- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Amin inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sihhatlehayırlı olsun 6.gun hemen çıkmış ne güzel Allah kucağıniza da almayı nasip eder inşallah
Bugün transfer günü hariç altıncı günüm çok şükür nasip eden Rabbime inşallah hepinize nasip olsun böyle güzel sonuçlar almak hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almak nasip olsunEki Görüntüle 2568074
Gözün aydın hayırlı olsun canımBugün transfer günü hariç altıncı günüm çok şükür nasip eden Rabbime inşallah hepinize nasip olsun böyle güzel sonuçlar almak hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almak nasip olsunEki Görüntüle 2568074
benim de adetin 20. günü transfer oldu doktorunuza guvenin bence diğer türlü rahat olmazsınızHayırlı olsun cnm. .darısı bizlere inş.
Ben de bugun kontrolden geldim rahim 8.5 mm. Bnm transfer 2 ocak a verdi ..geç değil mi ? Günde 3 tane yine devam esteofeme. .ay kızlar inş bu sefer tutar ya..
Tebrik ederim nasıl net çıkmış 5 günde bile çıkarmış sanırımBugün transfer günü hariç altıncı günüm çok şükür nasip eden Rabbime inşallah hepinize nasip olsun böyle güzel sonuçlar almak hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almak nasip olsunEki Görüntüle 2568074
Aynı gun transfer olcagız bnde pgt yaptırdımmerhaba beni de bu gruba alır mısınız kızlar transferim 27 aralıkta olacak dondurulmuş . Yaşım 38 ve pgt yaptırdım. Hepimizin şansı çok olsun nasipse kısmetse hayırlısı ise olsun
İnşallah tutar canım geç değildir doktorlar ayarlıyor ona göre nasılsa siz rahat olun kendinizi strese sokmayın bence Rabbim rast getirsin inşallahHayırlı olsun cnm. .darısı bizlere inş.
Ben de bugun kontrolden geldim rahim 8.5 mm. Bnm transfer 2 ocak a verdi ..geç değil mi ? Günde 3 tane yine devam esteofeme. .ay kızlar inş bu sefer tutar ya..
Allah razı olsun sagolun darısı dileyen isteyen herkese inşallah Rabbim sağlıkla sihhatle kucağımiza almayı nasip etsin inşallahGözün aydın hayırlı olsun canım
Çok sağolun darısı sizlere olsun inşallah iki tane beşinci gün embiriyosu transfer olmuştum belirti aramadım inanın sadece kendimi Rabbime teslim ettim herşeyin en iyisini hayırlısını sen bilirsin Rabbim nasip et hayırlısıyla dedim oldu çok şükür devamı da gelir inşallah sağlıkla sihhatle birde ben çok hastalandım boğazlarım ağrıyor ateşim çıkıyor ama ona rağmen tutunmuslar çok şükürTebrik ederim nasıl net çıkmış 5 günde bile çıkarmış sanırım
Belirtiler varmıydı kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer olmuştunuz.
Gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah dinlenin bol bol dua edin Rabbim yardımcımız olsun inşallahKızlar bugün transfer dahil 8.günüm açık pembe gibi bi leke geldi çok az doktoruma yazdım pruloton deport vurdur hemen dedi korktum böyle olunca
Canım merak etme bu ağrılar herkesde oluyor hemen hemen. Aklına kötüyü getirme. Forumdada okuduklarımda pek denk gelmedim adet olanı bu süreçte. Benimde üçüncü günüm ilaçlardan iğnelerden ağrılar oluyo arada.kizlar bizler test gününe kadar verilen ilaclari kullanacagimiz icin o tarihe kadar hasta olmayiz dimi ? transferin 4. günündeyim ama bende muthis adet sancisi basladi..korkmaya başladım..olumsuz olanlar ne zaman adet olur ki ?
Evt cnm NiğdeliyimMerhaba merhaba çok sevindim. 51 ne anlamda acaba yoksA NİĞDE limisiniz?
stresten bunlar hepCanım merak etme bu ağrılar herkesde oluyor hemen hemen. Aklına kötüyü getirme. Forumdada okuduklarımda pek denk gelmedim adet olanı bu süreçte. Benimde üçüncü günüm ilaçlardan iğnelerden ağrılar oluyo arada.
Merhaba canim insallah embriyoun yerlesdikten sonra yeni yeni beta hormonu salgilamaya baslamisdir oyle umut edelim canim. Zaten kan testine daha 4 gun var o zamana kadar artar insallahKızzlarrrr acil fikre ihtiyacım var. Bilen varsa nolur söylesin. Bugün transfer hariç 6. Gün. Dayanamadım kan verdim. Sonuç 2.2 . Daha önce en az yirmi kere kan vermişimdir hep 0 çıkıyordu. Donuk transferdi bu çatlatma iğnesi de olmadım. Sizce hamile miyim?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?