Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Hikayeme gelince 18 yıllık evliyim 5 yıl önce tedavi oldum pcoyum eşimde motfoloji var ilk denemeden bir oğlum var şimdi ikinci denemem ikitsne transfer oldu hayırlısı olsun hepimşz için

Benim de bugün transfer gününü saymazsak üçüncü gunum felâket baş ağrısı çekiyorum ilaçta almadım benim gibi olan var mı acaba baş ağrısından çok afedersiniz kustum sabah sarı sarı ilaclarin yan etkisidir diye düşünüyorum ama ilk tedavim değil varmı aranızda baş ağrısı çeken benim gibi

Hikayeme gelince 18 yıllık evliyim 5 yıl önce tedavi oldum pcoyum eşimde motfoloji var ilk denemeden bir oğlum var şimdi ikinci denemem ikitsne transfer oldu hayırlısı olsun hepimşz için
Aminnnn inşallah bende pko luyum 15.ci yılımda kızıma kavuştum hamdolsun Rabbim nasip ederse hayırlısıyla 20.yılımdada ikinci bebeğime kavuşurum inşallah

Transferimin 8. Gunu sabah dayanamayip test yaptim ilk tek cizgi sandim sonra baktim sanki 2. Cizgide azda olsa var gibi 2gun var kan vermeme sizcede varmi yoyoksben tedaviden ilaclardan kafayimi yedimki

Eklentiler

• 20191220_163504.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 45
Transferimin 8. Gunu sabah dayanamayip test yaptim ilk tek cizgi sandim sonra baktim sanki 2. Cizgide azda olsa var gibi 2gun var kan vermeme sizcede varmi yoyoksben tedaviden ilaclardan kafayimi yedimki
Bende yapmıştım bundan daha silik çıkmıştı seninki daha belirgin

Bende yapmıştım bundan daha silik çıkmıştı seninki daha belirgin
Yaaaaaa ciddimisinnnn basta tek sandim ve agladim sonra elimi yikamaya girince tekrar bakayim dedim once hayal goruyorum sandim hatta atacaktim ve hormon aliyoruz ya sanirim yanlis goruyorumdur filan oldum

Bende görüyorum var gibi inşallah vardır herşey yolunda olsun gönlünüzce olsun

Bugün yaptırdım 14.8 çıktı aslında bana verilen çizelgeye göre test günüm yarın ama hemşire çok ısrar etti
Eee super katlanir insallah canimmmm kan sonucu icin 10. Gun beklicez cunku bi daha iki gun sonra baktiriyolarmis yani 12. Gun simdi yaptirip bi kac kere yaptirmayim diye bekleyim diyorum

Canım bende yaptığımda normal gebelik bi markada böyle silik çıkmıştı iki gün önce akşamına kan vermiştim 10 çıktı

Benimde bugün transfer hariç üçüncü günüm. Sana da hayırlı olsun arkadaşım. Benim de başım çatlıyor. Bide belim ve bacağım çok ağrıyor. Hareketsizliğe bağlıyorum ben.

Ben yasadim bas agrisini sanirim 4. Gunumdu ama ilacin yan etkisi oldugunu fusunuyorum ilac almadim

Benimde bugün transfer hariç üçüncü günüm. Sana da hayırlı olsun arkadaşım. Benim de başım çatlıyor. Bide belim ve bacağım çok ağrıyor. Hareketsizliğe bağlıyorum ben.
Devamlı da yatamiyorum aslında kan dolaşımı olsun diye dolanıyorum evde ama bakalım hayırlısı bu kadar acı çekiyoruz emek veriyoruz Rabbim boşa çıkarmasın inşallah

Baş ağrı iyi işaret olabilir genelde tutunma nedenle kan akış rahime yöneldiğinde baş ağrısı yapar diye biliyorum benimde ufak baş ağrım olmuştu inşallah tutuyordur miniğin
E erengimmavi seninde aynı nedende ağrıyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…