- 10 Nisan 2018
- 1.337
- 3.435
- 133
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Bende eğilip kalkicak işlerden uzak duruyorum bugün birinci gün benim. Rabbime emanet fakat sonrasında negatif olursa hatayı kendimizde aramamak için dikkat edip dinlenmeliyiz bence.benim dun transfer oldu ancak yatmayı hiç sevmiyorum evde durmadan ev işi yapıyorum acaba sizler nasılsınız dinleniyor musunuz
Evet canim agri yapiyo malesef ama normalBende eğilip kalkicak işlerden uzak duruyorum bugün birinci gün benim. Rabbime emanet fakat sonrasında negatif olursa hatayı kendimizde aramamak için dikkat edip dinlenmeliyiz bence.
Birde Progestan iğne kullananlar kalçada ağrı oldumu sizinde
Normalse katlanacağız artık herşeyden insan nem kapıyor işteEvet canim agri yapiyo malesef ama normal
Aynen oyle bendede adet agrisi oluyo arada ki okadar okuyorum cogu kiside olabiliyo ama yinede korkutuyoNormalse katlanacağız artık herşeyden insan nem kapıyor işte
Hayirli olsun remelcim.Bende eğilip kalkicak işlerden uzak duruyorum bugün birinci gün benim. Rabbime emanet fakat sonrasında negatif olursa hatayı kendimizde aramamak için dikkat edip dinlenmeliyiz bence.
evet haklısınız. iğne yerleri acıyor evet sabaha kadar agridi gecen gunBende eğilip kalkicak işlerden uzak duruyorum bugün birinci gün benim. Rabbime emanet fakat sonrasında negatif olursa hatayı kendimizde aramamak için dikkat edip dinlenmeliyiz bence.
Zaten bunlar hep iğne ilaçların etkisiymiş hiç düşünme bence. Inş olacakAynen oyle bendede adet agrisi oluyo arada ki okadar okuyorum cogu kiside olabiliyo ama yinede korkutuyo
Teşekkür ederim canım. 2 tane transfer edildi 5 gün embriyosu. Bugün birinci günüm zaman hem geçsin istiyorum hemde geçmesin öyle karışık kafalar işteHayirli olsun remelcim.
Kac embriyo transfer edildi? Kacinci gun
Rabbim mükafatını verir inş. Hiç uğraşmadan evlat sahibi olup şikayet edenler gibi olmayız en azından.evet haklısınız. iğne yerleri acıyor evet sabaha kadar agridi gecen gun
İnsallah tesekkur ederimZaten bunlar hep iğne ilaçların etkisiymiş hiç düşünme bence. Inş olacak
Teşekkür ederim canım. 2 tane transfer edildi 5 gün embriyosu. Bugün birinci günüm zaman hem geçsin istiyorum hemde geçmesin öyle karışık kafalar iştesen ne durumdasın ocaktamı olacak transferin netleşti mi.
Rabbim mükafatını verir inş. Hiç uğraşmadan evlat sahibi olup şikayet edenler gibi olmayız en azından.
Sonuç gününüze ne kadar kaldıBenim transfer sonrasın 4 saat yatırdılar. 2.5 saat yolculuk mesafem vardı. Hepimiz için hayırlısı olsun.
İçimi rahatlattınızTransfer masasından hemen kalktım kendim giyindim merdivenlerden çıktım ve tuvalete gittim korkma canım
Sizinle aynı gün transfer olmuşuzZaten bunlar hep iğne ilaçların etkisiymiş hiç düşünme bence. Inş olacak
Teşekkür ederim canım. 2 tane transfer edildi 5 gün embriyosu. Bugün birinci günüm zaman hem geçsin istiyorum hemde geçmesin öyle karışık kafalar iştesen ne durumdasın ocaktamı olacak transferin netleşti mi.
Rabbim mükafatını verir inş. Hiç uğraşmadan evlat sahibi olup şikayet edenler gibi olmayız en azından.
Merhaba hayırlı olsun transferinizSizinle aynı gün transfer olmuşuzDoktorum bana 28 Aralıkta test yaptırmamı söyledi, bana erken geldi . Size ne gün test yapmanızı söylediler acaba ?
Hoş geldin aramıza arkadaşım. Pozitif sonuç alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar. Benim dün transferim oldu. 1 embriyo 3. Gün kaliteli embriyo dedi doktor ama nasip artık. 30 Aralık test günüm. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Zaten bunlar hep iğne ilaçların etkisiymiş hiç düşünme bence. Inş olacak
Teşekkür ederim canım. 2 tane transfer edildi 5 gün embriyosu. Bugün birinci günüm zaman hem geçsin istiyorumRabbi
Sizin içinde hayırlısı olsun inşMerhaba hayırlı olsun transferinizbizim doktor garantici herseyde o yüzden 12 gün sonra dedi ama 7 günden sonra varsa çıkıyormuş sitede yazanlardan okuduğum kadariyla
Daha 4 gün var. Çarşamba randevu aldım.Sonuç gününüze ne kadar kaldı
Bence değil. Benim 14 toplandı. 6 si hayatta kaldı. 2 eylülde İkisi transfer oldu. Köpek ısırması sonunda düştü. 13 aralıkta iki tane daha transfer oldu. Beklemedeyim. Çarşamba belli olacak inşallah.Kızlar merhaba. Ben çok üzgünüm. 32 yumurtam toplanmıştı. Bunun 24 ü olgundu ve 24 ü de döllendi. O zaman çok sevinmiştim. Ama sevincim kursağımda kaldı. 4 tanesi hiç gelişmemiş. iyi kalite olan 10 tane embriyo ise 3.gün donduruldu. Kalan 10 embriyo 5.güne bekletildi ve malesef hiçbiri 5.güne çıkamadı. Elimde 10 embriyo kalsa da sayının bu kadar azalması beni kalite noktasında endişendirdi. Durum kötü mü sizce
Hiç iş yapmadım. Bugün 8. Günüm çamaşır astım. Çamaşır sepetini bile 6 yaşındaki oğlum taşıdı.Benimde dün transfer oldu çok yormadan bende işimi yaptım yemek bulaşık gbi gündelik işler ama temizlik süpürge falan yapmadım canım
Çok geçmiş olsun inşallah tutunmuşlardır. Ne bileyim 24 tane döllenince bir anda 10 tanrçe kalması üzücü oldu benim içinBence değil. Benim 14 toplandı. 6 si hayatta kaldı. 2 eylülde İkisi transfer oldu. Köpek ısırması sonunda düştü. 13 aralıkta iki tane daha transfer oldu. Beklemedeyim. Çarşamba belli olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?