Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Ben yazmistim daha oncede hafif kasigima agro giriyodu ve gogus hassasiyetim vardi

3. Gun embriyosuysa peesembe 5. Gunse cumartrsi olursun buyuk ihtimal

selam kızlar bende sonuç bekliyorum.19 aralikta transfer oldum 29 unda test yaptırıcam..1 adet 3. gun embriyom var..sizlerin sonuçlarınızı ve yorumlarınızı okuyarak heyecanımı yatistiriyorum..allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Hayırlısı olsun sizinde. Benimde test günüm 29 Aralık beklemek çok zormuş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canlar 5. Gun embriyosuydu ilk denememiz 80 cikti 10. Gun haftaya keseyi gorelim dedi dr um rabbim hepinize bu duyguyu nasip etsin elinizi karniniza koyup cokca dua edin Rabbim ol derse her sey olur o yuzden hep dualarimdasiniz ❤❤
Allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerin başına

Canlar 5. Gun embriyosuydu ilk denememiz 80 cikti 10. Gun haftaya keseyi gorelim dedi dr um rabbim hepinize bu duyguyu nasip etsin elinizi karniniza koyup cokca dua edin Rabbim ol derse her sey olur o yuzden hep dualarimdasiniz ❤❤
bir hafta sonra çağırıyor değil mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…