Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Amin inşallah iki tane vardı ikiside bozulmuştu inşallah bir daha olmaz kimse yaşamaz böyle birsey..transfer gerçekleşirse yazarım mutlaka Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kızlar bugün transferin 7.günü adet olacakmış gibi kasık ve ve bel ağrısı birde gazdan başka birşey yok arada yüzüm kaşınıyor sizde ne gibi belirti ve değişiklikler var

Canım öncelikle hayırlı olsun umarım hayırlı haberler alırsın, mesajını okurken istemeden bir güldüm kendi kendime , bir an kendimi gördüm de yazındaBenim de bugün 3. günüm ve gebelik belirtileirne bakıyordum netten , sen de yüzüm kaşınıyor arada yazınca bi tebessüm ettim, artık her şeyi bir işaret sayıyoruz di mi ben de sağ gözüm seğiriyor diyorum acaba belirti mi
Kızlar bugün transferin 7.günü adet olacakmış gibi kasık ve ve bel ağrısı birde gazdan başka birşey yok arada yüzüm kaşınıyor sizde ne gibi belirti ve değişiklikler var

Kızlar benim belimin tam ortası otururken ve yatarken çok ağrıyor daha dün bir bugün iki transfer olalı belirti olamaz ama fazla yatmaktan olabilir mi Var mı bunu yaşayan aranızda

Bundan önceki transferimde yüzümde sivilceler çıkmıştı çok fazla vajinal akıntım vardı çok şükür kızıma kavuşmuştum o zaman ama şimdi sadece yüzüm kaşınıyor bir gün belirtiler varken birgün kayboluyor resmen muallakta kaldım Rabbim inşallah hepimizin gönlündeki muradı verir beklemek çok zor

Merhaba kizlar bende dondurulmus embriyo ile tedaviye baslicam bugun adet oldum eylulde dondurulmustu embriyolar. İl disina gidicemde acaba kontrol sikligi nasil gunu birlik 3 saatlik yol eylulde baya yormustu acikcasi gozumde buyuyor yol. Transfer olanlar kac kez kontrole gittiler

transfer olduktan sonra 10-12 gün sonra kan testi isteniyor başka bir şey yok

Adetin ikinci günü bir kez gittim ben muayene oldum rahim kalinlastirici ilaca başladım 13 gün sonra tekrar gittim rahim kalinligi bakıldı uygun cıktı transfer günü verildi

Adetin ikinci günü bir kez gittim ben muayene oldum rahim kalinlastirici ilaca başladım 13 gün sonra tekrar gittim rahim kalinligi bakıldı uygun cıktı transfer günü verildi
Ay ne guzel canim cok saol icim rahatladi hangi sehirde yaptiriyorsun. Birde yumurtlamayi durdurmak icin ilac vermiyorlarmi

Ay ne guzel canim cok saol icim rahatladi hangi sehirde yaptiriyorsun. Birde yumurtlamayi durdurmak icin ilac vermiyorlarmi
Istanbul da canım. Cuma günü transfer olacağım bende.
Valla ilk estrofemle başladık şimdide progestan eklendi. Yumurtayla alakalı bilmiyorum ne oldu bisey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…