- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Hayırlısı olsun kat kat artsın inşallah:)Hanımlar merhaba. Bugün 10. günüm. Kan testi yaptırdım. 111.8 çıktı. Çarşamba tekrarlanacak.
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla ilerler inşallahHanımlar merhaba. Bugün 10. günüm. Kan testi yaptırdım. 111.8 çıktı. Çarşamba tekrarlanacak.
Sağol canım. Çok umutlu değildim. Araftayım aslında.Hayırlısı olsun kat kat artsın inşallah:)
Amin canım. Bakalım benimle kalacak mı?Hayırlısı olsun canım sağlıcakla ilerler inşallah
Kötü düşünme dua et bak seninle şuan:)Sağol canım. Çok umutlu değildim. Araftayım aslında.
Evt cnm Niğdeliyim
Neden?Kötü düşünme dua et bak seninle şuan:)
Canım inşallah dediğin gibidir. Elim ayağım titriyorMerhaba canim insallah embriyoun yerlesdikten sonra yeni yeni beta hormonu salgilamaya baslamisdir oyle umut edelim canim. Zaten kan testine daha 4 gun var o zamana kadar artar insallah
Değerin çok güzel canım darısı bana inşallahHanımlar merhaba. Bugün 10. günüm. Kan testi yaptırdım. 111.8 çıktı. Çarşamba tekrarlanacak.
Allah tamamına erdirsin canım kucağına almak nasip olsun inşallahHanımlar merhaba. Bugün 10. günüm. Kan testi yaptırdım. 111.8 çıktı. Çarşamba tekrarlanacak.
Hayırlı olsun çifter çifter katlansın inşallahHanımlar merhaba. Bugün 10. günüm. Kan testi yaptırdım. 111.8 çıktı. Çarşamba tekrarlanacak.
Bol bol dua et canım Allah ım nasip ettiyse olur inşallah içini ferah tutAmin canım. Bakalım benimle kalacak mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun sizin bir evladınız vardı sanirim Allah ona uzun ömürler versin nasip herşey.Kızlar benim sonucum 1.3 e düşmüş hayırlısı böyleymiş Rabbim bekleyen herkese pozitif sonuçlar göstersin sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Aminn çok teşekkür ederim evet canım önceki tüp bebek tedavimle 4.5 yaşında bir kızım var. Rabbim ona sağlık sıhhat versin acısını göstermesin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun sizin bir evladınız vardı sanirim Allah ona uzun ömürler versin nasip herşey.
Amin canım. İsteyen herkese nasip etsin.Değerin çok güzel canım darısı bana inşallah
İnşallah canım. Yarın tekrar test yapacağım.Allah tamamına erdirsin canım kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin canım. Oğlum bile çok dua ediyor. İki tane istiyor hatta.Hayırlısı olsun kat kat artsın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?