- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Amin inşallah iki tane vardı ikiside bozulmuştu inşallah bir daha olmaz kimse yaşamaz böyle birsey..transfer gerçekleşirse yazarım mutlaka Rabbim yardımcımız olsun inşallahYaaa hepsi mi bozulmuştu ben böyle riskler olduğunu yeni yeni duyuyorum inşallah herşey yolunda gider canım benim Rabbim sen ve bebeğinle olsun inşallahyumurtalar alınırken çok sıkıntı çekiyoruz yani ben çok ağır geçirdim tekrar yaşamak istemiyorum umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz transferden sonra yaz mutlaka
Gözün aydın canımKızlar doktor aradı bir embriyo daha olgunlaşmış 5 tane embriyoyu dondurmuşlar
Benimde transferle beraber 6 gun bugun hic belirti yok iyice ayaklandim bugun ondan mi acaba diyorumKızlar bugün transferin 7.günü adet olacakmış gibi kasık ve ve bel ağrısı birde gazdan başka birşey yok arada yüzüm kaşınıyor sizde ne gibi belirti ve değişiklikler var
Bende yatmıyorum dün çamaşırları atarken biraz zorladım kasıklarıma sancı girdi sende dikkat etBenimde transferle beraber 6 gun bugun hic belirti yok iyice ayaklandim bugun ondan mi acaba diyorum
Kızlar bugün transferin 7.günü adet olacakmış gibi kasık ve ve bel ağrısı birde gazdan başka birşey yok arada yüzüm kaşınıyor sizde ne gibi belirti ve değişiklikler var
Bundan önceki transferimde yüzümde sivilceler çıkmıştı çok fazla vajinal akıntım vardı çok şükür kızıma kavuşmuştum o zaman ama şimdi sadece yüzüm kaşınıyor bir gün belirtiler varken birgün kayboluyor resmen muallakta kaldım Rabbim inşallah hepimizin gönlündeki muradı verir beklemek çok zorCanım öncelikle hayırlı olsun umarım hayırlı haberler alırsın, mesajını okurken istemeden bir güldüm kendi kendime , bir an kendimi gördüm de yazında☺Benim de bugün 3. günüm ve gebelik belirtileirne bakıyordum netten , sen de yüzüm kaşınıyor arada yazınca bi tebessüm ettim, artık her şeyi bir işaret sayıyoruz di mi ben de sağ gözüm seğiriyor diyorum acaba belirti mi
Progestan igne kullaniyosan igne ayrisinin aynisi belin ortasindada olabiliyoKızlar benim belimin tam ortası otururken ve yatarken çok ağrıyor daha dün bir bugün iki transfer olalı belirti olamaz ama fazla yatmaktan olabilir miVar mı bunu yaşayan aranızda
İğne değil de iki haftadır vajinal jel kullanıyorum muhtemelen o yapıyordur ağrıyı yani inşallah o yapmıyordurProgestan igne kullaniyosan igne ayrisinin aynisi belin ortasindada olabiliyo
transfer olduktan sonra 10-12 gün sonra kan testi isteniyor başka bir şey yokMerhaba kizlar bende dondurulmus embriyo ile tedaviye baslicam bugun adet oldum eylulde dondurulmustu embriyolar. İl disina gidicemde acaba kontrol sikligi nasil gunu birlik 3 saatlik yol eylulde baya yormustu acikcasi gozumde buyuyor yol. Transfer olanlar kac kez kontrole gittiler
Yok vajinal jel yapmaz umarim bebek sebep oluyodurİğne değil de iki haftadır vajinal jel kullanıyorum muhtemelen o yapıyordur ağrıyı yani inşallah o yapmıyordur
Adetin ikinci günü bir kez gittim ben muayene oldum rahim kalinlastirici ilaca başladım 13 gün sonra tekrar gittim rahim kalinligi bakıldı uygun cıktı transfer günü verildiMerhaba kizlar bende dondurulmus embriyo ile tedaviye baslicam bugun adet oldum eylulde dondurulmustu embriyolar. İl disina gidicemde acaba kontrol sikligi nasil gunu birlik 3 saatlik yol eylulde baya yormustu acikcasi gozumde buyuyor yol. Transfer olanlar kac kez kontrole gittiler
Transfere kadar olan sureci sormustum canim adetten itibaren dondurulmus embriyolardatransfer olduktan sonra 10-12 gün sonra kan testi isteniyor başka bir şey yok
Ay ne guzel canim cok saol icim rahatladi hangi sehirde yaptiriyorsun. Birde yumurtlamayi durdurmak icin ilac vermiyorlarmiAdetin ikinci günü bir kez gittim ben muayene oldum rahim kalinlastirici ilaca başladım 13 gün sonra tekrar gittim rahim kalinligi bakıldı uygun cıktı transfer günü verildi
Istanbul da canım. Cuma günü transfer olacağım bende.Ay ne guzel canim cok saol icim rahatladi hangi sehirde yaptiriyorsun. Birde yumurtlamayi durdurmak icin ilac vermiyorlarmi
aramıza hoşgeldin :) hayırlı olsun inşallah hayırlı pozitif sonuç alırız hepimizİyi akşamlar herkese dün yazmıştım bugün transferim oldu çok şükür dinleniyorum şimdi Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?