- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
İnşallah sağlıkla ilerler ve artar haftaya salı çok uzun değil mi iki gün sonra tekrarlayıp artışına baksanız inşallah gönlünüzce olurKızlar test sonucum 14.8 dr um haftaya salıya tekrarlayın dedi
Aminnnn inşallah bende pko luyum 15.ci yılımda kızıma kavuştum hamdolsun Rabbim nasip ederse hayırlısıyla 20.yılımdada ikinci bebeğime kavuşurum inşallahHikayeme gelince 18 yıllık evliyim 5 yıl önce tedavi oldum pcoyum eşimde motfoloji var ilk denemeden bir oğlum var şimdi ikinci denemem ikitsne transfer oldu hayırlısı olsun hepimşz için
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla ilerler ve artar haftaya salı çok uzun değil mi iki gün sonra tekrarlayıp artışına baksanız inşallah gönlünüzce olur
Bende yapmıştım bundan daha silik çıkmıştı seninki daha belirginTransferimin 8. Gunu sabah dayanamayip test yaptim ilk tek cizgi sandim sonra baktim sanki 2. Cizgide azda olsa var gibi 2gun var kan vermemesizcede varmi yoyoksben tedaviden ilaclardan kafayimi yedimki
Yaaaaaa ciddimisinnnnBende yapmıştım bundan daha silik çıkmıştı seninki daha belirgin
Ayyy ayrica senin gebelik cikmismiydi peki kanda ?? O kadar heycanliyimki pazara kadar nasil uyucam onu dusunuyorumBende yapmıştım bundan daha silik çıkmıştı seninki daha belirgin
Bende görüyorum var gibi inşallah vardır herşey yolunda olsun gönlünüzce olsunTransferimin 8. Gunu sabah dayanamayip test yaptim ilk tek cizgi sandim sonra baktim sanki 2. Cizgide azda olsa var gibi 2gun var kan vermemesizcede varmi yoyoksben tedaviden ilaclardan kafayimi yedimki
Insallah canim benim bakalim kanda kesinlesir hayirlisiyla..hepimize nasip olsun olsunnnda dolu dolu olsun kucaklarimiz sukurlerle buyutelim yavrucaklarimiz ❤❤Bende görüyorum var gibi inşallah vardır herşey yolunda olsun gönlünüzce olsun
Bugün yaptırdım 14.8 çıktı aslında bana verilen çizelgeye göre test günüm yarın ama hemşire çok ısrar ettiAyyy ayrica senin gebelik cikmismiydi peki kanda ?? O kadar heycanliyimki pazara kadar nasil uyucam onu dusunuyorum
Eee super katlanir insallah canimmmm kan sonucu icin 10. Gun beklicez cunku bi daha iki gun sonra baktiriyolarmis yani 12. Gun simdi yaptirip bi kac kere yaptirmayim diye bekleyim diyorumBugün yaptırdım 14.8 çıktı aslında bana verilen çizelgeye göre test günüm yarın ama hemşire çok ısrar etti
Canım bende yaptığımda normal gebelik bi markada böyle silik çıkmıştı iki gün önce akşamına kan vermiştim 10 çıktıTransferimin 8. Gunu sabah dayanamayip test yaptim ilk tek cizgi sandim sonra baktim sanki 2. Cizgide azda olsa var gibi 2gun var kan vermemesizcede varmi yoyoksben tedaviden ilaclardan kafayimi yedimki
Benimde bugün transfer hariç üçüncü günüm. Sana da hayırlı olsun arkadaşım. Benim de başım çatlıyor. Bide belim ve bacağım çok ağrıyor. Hareketsizliğe bağlıyorum ben.Benim de bugün transfer gününü saymazsak üçüncü gunum felâket baş ağrısı çekiyorum ilaçta almadım benim gibi olan var mı acaba baş ağrısından çok afedersiniz kustum sabah sarı sarı ilaclarin yan etkisidir diye düşünüyorum ama ilk tedavim değil varmı aranızda baş ağrısı çeken benim gibi
Ben yasadim bas agrisini sanirim 4. Gunumdu ama ilacin yan etkisi oldugunu fusunuyorum ilac almadimBenim de bugün transfer gününü saymazsak üçüncü gunum felâket baş ağrısı çekiyorum ilaçta almadım benim gibi olan var mı acaba baş ağrısından çok afedersiniz kustum sabah sarı sarı ilaclarin yan etkisidir diye düşünüyorum ama ilk tedavim değil varmı aranızda baş ağrısı çeken benim gibi
İnsallah artislarin cok guzel olur canimTransfer gününü sayarsak 10.günde yaptım
Devamlı da yatamiyorum aslında kan dolaşımı olsun diye dolanıyorum evde ama bakalım hayırlısı bu kadar acı çekiyoruz emek veriyoruz Rabbim boşa çıkarmasın inşallahBenimde bugün transfer hariç üçüncü günüm. Sana da hayırlı olsun arkadaşım. Benim de başım çatlıyor. Bide belim ve bacağım çok ağrıyor. Hareketsizliğe bağlıyorum ben.
Hemşireyle görüştüm parol icebilirsin dedi ama içmedim dayanabildigim kadar dayanicam İnşallahBen yasadim bas agrisini sanirim 4. Gunumdu ama ilacin yan etkisi oldugunu fusunuyorum ilac almadim
Baş ağrı iyi işaret olabilir genelde tutunma nedenle kan akış rahime yöneldiğinde baş ağrısı yapar diye biliyorum benimde ufak baş ağrım olmuştu inşallah tutuyordur miniğinBenimde bugün transfer hariç üçüncü günüm. Sana da hayırlı olsun arkadaşım. Benim de başım çatlıyor. Bide belim ve bacağım çok ağrıyor. Hareketsizliğe bağlıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?