Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Ben adenomyozis ve endemetriyum hastasıyım. 9 aydır nerdeyse iğne ile menopoz tedavisi gördüm. 7 ay sonra İki embriyo transferi yapıldı. Tutunmuştu ama bir sokak köpeğinin ısırması sonrası tetenoz ve kuduz aşısı vurulmak zorunda kaldım. Sonra kanamam oldu. Düştü. Bir ay tekrar menopoz iğnemi vuruldum. Ama işe yaramadı. Adet sonrası 13 Aralık’ta tekrar iki embriyo transferi oldu. Bugün 7. günüm. Sabırla bekliyorum.

Umarım smskı tutunutlar

Yaaa iste tam olarak seninkinden biraz daha koyu rengi benimde ayy insallah bakalim pazar gununu iple cekiyom♡ bende senin gibi pozitif sonuc alirim insallah ❤ canimcimmmmmm
Dedim ya benziyor diye :) inşallah canım inşallah:) tam kaptırmıyorum inşallah sağlıklı da devam eder ikimizinde:)

Ben yarın baktırcam canım dün öğlen 11.30 da verdim 19 çıktı yarında aynı saatte vereceğim artış için bi daha da yapmayacağım test günü yapcam 25 de
Anladim canimmm bizleride haberdar et insallah inaniyorum hayirli sonuc alacaksin

Selamlar,
Bende bugün dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. Ama ancak yarım saat dayanabildim transferden sonra, tuvalete girdim. Biraz endişeliyim benim gibi erken tuvalete giren var mı
Canim benxe yarim saat dayanabilmistim ama ordek mi ne diyolar ona yapmistim kalkmadan

Selamlar,
Bende bugün dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. Ama ancak yarım saat dayanabildim transferden sonra, tuvalete girdim. Biraz endişeliyim benim gibi erken tuvalete giren var mı
Ben girdim o halimi bi görseydin acırdın suyu biraz fazla içmişim hemşire bakıyor fazla diyo tuvalete gönderiyor sonra neyse transfer oldum 30 dk zor dayandım

İlkinde çok içmiştim çok da bekletmişlerdi bu sefer daha temkinliydim karnımı net göremediler 20 dk sonra çıktık hastaneden yolda az kaldı altıma yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…