Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Merhaba canım benimde Pazartesi kontrolüm estrofemi günde 3 tane içmeye başladım doktorum büyük ihtimalle Cuma yada Pazartesi transfer dedi yarın belli olacak artık hakkımızda hayırlısı olsun

bir hafta sonra çağırıyor değil mi doktor
Evet canimmm normalde 12. Gun bakiliyo aslinda tam net belli oluyo ama bizim dr 10. Gun diyo igneler devam et haftaya da kese icin gel dedi cok sukur canlarimmm sizzler de umut olsunnnn ♡ burda idrar testiyle Ankara345 bu canimcimmm sayesinde bende cok umutlandim pozitif olacak kanda diye insallah sizlerde pozitif alirsiniz..

Canlar 5. Gun embriyosuydu ilk denememiz 80 cikti 10. Gun haftaya keseyi gorelim dedi dr um rabbim hepinize bu duyguyu nasip etsin elinizi karniniza koyup cokca dua edin Rabbim ol derse her sey olur o yuzden hep dualarimdasiniz ❤❤
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Testinde bariz belliydi zaten canım :) Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin

Kızlar cuma transferim olck ama yolculuk benm kafamı cok takılıyor otobusle gitsek ne olur acaba evime otobus ile yolculuk 13 saat aynı gun gidilebilinir mi sakıncası olur mu ki yolculuk yapan var mı aranızda

Kızlar cuma transferim olck ama yolculuk benm kafamı cok takılıyor otobusle gitsek ne olur acaba evime otobus ile yolculuk 13 saat aynı gun gidilebilinir mi sakıncası olur mu ki yolculuk yapan var mı aranızda
Canım aslında tutunmasının hareketle ilgisi yokmuş, yolculuk yapanlarda var ama bana sorarsan hiç riske girme. Sonra kendi kendini yersin. Transferin ertesi günü kapı zili çalınca yerimden ani fırladım diye iki gün kendimi yedim. Çok okudum uzak mesafe hastanede tedavi görünce bir veya iki gece otelde kalıyorlar. Eşinle siz bilirsiniz ama bence sizde öyle bi yol deneyin; en azından sonradan kendinizi suçlamazsınız.

bana verdikleri kağıtta 2-3 saatten fazla yolculuk onerilmez yazıyordu, bence bir etkisi yoktur ama tabi tedbir almak gerekir imkanınız varsa o gece orada kalın

bir de 13 saatlik yol otobüsle sizi yorar ve arada yürüyüp hareket etmeniz gerekiyor kan dolaşımı da önemli

Bir gece bekleyelim o zmn tedkr edrım cnm

Öncelikle hamiş olanları gönülden tebrik ediyorum benimde transfer günüm belli oldu Cuma günü hayırlısıyla inşallah güzel geçer hamilelerin duaları kabul olurmuş rica etsem benim içinde dua edebilirmisiniz çok heyecanlıyım inşallah bu güzel duyguyu tatmak banada basıp olur Allah ım izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…