Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

benim dun transfer oldu ancak yatmayı hiç sevmiyorum evde durmadan ev işi yapıyorum acaba sizler nasılsınız dinleniyor musunuz
Bende eğilip kalkicak işlerden uzak duruyorum bugün birinci gün benim. Rabbime emanet fakat sonrasında negatif olursa hatayı kendimizde aramamak için dikkat edip dinlenmeliyiz bence.
Birde Progestan iğne kullananlar kalçada ağrı oldumu sizinde

Reactions: H M
Evet canim agri yapiyo malesef ama normal

Hayirli olsun remelcim.
Kac embriyo transfer edildi? Kacinci gun

evet haklısınız. iğne yerleri acıyor evet sabaha kadar agridi gecen gun

Aynen oyle bendede adet agrisi oluyo arada ki okadar okuyorum cogu kiside olabiliyo ama yinede korkutuyo
Zaten bunlar hep iğne ilaçların etkisiymiş hiç düşünme bence. Inş olacak
Hayirli olsun remelcim.
Kac embriyo transfer edildi? Kacinci gun
Teşekkür ederim canım. 2 tane transfer edildi 5 gün embriyosu. Bugün birinci günüm zaman hem geçsin istiyorum hemde geçmesin öyle karışık kafalar işte sen ne durumdasın ocaktamı olacak transferin netleşti mi.
evet haklısınız. iğne yerleri acıyor evet sabaha kadar agridi gecen gun
Rabbim mükafatını verir inş. Hiç uğraşmadan evlat sahibi olup şikayet edenler gibi olmayız en azından.

İnsallah tesekkur ederim hepimizin olsun insallahhh

Sizinle aynı gün transfer olmuşuz Doktorum bana 28 Aralıkta test yaptırmamı söyledi, bana erken geldi . Size ne gün test yapmanızı söylediler acaba ?

Sizinle aynı gün transfer olmuşuz Doktorum bana 28 Aralıkta test yaptırmamı söyledi, bana erken geldi . Size ne gün test yapmanızı söylediler acaba ?
Merhaba hayırlı olsun transferiniz bizim doktor garantici herseyde o yüzden 12 gün sonra dedi ama 7 günden sonra varsa çıkıyormuş sitede yazanlardan okuduğum kadariyla

Zaten bunlar hep iğne ilaçların etkisiymiş hiç düşünme bence. Inş olacak

Teşekkür ederim canım. 2 tane transfer edildi 5 gün embriyosu. Bugün birinci günüm zaman hem geçsin istiyorumRabbi
Merhaba hayırlı olsun transferiniz bizim doktor garantici herseyde o yüzden 12 gün sonra dedi ama 7 günden sonra varsa çıkıyormuş sitede yazanlardan okuduğum kadariyla
Sizin içinde hayırlısı olsun inş

Kızlar merhaba. Ben çok üzgünüm. 32 yumurtam toplanmıştı. Bunun 24 ü olgundu ve 24 ü de döllendi. O zaman çok sevinmiştim. Ama sevincim kursağımda kaldı. 4 tanesi hiç gelişmemiş. iyi kalite olan 10 tane embriyo ise 3.gün donduruldu. Kalan 10 embriyo 5.güne bekletildi ve malesef hiçbiri 5.güne çıkamadı. Elimde 10 embriyo kalsa da sayının bu kadar azalması beni kalite noktasında endişendirdi. Durum kötü mü sizce

Bence değil. Benim 14 toplandı. 6 si hayatta kaldı. 2 eylülde İkisi transfer oldu. Köpek ısırması sonunda düştü. 13 aralıkta iki tane daha transfer oldu. Beklemedeyim. Çarşamba belli olacak inşallah.

Bence değil. Benim 14 toplandı. 6 si hayatta kaldı. 2 eylülde İkisi transfer oldu. Köpek ısırması sonunda düştü. 13 aralıkta iki tane daha transfer oldu. Beklemedeyim. Çarşamba belli olacak inşallah.
Çok geçmiş olsun inşallah tutunmuşlardır. Ne bileyim 24 tane döllenince bir anda 10 tanrçe kalması üzücü oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…