit estrofem veriliyor. eğer donmuş tedavisi ise estrofem fitil ve dertacotril diye ilaç veriliyor ama her merkez aynı ilaçları vermiyor mesel bazı merkezler cirilino jel veriyor bazıları progestan fitil veriyor...yani anlıcan her yer ve herkese başka ila.alr verilebiliyor..sen donmuş transferi mi olacaksın....
aslında az ilaç daha ii tabiki ama gene de bizler bilemiyoruz inşlh bize bebek olarak döner çabalarımız... tedavinde inş bebeğin sana tutunur... kafanı bunlarla hiç yorma bebeğin düşün olacak inşlh de yeter...Ben donmuş transfer olucam opudan sonra sadece fitil kullandım utragestan 200mg yurtdışındayım ben burda çok fazla ilaç vermemeye özen gösteriyorlar iyi mi kötü mü bilemedim gerçi ilk denemede 100 ml iğneyle başlatmıştı yumurtalar büyümedi bu sefer 150 ml iğneyle 17 yumurtam oluştu ama şimdi 4 embriyo dondurulacak bugün belli olacak işte diğerleri büyüdü mü 4 e eklenen var mi yok mu diye bu ay dondurulmuş olucam
Yaaa hepsi mi bozulmuştu ben böyle riskler olduğunu yeni yeni duyuyorum inşallah herşey yolunda gider canım benim Rabbim sen ve bebeğinle olsun inşallahİyi akşamlar herkese yarın dondurulmuş embriyo transferi için gidicem inşallah sizlerden ricam bana dua eder misiniz daha önce dondurulmuş embriyolarim cozulunce bozulmuştu inşallah bu sefer öyle bir sıkıntı olmadan transfer olurum herşey güzel gider Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?