- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Bir öncekinde tuvalet ve yemek hariç hiç kalkmamıştım, negatifti. Bu sefer daha hareketli olayım dedim. Yemeğimi fln kendim hazırlıyorum ama günün çoğunda yatıyorum. Normalde işim gereği hareketsizliğe alışkın değilim, ondan sanırım, heryerim ağrıyor. Geçen sefer böyle olmamıştı. Pek umutlu değilim ama bakalım Allah hayırlısını versin.Devamlı da yatamiyorum aslında kan dolaşımı olsun diye dolanıyorum evde ama bakalım hayırlısı bu kadar acı çekiyoruz emek veriyoruz Rabbim boşa çıkarmasın inşallah
İnsallahhh nedini guzel sebeptir hatirladim pazar gunuydu cok basim agri transfer haric 3. Gunumdu sonraki gunlerde hafif bas agrisi cektim umarim bizimledir bebislerimizBaş ağrı iyi işaret olabilir genelde tutunma nedenle kan akış rahime yöneldiğinde baş ağrısı yapar diye biliyorum benimde ufak baş ağrım olmuştu inşallah tutuyordur miniğin
E erengimmavi seninde aynı nedende ağrıyordur inşallah
Amin inşallah bende yemeğimi felan kendim hazırlıyorum ağır kaldirmiyorum temizlik yapmıyorum tedbir bizden takdir Allah'tan inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip ederBir öncekinde tuvalet ve yemek hariç hiç kalkmamıştım, negatifti. Bu sefer daha hareketli olayım dedim. Yemeğimi fln kendim hazırlıyorum ama günün çoğunda yatıyorum. Normalde işim gereği hareketsizliğe alışkın değilim, ondan sanırım, heryerim ağrıyor. Geçen sefer böyle olmamıştı. Pek umutlu değilim ama bakalım Allah hayırlısını versin.
Cok guzel cikmis tebrik ederim umrirm kan sonucuda guzel cikar
Belirtin felam var mıydı arkadaşım
Rabbim sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bütün herşey yolunda gitsin herşey gönlünüzce olsun inşallah
Amin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahSelam kızlar transferimi oldum evimin yolunu tuttuk gidiyoruz bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Senin suan gebelik devam ediyor mu peki katlanmasi lazim ya tekrar yaptirdinmiCanım bende yaptığımda normal gebelik bi markada böyle silik çıkmıştı iki gün önce akşamına kan vermiştim 10 çıktı
Canım 2. Gün önce yaptım sonra meraktan 16 saatte yaptım 19 çıktı yarın iki kat artmış mı diye bakacağım test günüm 25Senin suan gebelik devam ediyor mu peki katlanmasi lazim ya tekrar yaptirdinmi
Senin suan gebelik devam ediyor mu peki katlanmasi lazim ya tekrar yaptirdinmi
Evet bi gün önce progesteron hormonuna bakıldı . Ben transferden 5 gün önce başladım iğneyeİyi akşamlar arkadaşlar birşey danışcam sizlere..transferden önce kan tahlili yaptırdınız mı? Bir de progesteronu iğne transfer öncesi iğne olarak vurulan var mı ?
Parol içebilirsin. Düşük ağrı kesici. Doğum sonrası bile onu veriyorlar. Süte karışmıyor diye.Hemşireyle görüştüm parol icebilirsin dedi ama içmedim dayanabildigim kadar dayanicam İnşallah
Yapıldı. E2- LH -Progesteron tahlili yapıldı. İğne vurulmadım. Benim tedavim farklı.İyi akşamlar arkadaşlar birşey danışcam sizlere..transferden önce kan tahlili yaptırdınız mı? Bir de progesteronu iğne transfer öncesi iğne olarak vurulan var mı ?
Teşekkür ederim sağolun birde ıhlamurun zararı olur mu acaba boğazlarım ağrıyor birazdaParol içebilirsin. Düşük ağrı kesici. Doğum sonrası bile onu veriyorlar. Süte karışmıyor diye.
Bitki cayini hemsirem yasaklamisti sen yinede danis doktorunaTeşekkür ederim sağolun birde ıhlamurun zararı olur mu acaba boğazlarım ağrıyor birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?