Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Kızlar günaydın pazar günü test günüm çok sabırsızlanıyorum. Önceden diyordum nasıl dayanamayıpta test günlerinden önce bakıyorlar diye şimdi benimde başıma geldi galiba idrar testi yapcam bende cuma cumartesi gibi. En azından kan testine hazırlıklı gideyim eşimede söylemycem

Yumurta toplmadan sonra olunan ilk adette cok sancım oldu ilk gün normalde bu kadar olmazdım ama cok şiddetli gecti hormon aldık o kadar ilaçlardan mı böyle normal mi yani sizce arkadaşlar

Bende çok sabırsız davrandım. Kan testi yaptım. Eşime sonuç çıkınca söyledim.

peki idrar testi yapmışmıydınız yoksa direk kan testi mi yaptırdınız. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Belirtiniz var mıydı
İdrar yapmadım. Olmamasına korktum. Kan testi yaptım. İlaç çok aldığım İçin bilemedim. Normal göğsüm hassaslaştı. Ama ilaç etkilerinde de vardı. Hatta araftayım dedim. Belli değildi. Olmaması beni çok korkuttu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdiki merakım tek mi ikiz mi?

Süper!:) hayırlı olsun

19 aralık 3. gun dondurulmuş embriyo transfer olmuştum.bugun dayanamayıp idrar testi yaptım net tek çizgi...forumlardan takip ettiğim kadarıyla 5.günden sonra silikte olsa idrarda belli olmaya başlıyor...

19 aralık 3. gun dondurulmuş embriyo transfer olmuştum.bugun dayanamayıp idrar testi yaptım net tek çizgi...forumlardan takip ettiğim kadarıyla 5.günden sonra silikte olsa idrarda belli olmaya başlıyor...
Sizin için erken daha test için moralinizi bozmayın 5. Gün embriyoları o günlerde silik çıkabiliyor

Merhaba 3. Gün embriyosu 5 günde pozitif vermesi imkansız gibi. Çünkü ikinci gününde blastokist aşamasına geliyor. Henüz bence tutunmakta olabilir. Bence hiç sıkıntı yapmayın zira 5 gün herkesin pozitif olmuyor bile.

Anladım rabbim inşallah gönlünüze göre versin. Benimde test günüm pazar bugüne kadar kasık ve bel ağrım oldu heran adet olacakmış gibi adet ağrısı. Sanki şimdide göğüslerimdede ağrı başladı. Tam adet belirtilerin çok korkuyorum ya. Test günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…