- 15 Temmuz 2017
- 835
- 815
- 103
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Belirti var mıydı canım sendeCanlarim hamileyimmm sonucu aldik simdi darisi hepinize oldsun insallah❤
Kaç günde test yaptın? Kan testi mi?Canlarim hamileyimmm sonucu aldik simdi darisi hepinize oldsun insallah❤
Tebrik ederim kan degerin kac ciktiCanlarim hamileyimmm sonucu aldik simdi darisi hepinize oldsun insallah❤
Gene basit cnm. Bnm dondurulmustu birkaç dakika sürüyortransfer oldum daha önceden çok basit bir islemdi de acaba dondurulmuş olunca farklı mi oluyor diye sormuştum
3. Gun embriyosuysa peesembe 5. Gunse cumartrsi olursun buyuk ihtimalKızlar ne güzel çoğunluk çift cizgiyi görmüş oncelikle hepinize hayırlı olsun.bende pazartesi rahim duvarının kalınlığı için Dr a gitcem. Estrofem içiyorum 3 tane günde. Sizce transferim ne zaman olur? Haftaiçi mi yoksa haftasonuna mi kalır. ? Ay inş bizlerde anne oluruz. ..
Bana 14 gün dendi. Bulunduğum yerde hastane sorunu var. Onun için 12 güne randevu aldım. Dayanmak ayrı zor.10. Gun demisti dr kan testi evet
Hayırlı olsun tebrik ederim.Allah bizlerede göstersin10. Gun demisti dr kan testi evet
Hayırlısı olsun sizinde. Benimde test günüm 29 Aralık beklemek çok zormuş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınselam kızlar bende sonuç bekliyorum.19 aralikta transfer oldum 29 unda test yaptırıcam..1 adet 3. gun embriyom var..sizlerin sonuçlarınızı ve yorumlarınızı okuyarak heyecanımı yatistiriyorum..allah hepimize hayırlısını nasip etsin
İşte cnm terslikte o ya bnde 26 gunde bir adet oluyurum...Yok canım benimde 26.gün falandı. Doktorlar bilir doğru zamanı mesela ben 32 33 günde bir adet olduğum için geç oldu.
Hayrlı olsun cnm kalp atısnıda duymak nasıp etsin Rabbım ınsCanlarim hamileyimmm sonucu aldik simdi darisi hepinize oldsun insallah❤
Hadi ya anladım canım doktoruna sormuşmuydun bu durumuİşte cnm terslikte o ya bnde 26 gunde bir adet oluyurum...
Evt cnm sordum hatta adetin 21. Gunuydu de 22. Gunune aldı normal oldgınu soyledıHadi ya anladım canım doktoruna sormuşmuydun bu durumu
O zaman içini ferah tut canım stres yapma elbet vardır doktorların bir bildiğiEvt cnm sordum hatta adetin 21. Gunuydu de 22. Gunune aldı normal oldgınu soyledı
Allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerin başınaCanlar 5. Gun embriyosuydu ilk denememiz 80 cikti 10. Gun haftaya keseyi gorelim dedi dr um rabbim hepinize bu duyguyu nasip etsin elinizi karniniza koyup cokca dua edin Rabbim ol derse her sey olur o yuzden hep dualarimdasiniz ❤❤
bir hafta sonra çağırıyor değil mi doktorCanlar 5. Gun embriyosuydu ilk denememiz 80 cikti 10. Gun haftaya keseyi gorelim dedi dr um rabbim hepinize bu duyguyu nasip etsin elinizi karniniza koyup cokca dua edin Rabbim ol derse her sey olur o yuzden hep dualarimdasiniz ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?