- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 23
- 39
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Merhaba canım benimde Pazartesi kontrolüm estrofemi günde 3 tane içmeye başladım doktorum büyük ihtimalle Cuma yada Pazartesi transfer dedi yarın belli olacak artık hakkımızda hayırlısı olsunKızlar ne güzel çoğunluk çift cizgiyi görmüş oncelikle hepinize hayırlı olsun.bende pazartesi rahim duvarının kalınlığı için Dr a gitcem. Estrofem içiyorum 3 tane günde. Sizce transferim ne zaman olur? Haftaiçi mi yoksa haftasonuna mi kalır. ? Ay inş bizlerde anne oluruz. ..
Evet canimmm normalde 12. Gun bakiliyo aslinda tam net belli oluyo ama bizim dr 10. Gun diyo igneler devam et haftaya da kese icin gel dedi cok sukur canlarimmm sizzler de umut olsunnnn ♡ burda idrar testiylebir hafta sonra çağırıyor değil mi doktor
Tebrik ederim canım inşallah aminCanlarim hamileyimmm sonucu aldik simdi darisi hepinize oldsun insallah❤
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanlar 5. Gun embriyosuydu ilk denememiz 80 cikti 10. Gun haftaya keseyi gorelim dedi dr um rabbim hepinize bu duyguyu nasip etsin elinizi karniniza koyup cokca dua edin Rabbim ol derse her sey olur o yuzden hep dualarimdasiniz ❤❤
Testinde bariz belliydi zaten canım :) Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsinEvet canimmm normalde 12. Gun bakiliyo aslinda tam net belli oluyo ama bizim dr 10. Gun diyo igneler devam et haftaya da kese icin gel dedi cok sukur canlarimmm sizzler de umut olsunnnn ♡ burda idrar testiyleAnkara345 bu canimcimmm sayesinde bende cok umutlandim pozitif olacak kanda diye insallah sizlerde pozitif alirsiniz..
Başka çatrmdr yok zaten cnm ama tereddüt var içimde neden dıye hayırlısı olsun hakımzıdaO zaman içini ferah tut canım stres yapma elbet vardır doktorların bir bildiği
Canım aslında tutunmasının hareketle ilgisi yokmuş, yolculuk yapanlarda var ama bana sorarsan hiç riske girme. Sonra kendi kendini yersin. Transferin ertesi günü kapı zili çalınca yerimden ani fırladım diye iki gün kendimi yedim. Çok okudum uzak mesafe hastanede tedavi görünce bir veya iki gece otelde kalıyorlar. Eşinle siz bilirsiniz ama bence sizde öyle bi yol deneyin; en azından sonradan kendinizi suçlamazsınız.Kızlar cuma transferim olck ama yolculuk benm kafamı cok takılıyor otobusle gitsek ne olur acaba evime otobus ile yolculuk 13 saat aynı gun gidilebilinir mi sakıncası olur mu ki yolculuk yapan var mı aranızda
bana verdikleri kağıtta 2-3 saatten fazla yolculuk onerilmez yazıyordu, bence bir etkisi yoktur ama tabi tedbir almak gerekir imkanınız varsa o gece orada kalınKızlar cuma transferim olck ama yolculuk benm kafamı cok takılıyor otobusle gitsek ne olur acaba evime otobus ile yolculuk 13 saat aynı gun gidilebilinir mi sakıncası olur mu ki yolculuk yapan var mı aranızda
bir de 13 saatlik yol otobüsle sizi yorar ve arada yürüyüp hareket etmeniz gerekiyor kan dolaşımı da önemliKızlar cuma transferim olck ama yolculuk benm kafamı cok takılıyor otobusle gitsek ne olur acaba evime otobus ile yolculuk 13 saat aynı gun gidilebilinir mi sakıncası olur mu ki yolculuk yapan var mı aranızda
Evet bende hep düşündüm geç diye ama yapacak bişey yok canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBaşka çatrmdr yok zaten cnm ama tereddüt var içimde neden dıye hayırlısı olsun hakımzıda
Bir gece bekleyelim o zmn tedkr edrım cnmCanım aslında tutunmasının hareketle ilgisi yokmuş, yolculuk yapanlarda var ama bana sorarsan hiç riske girme. Sonra kendi kendini yersin. Transferin ertesi günü kapı zili çalınca yerimden ani fırladım diye iki gün kendimi yedim. Çok okudum uzak mesafe hastanede tedavi görünce bir veya iki gece otelde kalıyorlar. Eşinle siz bilirsiniz ama bence sizde öyle bi yol deneyin; en azından sonradan kendinizi suçlamazsınız.
Evt ya bizimde kafamız cok karısık sizlere sorayım dedım bnde dogru dıyorsunuzbir de 13 saatlik yol otobüsle sizi yorar ve arada yürüyüp hareket etmeniz gerekiyor kan dolaşımı da önemli
İmkanımız var cnm Bı geceden sonra gıdelım bakalım artık cok saolbana verdikleri kağıtta 2-3 saatten fazla yolculuk onerilmez yazıyordu, bence bir etkisi yoktur ama tabi tedbir almak gerekir imkanınız varsa o gece orada kalın
Maşallah canım Sağlıkla ilerlesin Rabbim banada nasip eder inşallahBugün transfer günü hariç altıncı günüm çok şükür nasip eden Rabbime inşallah hepinize nasip olsun böyle güzel sonuçlar almak hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almak nasip olsunEki Görüntüle 2568074
Amin inşallah inşallah Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla devamını nasip etsin inşallahMaşallah canım Sağlıkla ilerlesin Rabbim banada nasip eder inşallah
hayırlı olsun 6.gun hemen çıkmış ne güzel Allah kucağıniza da almayı nasip eder inşallahBugün transfer günü hariç altıncı günüm çok şükür nasip eden Rabbime inşallah hepinize nasip olsun böyle güzel sonuçlar almak hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almak nasip olsunEki Görüntüle 2568074
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?