Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Bugün 6. gün. Kasıklarımda şişkinmiş gibi hissediyorum. Evde dinleniyorum. Zaman geçmiyor gibi. Pazartesi işe başlıyorum. Çarşamba test için randevu aldım.
Benimde carsamba bugun 7. Gunum ilk gunler belirtilerim daha fazlaydi simdi azaldi jel pembe geliyo ama karnimsa bir olusum olfugunu hissediyorum bazen ama umarim pozitif olusumdur negetif degildir

Bugün 6. gün. Kasıklarımda şişkinmiş gibi hissediyorum. Evde dinleniyorum. Zaman geçmiyor gibi. Pazartesi işe başlıyorum. Çarşamba test için randevu aldım.
Benimde 7. Gun hadi insallah ben pazar baktircam insallah 10. Gun belli olur demisti drum pazartesi bende işe insallah mutlu giderim ♡

Benimde carsamba bugun 7. Gunum ilk gunler belirtilerim daha fazlaydi simdi azaldi jel pembe geliyo ama karnimsa bir olusum olfugunu hissediyorum bazen ama umarim pozitif olusumdur negetif degildir
Canim 2 gundur jel benimde pembe gibi geliyo o neden oluyodur acaba ?? Bende size soracaktim sen yazmissin yerlesme kanamasi gibi biseymi olduki de orda ayy kafamda deli sorular

Canim 2 gundur jel benimde pembe gibi geliyo o neden oluyodur acaba ?? Bende size soracaktim sen yazmissin yerlesme kanamasi gibi biseymi olduki de orda ayy kafamda deli sorular
Bugün benimde pembe geldi kasıklarımda ve belimde çok ağrı vardı merkezi aradım normal bunlar telaşlanmayın dedi cuma günü testinizi yaptırın dediler sabah 9 da hastaneye gideceğiz dua edin pozitif sonuçlarla dönelim eve inşallah

Kızlar ben gecen ay enfeksiyon geçirdim ilaç aldım ama hala bazen böyle lavobodan sonra afedersiniz aama idrar varmış gibi hissediyorum estrofem içiyorum sizce tekrar gideyimmi iltihap için ürolojiye tüp bebek merkezi başka şehirde doktora hasta olsam ilaç alabilirmiyim dedim alabilirsin dedi. kararsız kaldım ilaç almak mı almamakmı dogru.Cok rahatsız olmuyorum arada oluyor bu durum

Selam arkadaşlar ben de 14 aralıkta dondurulmuş transferi oldum şuan estrofem jel caraspin kalçadan pruloton 3 günde bir kan sulandırıcı iğne vinalac vitsmin Kullanıyorum troit hastasıyım ayrıca 7. Günüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…