- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Bitki çayı kesinlikle yasak. Nane limon bile içme dediler.Teşekkür ederim sağolun birde ıhlamurun zararı olur mu acaba boğazlarım ağrıyor birazda
Umarım smskı tutunutlarBen adenomyozis ve endemetriyum hastasıyım. 9 aydır nerdeyse iğne ile menopoz tedavisi gördüm. 7 ay sonra İki embriyo transferi yapıldı. Tutunmuştu ama bir sokak köpeğinin ısırması sonrası tetenoz ve kuduz aşısı vurulmak zorunda kaldım. Sonra kanamam oldu. Düştü. Bir ay tekrar menopoz iğnemi vuruldum. Ama işe yaramadı. Adet sonrası 13 Aralık’ta tekrar iki embriyo transferi oldu. Bugün 7. günüm. Sabırla bekliyorum.
İnşallahCok guzel cikmis tebrik ederim umrirm kan sonucuda guzel cikar
Amin inşallah.Umarım smskı tutunutlar
Yaaa iste tam olarak seninkinden biraz daha koyu rengi benimde ayy insallah bakalim pazar gununu iple cekiyom♡ bende senin gibi pozitif sonuc alirim insallahEki Görüntüle 2567293 Bak canım böyle çıkmıştı
Dünle bugün adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım varBelirtin felam var mıydı arkadaşım
Sağol csnım inşallah hepimizinkiRabbim sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bütün herşey yolunda gitsin herşey gönlünüzce olsun inşallah
Dedim ya benziyor diye :) inşallah canım inşallah:) tam kaptırmıyorum inşallah sağlıklı da devam eder ikimizinde:)Yaaa iste tam olarak seninkinden biraz daha koyu rengi benimde ayy insallah bakalim pazar gununu iple cekiyom♡ bende senin gibi pozitif sonuc alirim insallah❤ canimcimmmmmm
Evetttt benziyooooo❤❤❤ sende pazar baktiracak misin tekrar ??Dedim ya benziyor diye :) inşallah canım inşallah:) tam kaptırmıyorum inşallah sağlıklı da devam eder ikimizinde:)
Ben yarın baktırcam canım dün öğlen 11.30 da verdim 19 çıktı yarında aynı saatte vereceğim artış için bi daha da yapmayacağım test günü yapcam 25 deEvetttt benziyooooo❤❤❤ sende pazar baktiracak misin tekrar ??
Anladim canimmm bizleride haberdar et insallah inaniyorum hayirli sonuc alacaksinBen yarın baktırcam canım dün öğlen 11.30 da verdim 19 çıktı yarında aynı saatte vereceğim artış için bi daha da yapmayacağım test günü yapcam 25 de
Haber ederim tabi canım inşallah güzel sonuçlar alırız :) herkes bu mutluluğu yaşarAnladim canimmm bizleride haberdar et insallah inaniyorum hayirli sonuc alacaksin❤
Insallah canimcimmm bugunde bitti sayili gun cabuk geciyoo once sen sonra hepimizde alalim insallahHaber ederim tabi canım inşallah güzel sonuçlar alırız :) herkes bu mutluluğu yaşar
İnşallah canımm:)Insallah canimcimmm bugunde bitti sayili gun cabuk geciyoo once sen sonra hepimizde alalim insallah
Canim benxe yarim saat dayanabilmistim ama ordek mi ne diyolar ona yapmistim kalkmadanSelamlar,
Bende bugün dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. Ama ancak yarım saat dayanabildim transferden sonra, tuvalete girdim. Biraz endişeliyim benim gibi erken tuvalete giren var mı
Ben girdim o halimi bi görseydin acırdın suyu biraz fazla içmişim hemşire bakıyor fazla diyo tuvalete gönderiyor sonra neyse transfer oldum 30 dk zor dayandımSelamlar,
Bende bugün dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. Ama ancak yarım saat dayanabildim transferden sonra, tuvalete girdim. Biraz endişeliyim benim gibi erken tuvalete giren var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?