- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Üzüldüm. Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun.Kızlar benim sonucum 1.3 e düşmüş hayırlısı böyleymiş Rabbim bekleyen herkese pozitif sonuçlar göstersin sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Transfer gününü saymıyorsun. Öyle hesapla.transferden sonra gün nasıl sayılıyor? yani transfer olduğumuz gün dahil mi?
3.gün başladım canım benMerhabalar dondurulmus transfer öncesi adetinizin kacıncı günü gidip ilac tedavisine başladınız acaba
Rabbim yardımcımız olsun inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasınSelam kızlar benimde transferim az sonra bana dua edin lütfen
Beni de 3.gün cagırdılar canım3.gün başladım canım ben
Bende çok sabırsız davrandım. Kan testi yaptım. Eşime sonuç çıkınca söyledim.Kızlar günaydın pazar günü test günüm çok sabırsızlanıyorum. Önceden diyordum nasıl dayanamayıpta test günlerinden önce bakıyorlar diye şimdi benimde başıma geldigaliba idrar testi yapcam bende cuma cumartesi gibi. En azından kan testine hazırlıklı gideyim eşimede söylemycem
peki idrar testi yapmışmıydınız yoksa direk kan testi mi yaptırdınız. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Belirtiniz var mıydıBende çok sabırsız davrandım. Kan testi yaptım. Eşime sonuç çıkınca söyledim.
İdrar yapmadım. Olmamasına korktum. Kan testi yaptım. İlaç çok aldığım İçin bilemedim. Normal göğsüm hassaslaştı. Ama ilaç etkilerinde de vardı. Hatta araftayım dedim. Belli değildi. Olmaması beni çok korkuttu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdiki merakım tek mi ikiz mi?peki idrar testi yapmışmıydınız yoksa direk kan testi mi yaptırdınız. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Belirtiniz var mıydı
Süper!:) hayırlı olsunİdrar yapmadım. Olmamasına korktum. Kan testi yaptım. İlaç çok aldığım İçin bilemedim. Normal göğsüm hassaslaştı. Ama ilaç etkilerinde de vardı. Hatta araftayım dedim. Belli değildi. Olmaması beni çok korkuttu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdiki merakım tek mi ikiz mi?
Sizin için erken daha test için moralinizi bozmayın 5. Gün embriyoları o günlerde silik çıkabiliyor19 aralık 3. gun dondurulmuş embriyo transfer olmuştum.bugun dayanamayıp idrar testi yaptım net tek çizgi...forumlardan takip ettiğim kadarıyla 5.günden sonra silikte olsa idrarda belli olmaya başlıyor...
Merhaba 3. Gün embriyosu 5 günde pozitif vermesi imkansız gibi. Çünkü ikinci gününde blastokist aşamasına geliyor. Henüz bence tutunmakta olabilir. Bence hiç sıkıntı yapmayın zira 5 gün herkesin pozitif olmuyor bile.19 aralık 3. gun dondurulmuş embriyo transfer olmuştum.bugun dayanamayıp idrar testi yaptım net tek çizgi...forumlardan takip ettiğim kadarıyla 5.günden sonra silikte olsa idrarda belli olmaya başlıyor...
Maşallah Rabbim sağlıkla devam ettirip kucagimiza almayi nasip etsin inşallahHanımlar bugünde test yaptım. 309.80 çıktı. Cuma tekrar.
Anladım rabbim inşallah gönlünüze göre versin. Benimde test günüm pazar bugüne kadar kasık ve bel ağrım oldu heran adet olacakmış gibi adet ağrısı. Sanki şimdide göğüslerimdede ağrı başladı. Tam adet belirtilerin çok korkuyorum ya. Test günü hem gelsin hem gelmesin istiyorumİdrar yapmadım. Olmamasına korktum. Kan testi yaptım. İlaç çok aldığım İçin bilemedim. Normal göğsüm hassaslaştı. Ama ilaç etkilerinde de vardı. Hatta araftayım dedim. Belli değildi. Olmaması beni çok korkuttu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdiki merakım tek mi ikiz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?