- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Benimde carsamba bugun 7. Gunum ilk gunler belirtilerim daha fazlaydi simdi azaldi jel pembe geliyo ama karnimsa bir olusum olfugunu hissediyorum bazen ama umarim pozitif olusumdur negetif degildirBugün 6. gün. Kasıklarımda şişkinmiş gibi hissediyorum. Evde dinleniyorum. Zaman geçmiyor gibi. Pazartesi işe başlıyorum. Çarşamba test için randevu aldım.
Benimde 7. Gun hadi insallah ben pazar baktircam insallah 10. Gun belli olur demisti drum pazartesi bende işe insallah mutlu giderim ♡Bugün 6. gün. Kasıklarımda şişkinmiş gibi hissediyorum. Evde dinleniyorum. Zaman geçmiyor gibi. Pazartesi işe başlıyorum. Çarşamba test için randevu aldım.
Canim 2 gundur jel benimde pembe gibi geliyo o neden oluyodur acaba ?? Bende size soracaktim sen yazmissin yerlesme kanamasi gibi biseymi olduki de orda ayy kafamda deli sorularBenimde carsamba bugun 7. Gunum ilk gunler belirtilerim daha fazlaydi simdi azaldi jel pembe geliyo ama karnimsa bir olusum olfugunu hissediyorum bazen ama umarim pozitif olusumdur negetif degildir
Iyi bari canim icim rahatladi dr yazacaktim aksam filanda olsaydiNormal oldugunu soyluyolar kahverengi gibide gelebilir
Bugün benimde pembe geldi kasıklarımda ve belimde çok ağrı vardı merkezi aradım normal bunlar telaşlanmayın dedi cuma günü testinizi yaptırın dediler sabah 9 da hastaneye gideceğiz dua edin pozitif sonuçlarla dönelim eve inşallahCanim 2 gundur jel benimde pembe gibi geliyo o neden oluyodur acaba ?? Bende size soracaktim sen yazmissin yerlesme kanamasi gibi biseymi olduki de orda ayy kafamda deli sorular
Daha az hassas bir yere vurmuşsundur merak etme bazı günler çok yakardı bazende yakmaz önceki hamileliğimde doğumdan bir gün önceye kadar vuruldum benKizlar kan sulandiruci igne yaparken cok yakiyor dun yaptigimda daha az yakti bunun kotu bir anlami var mi
Tesekkur ederim ya rahatlattin beniDaha az hassas bir yere vurmuşsundur merak etme bazı günler çok yakardı bazende yakmaz önceki hamileliğimde doğumdan bir gün önceye kadar vuruldum ben
Hadi insallah guzel haberler verirsinBugün benimde pembe geldi kasıklarımda ve belimde çok ağrı vardı merkezi aradım normal bunlar telaşlanmayın dedi cuma günü testinizi yaptırın dediler sabah 9 da hastaneye gideceğiz dua edin pozitif sonuçlarla dönelim eve inşallah
Rica ederimTesekkur ederim ya rahatlattin beni
Aminnnn inşallah heyecan sardı iyiceHadi insallah guzel haberler verirsin
Henüz test yapmadım. Çarşamba günü kan testi yapacağım.erken sonuç veren testlerden mi yaptınız
ben de mi yapsamm
Kacinci gunde yaptinKızlar test sonucum 14.8 dr um haftaya salıya tekrarlayın dedi
gözün aydın canım umarım sağlıkla ilerler14.8 dr um haftaya salıya tekrarlayın dedi
Transfer gününü sayarsak 10.günde yaptımKacinci gunde yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?