Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Devamlı da yatamiyorum aslında kan dolaşımı olsun diye dolanıyorum evde ama bakalım hayırlısı bu kadar acı çekiyoruz emek veriyoruz Rabbim boşa çıkarmasın inşallah
Bir öncekinde tuvalet ve yemek hariç hiç kalkmamıştım, negatifti. Bu sefer daha hareketli olayım dedim. Yemeğimi fln kendim hazırlıyorum ama günün çoğunda yatıyorum. Normalde işim gereği hareketsizliğe alışkın değilim, ondan sanırım, heryerim ağrıyor. Geçen sefer böyle olmamıştı. Pek umutlu değilim ama bakalım Allah hayırlısını versin.

İnsallahhh nedini guzel sebeptir hatirladim pazar gunuydu cok basim agri transfer haric 3. Gunumdu sonraki gunlerde hafif bas agrisi cektim umarim bizimledir bebislerimiz

Amin inşallah bende yemeğimi felan kendim hazırlıyorum ağır kaldirmiyorum temizlik yapmıyorum tedbir bizden takdir Allah'tan inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder

İyi akşamlar arkadaşlar birşey danışcam sizlere..transferden önce kan tahlili yaptırdınız mı? Bir de progesteronu iğne transfer öncesi iğne olarak vurulan var mı ?

İyi akşamlar arkadaşlar birşey danışcam sizlere..transferden önce kan tahlili yaptırdınız mı? Bir de progesteronu iğne transfer öncesi iğne olarak vurulan var mı ?
Evet bi gün önce progesteron hormonuna bakıldı . Ben transferden 5 gün önce başladım iğneye

Yapıldı. E2- LH -Progesteron tahlili yapıldı. İğne vurulmadım. Benim tedavim farklı.

transferden 5 gün önce bakıldı progesteron 0.05 çıktı..dahada hiç test istenmedi benden sadece crinone jel verildi.acaba yeterli geliyormudur ki diye aklıma takılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…