Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Transferimi dün oldum. 2 tane 5 gün embriyosu. 1 saat dinlendim merkezde sonra 2 saat yolculuk yaptım. Hayırlısı artık.
Belirti falan aramıycam kendime söz verdim

Benim transfer sonrasın 4 saat yatırdılar. 2.5 saat yolculuk mesafem vardı. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sizinde hayırlı olması dileğiyle. Ne güzel 4 saat dinlenmek psikolojik olarakta iyi hissettirir. Doktorum yolculuk için problem görmediği için yaptık bizde mecbur.

Selamlar,
Bende bugün dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. Ama ancak yarım saat dayanabildim transferden sonra, tuvalete girdim. Biraz endişeliyim benim gibi erken tuvalete giren var mı
Transfer masasından hemen kalktım kendim giyindim merdivenlerden çıktım ve tuvalete gittim korkma canım

Yeniyıla umarım mutlu haberlerle gireriz transferi olacak arkadaşlarda hiç stres yapmasın çok kolay bir işlem deli gibi su içmeyin zaten kontrol ediliyor öncesinde fazladan kendinizi sıkıştırıp transfer masasında kasılmayîn bu yüzden

Kizlar arada adet sancidi gibi agriniz oluyo mu benim cok olmada gunde bi iki kere oluyo ama iste adi ustunde adet sancisi korkutuyo

benim dun transfer oldu ancak yatmayı hiç sevmiyorum evde durmadan ev işi yapıyorum acaba sizler nasılsınız dinleniyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…