- 15 Temmuz 2017
- 835
- 815
- 103
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Cok sukur..Bol bol dinlen canimm hepimiz beklemedeyizzzz insallah hepimizde hayirli sonuclar alalimİyi akşamlar herkese dün yazmıştım bugün transferim oldu çok şükür dinleniyorum şimdi Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla nasip etsin
Bende dün oldum inşallah pozitif sonuç alırızİyi akşamlar herkese dün yazmıştım bugün transferim oldu çok şükür dinleniyorum şimdi Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla nasip etsin
Amin inşallaharamıza hoşgeldin :) hayırlı olsun inşallah hayırlı pozitif sonuç alırız hepimiz
Amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallahCok sukur..Bol bol dinlen canimm hepimiz beklemedeyizzzz insallah hepimizde hayirli sonuclar alalim
Amin inşallah 26sinda öğreneceğim sonucu inşallah pozitif olup sağlıkla devam eder hepimizin kiBende dün oldum inşallah pozitif sonuç alırız
Pazartesi test yapsam mı diye düşünüyorum. Ama olmama ihtimalinden beklemeyi istiyorum. Arafta kaldım. Sanki birinden bi destek bekliyorum. Beni yönlendirsin diye.Bende 3. Gundeyim canim hemencecik gecse zaman beklemek biraz stresli oluyoo
Evet canim banada estrofeme basladi bakalim ben ne zaman transfer olucamIstanbul da canım. Cuma günü transfer olacağım bende.
Valla ilk estrofemle başladık şimdide progestan eklendi. Yumurtayla alakalı bilmiyorum ne oldu bisey demedi
Hakkında hayırlısı olsun canım benim 18 güne tekabül edicek transfer inş heyecanım doruktaEvet canim banada estrofeme basladi bakalim ben ne zaman transfer olucam
Seninde hayirlisi olsun cnm hakkinda umarim pozitif sonuclanir tekmi ciftmi transfer edeceklerHakkında hayırlısı olsun canım benim 18 güne tekabül edicek transfer inş heyecanım dorukta
Amin bu yolda herkes hayırlı sonuçlar alsın inş . Çift embriyo konulacak benim canım.Seninde hayirlisi olsun cnm hakkinda umarim pozitif sonuclanir tekmi ciftmi transfer edecekler
Canimsin p.tesi kacinci gun oluyo genelde 8. Gunden sonra azda olsa cikiyo sonuc galiba okudugum kadar..Bende pazar 10. Gun olacak ama cumartesi filan baktirsammi diye dusunuyorum meraktan isede gidemiyom 1 hafta izin aldim insallah hayirli sonuclar alalim ya su zorlu gunleri unutalimPazartesi test yapsam mı diye düşünüyorum. Ama olmama ihtimalinden beklemeyi istiyorum. Arafta kaldım. Sanki birinden bi destek bekliyorum. Beni yönlendirsin diye.
Pazartesi 10. Gün oluyor.Canimsin p.tesi kacinci gun oluyo genelde 8. Gunden sonra azda olsa cikiyo sonuc galiba okudugum kadar..Bende pazar 10. Gun olacak ama cumartesi filan baktirsammi diye dusunuyorum meraktan isede gidemiyom 1 hafta izin aldim insallah hayirli sonuclar alalim ya su zorlu gunleri unutalim
Canim benim bugun transfer dahil 5 gunum bana bi cesaet geldl yaptim cift cizgi cikti .bana sorarsan yapma cunku bu seferde testler yaniltiyor psikolojisine burundumCanimsin p.tesi kacinci gun oluyo genelde 8. Gunden sonra azda olsa cikiyo sonuc galiba okudugum kadar..Bende pazar 10. Gun olacak ama cumartesi filan baktirsammi diye dusunuyorum meraktan isede gidemiyom 1 hafta izin aldim insallah hayirli sonuclar alalim ya su zorlu gunleri unutalim
erken sonuç veren testlerden mi yaptınızCanim benim bugun transfer dahil 5 gunum bana bi cesaet geldl yaptim cift cizgi cikti .bana sorarsan yapma cunku bu seferde testler yaniltiyor psikolojisine burundum
Erkende normalde ikisindede silik çıktıerken sonuç veren testlerden mi yaptınız
ben de mi yapsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?