Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

İyi akşamlar herkese dün yazmıştım bugün transferim oldu çok şükür dinleniyorum şimdi Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla nasip etsin
Cok sukur..Bol bol dinlen canimm hepimiz beklemedeyizzzz insallah hepimizde hayirli sonuclar alalim

Kizlar birsey soracagim affedersiniz ama bende surekli balgam ve oksurme hissi var ne hastayim ne iyiyim ilaclarada basladim dogal yapabilecegim onerileriniz varmi. Yoksa ilacmi basliyayim

Pazartesi test yapsam mı diye düşünüyorum. Ama olmama ihtimalinden beklemeyi istiyorum. Arafta kaldım. Sanki birinden bi destek bekliyorum. Beni yönlendirsin diye.
Canimsin p.tesi kacinci gun oluyo genelde 8. Gunden sonra azda olsa cikiyo sonuc galiba okudugum kadar..Bende pazar 10. Gun olacak ama cumartesi filan baktirsammi diye dusunuyorum meraktan isede gidemiyom 1 hafta izin aldim insallah hayirli sonuclar alalim ya su zorlu gunleri unutalim

Pazartesi 10. Gün oluyor.

Canim benim bugun transfer dahil 5 gunum bana bi cesaet geldl yaptim cift cizgi cikti .bana sorarsan yapma cunku bu seferde testler yaniltiyor psikolojisine burundum

Nese cancazlarim bekleyelim yaa o kadar sabrettik 10 gun sonra baktir dedi drum beklicez pazara artik 12sinde olmustu transfer sunun surasi ne kaldi 4 guncukk :) :)

Bugün 6. gün. Kasıklarımda şişkinmiş gibi hissediyorum. Evde dinleniyorum. Zaman geçmiyor gibi. Pazartesi işe başlıyorum. Çarşamba test için randevu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…