Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Bence sayılarınız çok iyi. 23 olgun yumurtam vardı sadece 10 tanesi döllendi, döllenenlerden de sadece 2 tanesi yaşadı. Sizin maşallah çokmuş, döllendiyse ve yaşadıysa gerisini boşverin kafanız rahat olsun bence

Gerçekten mi, tutunma oldu mu peki? Aslında korkum sayının azalmasından ziyade kalitenin düşmesi ihtimali. Bu kadar elenen varsa kalite de otomatikman düşüktür gibi hissediyorum.

Gerçekten mi, tutunma oldu mu peki? Aslında korkum sayının azalmasından ziyade kalitenin düşmesi ihtimali. Bu kadar elenen varsa kalite de otomatikman düşüktür gibi hissediyorum.
Dün transferimi oldum bende henüz sonuç almadım. Ancak doktorum döllenip ölenler için muhtemelen sperm kaynaklı demişti. Sizin dondurulanlar neticede yaşamış sıkıntı yapmayın hiç

Dün transferimi oldum bende henüz sonuç almadım. Ancak doktorum döllenip ölenler için muhtemelen sperm kaynaklı demişti. Sizin dondurulanlar neticede yaşamış sıkıntı yapmayın hiç
Aynen hayırlısı artık canımı sıksam da boş. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah

Doktorlar gündelik hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar. Hem hareket iyidir kan akışı olsun. Tabi yinede temkinli bir şekilde davranmak lazım
Evet haklısın. Ama annem bu sefer yanımdaydı. Sağolsun iş yaptırmadı. Pazartesi işbaşı zaten. Birde benim sorunum nedeniyle iki kat temkinliyim.

Evet haklısın. Ama annem bu sefer yanımdaydı. Sağolsun iş yaptırmadı. Pazartesi işbaşı zaten. Birde benim sorunum nedeniyle iki kat temkinliyim.
Doğrudur herkes kendi için en iyisini bilir kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlara çıkar inşallah sonuçlarımız

Kızlar ne güzel çoğunluk çift cizgiyi görmüş oncelikle hepinize hayırlı olsun.bende pazartesi rahim duvarının kalınlığı için Dr a gitcem. Estrofem içiyorum 3 tane günde. Sizce transferim ne zaman olur? Haftaiçi mi yoksa haftasonuna mi kalır. ? Ay inş bizlerde anne oluruz. ..

Kızlar doktorum 22. Gününde transfer dedi geç degıl mı Aralık 27 de Transfer gunum sordum gec degıl mı dıye oda hayır dedı bana gec geldı rahim kalınlığım 9.7

Kızlar doktorum 22. Gününde transfer dedi geç degıl mı Aralık 27 de Transfer gunum sordum gec degıl mı dıye oda hayır dedı bana gec geldı rahim kalınlığım 9.7
Yok canım benimde 26.gün falandı. Doktorlar bilir doğru zamanı mesela ben 32 33 günde bir adet olduğum için geç oldu.

Canım önemli olan çok sayı elde etmek değil kaliteli olması doktorların genelde istediği yumurta sayısı 9 10

kaç gün oldu kasık agrisi transfer sonrası adet olacakmis gibi ağrı olur yaziyordu bana verdikleri kagitta
Transfer cuma oldu daha çok yeni. Bana da öyle demişlerdi olur diye. Acaba neden oluyor transferden sonra. Opu gibi değil mesela Opu dan sonra ağrı olması normal ama bunu anlayamadm

Transfer cuma oldu daha çok yeni. Bana da öyle demişlerdi olur diye. Acaba neden oluyor transferden sonra. Opu gibi değil mesela Opu dan sonra ağrı olması normal ama bunu anlayamadm
benim de cuma oldu transfer ağrım yok ama psikolojik olarak hızlı hareket edemiyorum ama dinlenmeyi de sevmiyorum. 30 Aralık test dediler

benim de cuma oldu transfer ağrım yok ama psikolojik olarak hızlı hareket edemiyorum ama dinlenmeyi de sevmiyorum. 30 Aralık test dediler
Bende hızlı hareket edemiyorum ağırdan takılıyorum öyle. Benimde 29u test günü Bakalm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…