Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Hayırlı olsun cnm. .darısı bizlere inş.
Ben de bugun kontrolden geldim rahim 8.5 mm. Bnm transfer 2 ocak a verdi ..geç değil mi ? Günde 3 tane yine devam esteofeme. .ay kızlar inş bu sefer tutar ya..

Ben de bugun kontrolden geldim rahim 8.5 mm. Bnm transfer 2 ocak a verdi ..geç değil mi ? Günde 3 tane yine devam esteofeme. .ay kızlar inş bu sefer tutar ya..
benim de adetin 20. günü transfer oldu doktorunuza guvenin bence diğer türlü rahat olmazsınız

Tebrik ederim nasıl net çıkmış 5 günde bile çıkarmış sanırım
Belirtiler varmıydı kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer olmuştunuz.

merhaba beni de bu gruba alır mısınız kızlar transferim 27 aralıkta olacak dondurulmuş . Yaşım 38 ve pgt yaptırdım. Hepimizin şansı çok olsun nasipse kısmetse hayırlısı ise olsun

İnşallah tutar canım geç değildir doktorlar ayarlıyor ona göre nasılsa siz rahat olun kendinizi strese sokmayın bence Rabbim rast getirsin inşallah

Kızlar bugün transfer dahil 8.günüm açık pembe gibi bi leke geldi çok az doktoruma yazdım pruloton deport vurdur hemen dedi korktum böyle olunca

Tebrik ederim nasıl net çıkmış 5 günde bile çıkarmış sanırım
Belirtiler varmıydı kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer olmuştunuz.
Çok sağolun darısı sizlere olsun inşallah iki tane beşinci gün embiriyosu transfer olmuştum belirti aramadım inanın sadece kendimi Rabbime teslim ettim herşeyin en iyisini hayırlısını sen bilirsin Rabbim nasip et hayırlısıyla dedim oldu çok şükür devamı da gelir inşallah sağlıkla sihhatle birde ben çok hastalandım boğazlarım ağrıyor ateşim çıkıyor ama ona rağmen tutunmuslar çok şükür

Kızlar bugün transfer dahil 8.günüm açık pembe gibi bi leke geldi çok az doktoruma yazdım pruloton deport vurdur hemen dedi korktum böyle olunca
Gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah dinlenin bol bol dua edin Rabbim yardımcımız olsun inşallah

kizlar bizler test gününe kadar verilen ilaclari kullanacagimiz icin o tarihe kadar hasta olmayiz dimi ? transferin 4. günündeyim ama bende muthis adet sancisi basladi..korkmaya başladım..olumsuz olanlar ne zaman adet olur ki ?

kizlar bizler test gününe kadar verilen ilaclari kullanacagimiz icin o tarihe kadar hasta olmayiz dimi ? transferin 4. günündeyim ama bende muthis adet sancisi basladi..korkmaya başladım..olumsuz olanlar ne zaman adet olur ki ?
Canım merak etme bu ağrılar herkesde oluyor hemen hemen. Aklına kötüyü getirme. Forumdada okuduklarımda pek denk gelmedim adet olanı bu süreçte. Benimde üçüncü günüm ilaçlardan iğnelerden ağrılar oluyo arada.

Kızzlarrrr acil fikre ihtiyacım var. Bilen varsa nolur söylesin. Bugün transfer hariç 6. Gün. Dayanamadım kan verdim. Sonuç 2.2 . Daha önce en az yirmi kere kan vermişimdir hep 0 çıkıyordu. Donuk transferdi bu çatlatma iğnesi de olmadım. Sizce hamile miyim?????

Merhaba canim insallah embriyoun yerlesdikten sonra yeni yeni beta hormonu salgilamaya baslamisdir oyle umut edelim canim. Zaten kan testine daha 4 gun var o zamana kadar artar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…