- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Canım sende herhangi bi belirti var mıydıCanim benxe yarim saat dayanabilmistim ama ordek mi ne diyolar ona yapmistim kalkmadan
Canim suan oyle aman aman bi belirti yok 8. Gunum zaten kasik agrim arada oluyo ve sıkça gogus hassasiyetim varCanım sende herhangi bi belirti var mıydı
Bende bi belirti yok bugün 5.günümdüCanim suan oyle aman aman bi belirti yok 8. Gunum zaten kasik agrim arada oluyo ve sıkça gogus hassasiyetim var
Canım değerim 45 çıktıAnladim canimmm bizleride haberdar et insallah inaniyorum hayirli sonuc alacaksin❤
Güzel artmış canım maşallah sağlıkla ilerlesin darısı banaCanım değerim 45 çıktı
İnşallah canım sizlerde güzel sonuç alırsınız :)Güzel artmış canım maşallah sağlıkla ilerlesin darısı bana
Benim transfer sonrasın 4 saat yatırdılar. 2.5 saat yolculuk mesafem vardı. Hepimiz için hayırlısı olsun.Transferimi dün oldum. 2 tane 5 gün embriyosu. 1 saat dinlendim merkezde sonra 2 saat yolculuk yaptım. Hayırlısı artık.
Belirti falan aramıycam kendime söz verdim
Sizinde hayırlı olması dileğiyle. Ne güzel 4 saat dinlenmek psikolojik olarakta iyi hissettirir. Doktorum yolculuk için problem görmediği için yaptık bizde mecbur.Benim transfer sonrasın 4 saat yatırdılar. 2.5 saat yolculuk mesafem vardı. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Transfer masasından hemen kalktım kendim giyindim merdivenlerden çıktım ve tuvalete gittim korkma canımSelamlar,
Bende bugün dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. Ama ancak yarım saat dayanabildim transferden sonra, tuvalete girdim. Biraz endişeliyim benim gibi erken tuvalete giren var mı
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınSelamlar,
Bende bugün dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. Ama ancak yarım saat dayanabildim transferden sonra, tuvalete girdim. Biraz endişeliyim benim gibi erken tuvalete giren var mı
Aminnnn canım Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınSelam kızlar transferimi oldum evimin yolunu tuttuk gidiyoruz bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah❤
Hayırlı olsun inşallah katlanarak çoğalırCanım değerim 45 çıktı
Teşekkürler güzel sonuç almaz sitede nasip olurHayırlı olsun inşallah katlanarak çoğalır
İnşallah canım benm aminAminnnn canım Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın
Alır yazacağıma almaz yazmışım kbakmayınTeşekkürler güzel sonuç almaz sitede nasip olur
Benimde dün transfer oldu çok yormadan bende işimi yaptım yemek bulaşık gbi gündelik işler ama temizlik süpürge falan yapmadım canımbenim dun transfer oldu ancak yatmayı hiç sevmiyorum evde durmadan ev işi yapıyorum acaba sizler nasılsınız dinleniyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?